7 Cawan Perjalanan Terbaik di Kanada: Ulasan 2022 & Pilihan Teratas

Sesiapa sahaja yang menjalani kehidupan mereka dalam perjalanan memahami kepentingan cawan perjalanan yang betul. Jika anda seperti kebanyakan orang, anda sudah mempunyai banyak mug di kaunter anda. Mengapa mereka bukan cawan perjalanan kegemaran anda? Mereka tidak menawarkan semua yang anda cari dalam satu cawan. Nasib baik, itulah maksud ulasan ini. Kami telah melihat cawan perjalanan terbaik di Kanada untuk menentukan yang mana boleh memastikan minuman anda panas, sejuk dan selamat semasa anda dalam perjalanan. Lihat kegemaran kami di bawah dan lihat jika salah satu daripadanya menarik minat anda.

pembahagi 3

Perbandingan Pantas Kegemaran Kami pada 2022

7 Cawan Perjalanan Terbaik di Kanada:

1. Yeti Rambler Vacuum Insulated Tumbler – Terbaik Keseluruhan

YETI Rambler 20 oz Tumbler Bertebat Vakum Keluli Tahan Karat

kapasiti: 20 auns
Bahan: Keluli Tahan Karat

Pilihan kami untuk cawan perjalanan keseluruhan terbaik di Kanada untuk 2022 ialah Yeti Rambler. Cawan ini bukan sahaja bergaya dan tersedia dalam pelbagai warna tetapi ia menawarkan pembinaan tahan lasak dan pengekalan haba sehingga 6 jam untuk memastikan minuman tetap panas atau sejuk. Anda juga akan mendapati cawan ini tahan pecah dan disiapkan dengan DuraCoat untuk bukan sahaja menjadikannya kelihatan hebat tetapi memberikan tambahan tanpa peluh yang pasti digemari oleh peminum.

Satu-satunya isu sebenar yang kami temui dengan cawan perjalanan Yeti ialah penutupnya. Walaupun mereka mendakwa ia kalis bocor, kami mendapati ia mungkin kehilangan cecair jika cawan terbalik atau terhantuk. Sentiasa ingat perkara ini apabila menggunakannya untuk membantu mengelakkan masalah dengan pakaian bernoda atau melecur.

Kebaikan

 • Kapasiti 20 auns sangat bagus untuk perjalanan jauh
 • Mempunyai 6 jam pengekalan haba
 • Pembinaan kalis pecah

Keburukan

 • Tudung bocor jika terbalik atau terbalik

2. Cawan Perjalanan Bertebat Contigo AutoSeal – Nilai Terbaik

Cawan Perjalanan Keluli Tahan Karat Bertebat Vakum Autoseal West Gelung

kapasiti: 20 auns
Bahan: Keluli Tahan Karat dan Plastik

Pilihan kami untuk cawan perjalanan terbaik untuk wang ialah Cawan Perjalanan Bertebat Contigo AutoSeal. Kami menyukai hakikat bahawa cawan ini berpatutan dan padat dengan ciri-ciri hebat. Ia diperbuat daripada plastik bebas BPA dan keluli tahan karat. Ia boleh memuatkan sehingga 24 auns, mempunyai cengkaman bergetah untuk mudah dibawa, dan mempunyai penutup yang rapat untuk mengelakkan tumpahan dan kemalangan. Satu-satunya isu kami ialah dengan dakwaan yang mereka buat untuk memastikan minuman tetap panas sehingga 9 jam. Malangnya, nampaknya 3 jam adalah had nilai mug ini. Anda juga akan mendapati bahawa dengan ketinggian cawan ini, ia boleh menjadi agak sukar untuk disimpan apabila anda tidak menggunakannya. Selain daripada isu ini, kami merasakan ia adalah mug yang bagus untuk wang itu.

Kebaikan

 • mampu milik
 • Mudah dibawa
 • Boleh basuh mesin

Keburukan

 • Sukar untuk disimpan
 • Hanya menyimpan cecair panas selama kira-kira 3 jam

3. Mug Bertebat Yeti Rambler dengan Penutup – Pilihan Premium

YETI Rambler 14 oz Mug Bertebat Vakum Keluli Tahan Karat

kapasiti: 14 auns
Bahan: Keluli Tahan Karat

Apabila bercakap tentang cawan perjalanan, sukar untuk ditewaskan Yetiitulah sebabnya yang lain datang sebagai pilihan premium kami. Rambler 14-auns agak mahal untuk saiznya tetapi itu tidak bermakna ia bukan cawan kecil yang sukar untuk dibawa semasa dalam perjalanan. Dianggap sebagai pilihan yang bagus untuk pencinta luar, cawan ini mempunyai mulut yang lebar dan penutup kalis tumpahan. Seperti produk Yeti yang lain, ia mempunyai reka bentuk kalis peluh dan selamat untuk mesin basuh pinggan mangkuk.

Satu-satunya perkara yang kami dapati salah dengan cawan kecil yang kukuh ini adalah hakikatnya ia tidak mengekalkan haba selagi produk Yeti lain kerana saiznya yang kecil dan mulut yang lebar. Walau bagaimanapun, jika anda tidak bercadang untuk membawa secawan kopi sepanjang hari, ia sepatutnya sesuai untuk keperluan asas anda.

Kebaikan

 • Reka bentuk tahan pecah
 • Tudung kalis tumpah

Keburukan

 • Mahal untuk saiznya
 • Tidak menyimpan cecair panas selagi yang lain

4. Botol Air Boleh Digunakan Semula Hydro Flask Standard Mulut

Botol Penutup Fleksibel Mulut Hidro Flask Standard

kapasiti: 18 auns
Bahan: Keluli Tahan Karat

Jika anda membeli cawan perjalanan dan botol air, kemungkinan besar anda pernah mendengarnya Kelalang Hidro. Cawan teguh ini diperbuat daripada keluli tahan karat gred profesional untuk membantu jangka hayat. Cecair dalam botol ini boleh kekal hangat sehingga 12 jam menjadikan kehidupan lebih mudah untuk pengembara. Kami juga menyukai pemegang yang mudah dibawa yang menjadikan perkara lebih mudah apabila anda dalam perjalanan.

Isu terbesar dengan travel mug ini ialah harganya. Walaupun ia boleh menjadi pilihan premium kami dengan mudah kerana tanda harganya, perbezaan saiz antaranya dan Yeti di tempat itu turut dimainkan. Walau bagaimanapun, walaupun dengan kos yang tinggi, cawan perjalanan ini memenuhi kebanyakan gembar-gembur yang diterimanya.

Kebaikan

 • Mengekalkan cecair hangat sehingga 12 jam
 • Reka bentuk yang kukuh
 • Putar penutup terbuka untuk perjalanan

5. Swig Life Travel Mug dengan Pemegang

Swig Life 18oz Travel Mug dengan Pemegang dan Penutup

kapasiti: 18 auns
Bahan: Keluli Tahan Karat

Jika anda ingin membawa minuman anda semasa dalam perjalanan dan masih berasa seperti berada di rumah sambil menikmati secawan kopi, Swig Life Travel Mug dengan Pemegang adalah pilihan yang sempurna. Cawan ini boleh menyimpan minuman sejuk sehingga 9 jam. Minuman panas anda bagus sehingga 3 jam. Ini dilakukan terima kasih kepada penebat berdinding dua yang digunakan dalam pembinaan. Kami juga menyukai penutup pengunci yang menghalang tumpahan daripada menjadi isu dan pelbagai pilihan warna yang boleh anda pilih daripada dalam talian.

Isu terbesar yang kami temui dengan mug ini ialah lubang tempat cecair keluar. Ia kecil sedikit dan boleh memberi mereka yang tergesa-gesa untuk meminum minuman kegemaran mereka sedikit masalah. Walaupun ini menyusahkan, ia tidak benar-benar menghilangkan gaya dan keberkesanan cawan ini.

Kebaikan

 • Mengekalkan cecair sejuk atau panas untuk tempoh yang lama
 • Mempunyai pemegang mudah dibawa
 • Pelbagai pilihan warna

Keburukan

 • Lubang minum kecil sedikit

6. Mug Perjalanan Bertebat Moden yang Mudah

Tumbler Cawan Kopi Perjalanan Moden yang Mudah

kapasiti: 16 auns
Bahan: Keluli Tahan Karat

Bagi mereka yang berada di pasaran untuk cawan perjalanan padat, Mug Perjalanan Bertebat Moden Mudah ini adalah pilihan yang bagus. Seperti cawan lain dalam senarai, anda akan mendapati cecair anda kekal panas atau sejuk untuk tempoh yang lama. Terima kasih kepada reka bentuk keluli tahan karat, anda tidak perlu terlalu risau tentang kerosakan yang berlaku akibat terjatuh secara tidak sengaja. Walau bagaimanapun, salah satu perkara kegemaran kami tentang cawan perjalanan ini ialah muncung minuman bersudut. Reka bentuk ini memudahkan anda mengawal jumlah minuman yang anda terima dengan setiap tegukan.

Satu-satunya isu sebenar yang kami temui dengan cawan perjalanan ini ialah saiz bukaan. Walaupun bagus untuk mempunyai cawan perjalanan yang padat, pembersihan boleh menyusahkan. Agak sukar untuk memasukkan tangan anda ke dalam untuk membasuh dengan kain lap memandangkan ia hanya basuh tangan sahaja.

Kebaikan

 • Saiz padat untuk perjalanan yang mudah
 • Muncung minuman bersudut untuk kawalan yang lebih baik

Keburukan

 • Basuh tangan sahaja
 • Bukaan mug agak kecil menyukarkan pembersihan

7. Mug Keluli Tahan Karat Zoji Zojirushi

ZOJI Zojirushi SM-SA60-BA Mug Keluli Tahan Karat

kapasiti: 20 auns
Bahan: Keluli Tahan Karat

Cawan perjalanan terakhir dalam senarai kami ialah Mug Zoji Zojirushi. Sebab cawan bergaya ini membuat senarai adalah keupayaannya untuk memastikan cecair panas. Sehubungan itu, ia berada di kedudukan teratas dengan cawan perjalanan teratas yang telah kita bincangkan. Kami juga menikmati penutup berkunci yang menyimpan cecair anda dengan selamat di dalam cawan. Malangnya, walaupun dengan pencapaian yang mengagumkan itu, anda akan menemui beberapa isu dengan cawan ini juga. Ia terhad kepada jenis minuman yang boleh dipegangnya. Anda juga akan mendapati bahawa bahagian dalam dipenuhi dengan salutan untuk memudahkan pembersihan. Lapisan ini boleh berbahaya kepada sesetengah orang. Jika anda hanya mencari mug yang menyimpan cecair panas, yang ini adalah pilihan yang baik. Jika anda mahukan lebih banyak lagi dalam cawan perjalanan anda, sebaiknya pertimbangkan pilihan kami yang lain.

Kebaikan

 • Mengekalkan cecair panas untuk tempoh yang lama
 • Bahagian atas pengunci yang direka dengan baik

Keburukan

 • Mempunyai lapisan yang berpotensi berbahaya digunakan di dalam
 • Hadkan jenis minuman yang dibawa

Panduan Pembeli: Memilih Cawan Perjalanan Terbaik di Kanada

Memandangkan kami telah berkongsi pilihan kami untuk cawan perjalanan terbaik di Kanada, mari pelajari cara penyertaan ini dipilih. Ini akan membantu anda memahami kriteria kami dengan lebih baik dan menggunakannya untuk membuat pilihan yang paling sesuai dengan gaya hidup anda.

bahan

Salah satu perkara pertama yang kami pertimbangkan ialah bahan setiap cawan dibuat. Seperti yang anda lihat, keluli tahan karat adalah juara yang jelas pada pendapat kami. Menggunakan keluli tahan karat gred profesional menjadikan cawan perjalanan anda bukan sahaja lebih kukuh tetapi anda juga akan mendapati bahawa dengan sedikit bantuan ia boleh menjadi kalis pecah sepenuhnya. Jika anda merancang untuk membelanjakan wang untuk cawan perjalanan, anda mahu ia bertahan selama beberapa tahun. Atas sebab ini, memilih bahan yang boleh dipercayai dalam pembinaan adalah satu kemestian.

Pemanasan dan Penyejukan

Cawan perjalanan membolehkan anda membawa minuman bersama anda ke mana sahaja anda pergi. Mereka juga harus menyimpan minuman anda pada suhu yang anda inginkan. Sama ada anda bercadang untuk membawa minuman sejuk atau kopi panas yang mengukus, cari mug yang berpenebat. Ini memastikan mereka mengekalkan suhu dengan baik dan akan memberikan anda beberapa jam minuman hangat apabila anda mahukannya.

harga

Sama ada kita mahu mengaku atau tidak, harga barang yang kita beli sentiasa berada di dalam fikiran kita. Kami tidak boleh menafikan fakta bahawa kebanyakan cawan perjalanan dalam senarai kami mempunyai tanda harga yang berpatutan. Malangnya, jika anda mahukan mug berkualiti yang boleh anda gunakan untuk tahun-tahun akan datang, itulah harga yang anda mesti bayar. Kami menyertakan pilihan yang lebih berpatutan untuk mereka yang memerlukan cawan yang dipercayai tetapi mesti memenuhi belanjawan. Anda akan mendapati bahawa walaupun pilihan kos yang lebih rendah dalam senarai kami mempunyai potensi untuk menjadi pembelian yang berkekalan.

tangan seorang wanita menuang teh dari cawan perjalanan
Kredit Imej: KatyaErshova, Shutterstock

Gaya

Kita mungkin tidak mahu mengakuinya, tetapi perkara terakhir yang kita mahu lakukan ialah membawa mug perjalanan yang hodoh. Kami menyimpan keperluan ini dalam fikiran semasa kami memilih kegemaran kami juga. Seperti yang anda lihat, kebanyakan cawan dalam senarai ini menawarkan pelbagai warna atau reka bentuk yang anggun. Ini membolehkan anda menjalani kehidupan seharian anda tanpa rasa bimbang untuk ketinggalan gaya atau meminta orang ramai mencela cawan kegemaran anda.

pembahagi 5

Kesimpulan

Jika anda berada di pasaran untuk cawan perjalanan baharu, menggunakan ulasan ini sebagai titik permulaan ialah cara terbaik untuk mencari salah satu impian anda. Pilihan kami untuk cawan perjalanan terbaik di Kanada, the Yeti 20-auns Rambler ialah cawan yang sangat baik untuk memastikan minuman anda sentiasa panas dan menawarkan penggunaan bertahun-tahun. Pilihan nilai terbaik kami oleh dengan awak bersaiz untuk hari yang panjang dan menawarkan pemanasan yang anda jangkakan pada harga yang hebat. Tidak kira cawan mana daripada senarai ini yang anda pilih, anda akan berasa gembira dengan pembelian anda dan usaha yang anda lakukan untuk mencari yang betul.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *