16 Hidangan Halloween Comel yang Seram

16 Hidangan Halloween Comel yang Seram

Hey Boos! Mari kita mulakan Oktober dengan beberapa gula-gula bertema Halloween kegemaran saya. Kami bercakap tentang kek comel, kek cawan, biskut dan pop kek – dihiasi dengan gula-gula dan banyak lagi. Saya harap mereka membuat anda menjerit dengan gembira dan memberi inspirasi kepada pengembaraan baking anda dalam beberapa minggu akan datang.

Mari kita lihat sedikit…

Howl Comel Werewolf Cookies

Makanan kecil Howl-o-ween yang sempurna. Biskut gula coklat lembut dengan krim mentega coklat ini menjerit meminta anda untuk memasukkan gigi anda ke dalam beberapa. Ini adalah kegemaran!

Mini Mummy Cookies

Biskut coklat saiz gigitan dihiasi dengan mata fondant dan gula-gula. Ini mudah dihias. Anda hanya memerlukan pen menulis dakwat boleh dimakan hitam untuk menjadikannya kelihatan lengkap dan sedia. Bersenang-senang apabila menghiasi mata untuk memberi mereka ekspresi yang berbeza-beza.

Meringue comel yang menjijikkan ini rangup di luar dan kenyal serta lembut di dalam. Bonus: ia juga mudah dibuat dan dihias. Dan jika anda ingin memaparkannya, cuba kek Boo-meringue ini.

Kek Jagung Candy Pops

Halloween tidak akan lengkap di sekitar rumah saya tanpa pop kek dan pop jagung gula-gula celup tiga kali ini hampir sama comelnya. Saya mempunyai lebih banyak pop menyeramkan daripada Buku Halloween Cake Pops saya. Malangnya buku itu habis dijual dan saya hanya mempunyai beberapa cara yang ada di laman web ini. Ini adalah salah satu daripadanya.

Biskut Labah-labah Coklat

Saya tidak akan melihat jagung gula-gula dengan cara yang sama lagi. Maksud saya lihat kaki itu! Saya masih sangat gembira dan jatuh cinta dengan cara kuki ini disatukan. Seram, merayap dan comel. Mereka adalah kegemaran mutlak sepanjang masa.

Kek Trick or Treat

Kek lapis individu kecil ini menjerit gembira – ditutup dengan warna terang dan berani dan dihiasi dengan gula-gula kecil untuk menyerupai beg tipu atau merawat. Saya dilamun cinta.

Kek cawan Bitty Bat

Anda akan berpuas hati untuk kek cawan mini ini dengan biskut Oreo buatan sendiri untuk sayap.

Gigitan Pai Labu

Pai bersaiz gigitan ini kembali ke belakang. Anda boleh membuatnya dengan muka atau tanpa. Walau apa pun, mereka akan menjadi kegemaran pada jamuan ketakutan anda yang seterusnya.

Kek Vampire Yang Sangat Comel

Berikut ialah satu lagi reka bentuk pop kek yang saya ada di tapak yang berasal dari Buku Halloween Cake Pops saya sekiranya anda ingin mencubanya. Saya suka wajah mereka yang comel, manis dan terutamanya tanjung pembalut kek cawan merah itu. Eeek!

Frankensquares

Okay, bar biskut gula ini sangat comel. Dan bagaimana pula dengan kacang jeli hitam untuk rambut dan lihat berapa banyak ekspresi yang dibuat oleh beberapa jimmy hitam yang diletakkan dengan teliti.

Kek Cawan Kucing Hitam

Meow! Anda pasti mahu kek cawan comel ini melintasi laluan anda pada Halloween.

Kek Mini Raksasa

Kek lapis mini ini (Ya! kek cawan) yang telah disiapkan dan sedia untuk Halloween.

Kek cawan Mini Bites Spider

Nikmati menggigit labah-labah ini yang duduk di atas kek cawan mini. Ia kelihatan seperti gula-gula gula-gula pada pandangan pertama, tetapi gelandangan itu penuh dengan pembekuan krim mentega.

Kek Biskut Oreo

Awas! Kek kecil tiga lapis ini akan menarik perhatian semua orang untuk Halloween. Gunakan Oreo, wafer gula-gula dan m&m hitam untuk membuatkan mata terpancar.

Kek Hantu Meletop

Helah paling comel atau merawat hantu lengkap dengan baldi gula-gula labu kecil. Kek pop kecil ini akan membuatkan halloween anda lebih gembira.

Kek Snek Mummy yang Sedap

Kek snek yang sangat comel ini mudah dihias dengan pembekuan krim mentega, Kuki Oreo dan gula-gula M&M. Bungkus mereka untuk rawatan individu yang menyeramkan.

Semoga hidangan ini membuatkan anda bersemangat untuk membuat gula-gula comel yang menyeramkan pada Halloween ini!

Nikmati!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *