16 Sweet Easter Treats – Bakerella

Easter Treats Kolaj

Saya mempunyai beberapa hidangan musim bunga yang cantik untuk dikongsi dengan anda hari ini. Daripada kek cawan hingga kek pop hingga meringu dan banyak lagi … Saya harap gula-gula comel ini memberi inspirasi kepada anda untuk membuat sesuatu yang menyeronokkan untuk Paskah. Dan jika tidak ada yang lain saya harap mereka membuat anda tersenyum dari semua kecomelan.

Mari kita melompat ke sana.

Lamb Cupcakes dan Bunny Bark

1. Cupcakes Lamb Kecil

Bebola kecil krim mentega yang gebu, ditaburi gula pemekat menjadikan kek cawan kambing kecil ini comel.

2. Kulit Kelinci

Ini adalah projek yang menyeronokkan… dan sangat boleh disesuaikan. Gunakan gula-gula Paskah kegemaran anda bersama salutan gula-gula pastel dan taburan untuk hidangan yang menawan. Kemudian pecahkan kulit arnab dan nikmatilah!

Kek Cawan Paskah dan Kek Cawan Ayam

3. Kek cawan Bakul Paskah

Ini adalah salah satu kegemaran saya sepanjang masa untuk Paskah. Buat kek cawan dan tekan gula-gula telur Paskah dan coklat kecil seperti arnab Lindt ini ke dalam krim mentega. Gunakan penyedut tebuk masam untuk pemegang dan kek cawan Easter Basket ini sukar untuk digantung.

4. Anak Ayam Comel Bertelur

Ini adalah penggunaan krim mentega yang menyeronokkan dan salah satu pilihan saya untuk menghias kek cawan. Bekukan bahagian atas kek cawan ayam ini dan kemudian celupkan dalam gula pasir untuk disalut. Ia menjadikannya lebih mudah untuk membentuk permukaan tanpa pembekuan ke mana-mana. Kemudian gunakan gula-gula untuk semua ciri yang jauh lebih selamat untuk saya daripada cuba menyiram mata dan sebagainya dengan pembekuan. Saya boleh mengawal bentuk dengan lebih baik dengan cara ini.

Bunny Bum Bons dan Bunny Cake Pops

5. Bunny Bum Bons

Suka kek pop tetapi tidak mahu mengacau dengan batang lolipop – kemudian cuba bon bunny bum ini dan gunakan marshmallow mini untuk ekor kecil yang gebu.

6. Kek Bunny Pops

Arnab ini sedikit tambahan, tetapi anda boleh menghiasinya seberapa banyak atau sesedikit yang anda suka. Gunakan badam jordan untuk bentuk telinga yang cukup sempurna dan jangan lupa untuk memuat turun tag hadiah yang boleh dicetak untuk mengakses Bunny Cake Pops anda juga!

Kek Cawan Paskah dan Kek Ayam

7. Buttercream Bunny Cupcakes

Kek cawan buttercream bunny ini dicelup dalam salutan gula-gula berwarna pastel untuk permukaan yang licin dan kukuh, dan kemudian dihiasi dengan taburan konfeti. Badan arnab semuanya krim mentega dan dihiasi dengan hanya beberapa taburan kecil untuk menyempurnakan penampilan.

8. Kek Coklat Anak Ayam

Saya suka semua kek lapis buttercream ini! Ia terlalu comel untuk kata-kata dan sesuai untuk mandi bayi juga! Anda boleh membekukan kek dalam warna kuning atau merah jambu atau biru. Dan saya rasa dalam warna putih juga untuk lebih banyak suasana haiwan ternakan.

Biskut Itik dan Bunnies Oreo

9. Biskut Gula Anak Itik Sayang

Okay kalau tak buat apa-apa lagi, buat biskut gula ni dan makan dengan buttercream biasa sahaja. Mereka sangat baik! Kegemaran saya selamanya. Buat biskut gula anak itik.

10. Oreo Bunny Cookie Pops

Biskut Oreo dicelup dalam salutan gula-gula vanila dan dihias supaya kelihatan seperti arnab. Ya sila. Gunakan cara-cara pop biskut arnab ini untuk inspirasi kerana acuan halwa telinga arnab saya sudah habis dijual. Tetapi anda boleh menggunakan gula-gula lain seperti badam jordan sekali lagi untuk menarik perhatian.

Kotak Kelinci dan Kek Anak Ayam

11. Kotak Coklat Easter Bunny

Ini adalah kotak arnab paskah coklat terkecil dan anda boleh memuat turun templat untuk dibuat sendiri. Anda memerlukan acuan arnab kecil seperti yang saya gunakan atau gunakan semula gula-gula yang dibeli yang mungkin anda temui untuk diletakkan di dalamnya.

12. Anak Ayam Musim Bunga

Ayam musim bunga ini mungkin kek pop yang paling saya cipta semula dan salah satu hidangan bertemakan Paskah asal saya. Saya fikir mereka disayangi kerana betapa wow yang mereka bawa dengan begitu sedikit butiran. Kurang adalah lebih banyak dalam kes ini.

Bluebird Cake Pops dan Easter Basket Cake Pops

13. Kek Bluebird Pops

Haluan reben menarik bersama bonet mencari kek bluebird kecil yang malu-malu ini.

14. Kek Bakul Paskah

Carik gula-gula menghasilkan beberapa rumput paskah yang cukup sempurna. Lampirkannya dengan salutan gula-gula cair supaya ia kekal di tempatnya. Mengimbas kembali, saya suka bagaimana Easter Basket Cake Pops ternyata, tetapi saya harap saya telah mencuba reka bentuk anyaman bakul juga untuk kesan penuh.

Meringues dan Buttermints

15. Burung Meringue

Hidangan dua bahan ini boleh disebat pada saat-saat akhir dan bertahan seketika untuk boot. Buat arnab meringue.

16. Pudina Mentega Buatan Sendiri

Dan inilah satu lagi ramuan mudah dengan warna pastel yang paling cantik untuk membungkus sesuatu. Buat pudina mentega anda sendiri.

Semoga anda mendapat inspirasi manis untuk hidangan musim bunga.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *