8 Mesin Espresso Terbaik di Kanada: Ulasan 2022 & Pilihan Teratas

Bergegas keluar ke kedai kopi tempatan anda untuk menikmati espresso yang lazat boleh memenatkan. Nasib baik, bagi penggemar kopi Kanada, terdapat mesin espresso di pasaran yang boleh membuat tangkapan lazat dalam keselesaan rumah anda. Memilih yang terbaik, bagaimanapun, boleh menjadi sukar. Dalam ulasan ini, kami cuba memudahkan anda. Kami melihat semua ciri terbaik, sama ada mesin itu mudah digunakan, dan memutuskan yang mana yang terbaik untuk dapur anda. Lihat kegemaran kami di bawah dan tentukan mesin espreso ini yang mana akan memanggil kaunter dapur anda ke rumah.

pembahagi 3

Perbandingan Pantas Kegemaran Kami pada 2022

8 Mesin Espresso Terbaik di Kanada

1. Breville LP Mesin Espresso Sentuhan Barista – Terbaik Keseluruhan

Breville LP BES880BSS Mesin Espresso Sentuhan Barista

kapasiti: 81 kilogram, 1.9 kilogram
Bahan: Keluli Tahan Karat
Kuasa/Watt: 1680 watt

Pilihan kami untuk mesin espresso keseluruhan terbaik di Kanada ialah Breville LP Mesin Espresso Sentuhan Barista. Sama ada anda pakar dalam dunia mesin espreso atau baru dalam permainan, mesin ini mudah digunakan dan boleh dipercayai. Ia membantu mengurangkan amalan, dan sains, di sebalik pengambilan espresso yang sempurna. Skrin LCD yang mudah dinavigasi membimbing anda melalui langkah-langkah yang diperlukan untuk menikmati minuman berwap anda. Anda juga boleh menyimpan tetapan pilihan anda untuk memudahkan urusan apabila tiba masanya untuk membuat espreso anda yang seterusnya.

Walaupun kami benar-benar menyukai operasi mudah mesin ini, kami mesti mengakui, bagi penggemar espresso anda mungkin merasai kelainan. Tidak ada banyak penyesuaian yang anda mungkin suka dan konsistensi buihnya tidak boleh dipercayai. Namun, ia adalah salah satu mesin terbaik untuk digunakan di rumah.

Kebaikan

 • Mudah untuk digunakan
 • Kawalan suhu lanjutan
 • Sedia untuk digunakan dalam masa 3 saat

Keburukan

 • Mahal
 • Penyesuaian tidak konsisten

2. Mesin Espresso Gaggia Classic Pro – Nilai Terbaik

Gaggia RI9380: 46 Mesin Espresso Pro Klasik

kapasiti: 21 liter
Bahan: Keluli Tahan Karat
Kuasa/Watt: 1425 watt

Pilihan kami untuk mesin espreso terbaik di Kanada untuk wang adalah Mesin Espresso Gaggia Classic Pro. Mesin ini menyediakan espreso yang hebat secara konsisten, menampilkan perkakasan gred komersial dan harga yang berpatutan untuk prestasinya apabila membandingkannya dengan mesin espreso lain yang anda akan temui di pasaran. Semua kualiti ini disatukan dalam mesin hebat yang menghasilkan espreso dan susu berbuih yang baik.

Jika dibandingkan dengan pilihan utama kami, anda akan melihat Gaggia Classic tidak cepat panas. Membuat secawan espresso, dari awal hingga akhir, dengan mesin ini mengambil masa kira-kira 5 minit. Walaupun itu bukan pemecah perjanjian, ia adalah sesuatu yang perlu diingat.

Kebaikan

 • Harga mampu milik
 • Rasa dan buih yang konsisten
 • Menggunakan perkakasan gred komersial

Keburukan

 • Proses pemanasan yang lebih lama
 • Lebih sukar untuk dikuasai

3. Mesin Espresso Maestro Pakar De’Longhi – Pilihan Premium

De'Longhi Mesin Espresso Maestro Pakar

kapasiti: 100 ml
Bahan: Keluli Tahan Karat
Kuasa/Watt: 1450 watt

Jika wang tiada masalah, pilihan premium kami mungkin mesin espresso untuk anda. Manakala kos yang berkaitan dengan De’Longhi Mesin Espresso Maestro Pakar di atas sana, ciri-cirinya yang membawa pencinta espresso ke mesin ini. Dihasilkan oleh Philips, mesin ini mempunyai tetapan khusus yang membolehkannya bukan sahaja membuat espreso, tetapi juga minuman kopi lazat yang lain. Pengisaran sensor juga memudahkan untuk memastikan kacang anda dikisar dengan konsistensi yang betul setiap kali.

De’Longhi La Specialista Maestro ialah mesin yang hebat, tetapi ia bukan untuk pemula. Jika anda baru dalam dunia pembuatan espresso, mesin ini mungkin bukan untuk anda. Ia rumit dan mengambil masa untuk belajar. Juga, harganya, seperti yang telah kami nyatakan sebelum ini, agak mahal bagi sesiapa yang tidak merancang untuk menggunakan mesin secara konsisten.

Kebaikan

 • Reka bentuk yang bergaya
 • Tetapan berbilang
 • Banyak ciri

Keburukan

 • Sukar untuk belajar
 • Mahal

4. Mesin Espresso Breville Infuser

Mesin Espresso Infuser Breville BES840XL

kapasiti: 73 kilogram
Bahan: logam
Kuasa/Watt: 1650 watt

Mesin ini adalah jalan tengah yang sempurna bagi mereka yang mahukan kemudahan dan keterjangkauan dalam hal mesin espresso mereka. The Breville Infuser menawarkan fungsi pra-infuser untuk membantu mencuci kacang anda sebelum membuat minuman anda. Seperti yang lain dalam senarai kami, pembuat espreso ini boleh diprogramkan dan mempunyai ciri simpan untuk memudahkan urusan apabila anda memutuskan mahu secawan. Mesin ini mudah dan cara yang bagus untuk mempelajari cara membuat espreso anda sendiri dalam keselesaan rumah anda sendiri.

Isu terbesar kami dengan Breville Infuser ialah kekurangan penyesuaian yang ditawarkannya. Atas sebab ini, kami merasakan ia lebih baik untuk digunakan oleh pemula atau mereka yang baru meminati espresso. Peminum espreso lama mungkin tidak menikmati persediaan dan lebih sedikit ciri yang ditawarkan oleh mesin ini.

Kebaikan

 • Mempunyai fungsi pra-infuser
 • Menyimpan tetapan pilihan
 • Menggunakan sistem pemanasan PID untuk ketepatan

Keburukan

 • Kurang pilihan penyesuaian
 • Tidak bertujuan untuk penggemar espresso

5. Breville Barista Pro

Mesin Espresso Breville Barista Pro Disikat Keluli Tahan Karat

kapasiti: 81 kilogram
Bahan: Keluli Tahan Karat
Kuasa/Watt: 1680 watt

The Breville Barista Pro mempunyai semua ciri dan prestasi untuk menjadikannya mesin espreso yang hebat. Malangnya, kami tidak dapat melepasi bentuk ganjil mesin dan jumlah ruang yang digunakan. Pengisar burr kon terbina dalam menawarkan pengguna 30 saiz untuk dipilih. Anda juga akan menikmati tetapan boleh atur cara untuk menjadikan hidup lebih mudah apabila anda membuat espresso pada waktu pagi. Ini benar terutamanya memandangkan mesin boleh disiapkan dan sedia untuk digunakan dalam masa 3 saat.

Seperti yang kami nyatakan, kebimbangan terbesar kami dengan mesin espresso ini ialah saiznya. Ia serupa dengan yang anda temui di kedai kopi dan tidak sesuai dengannya melainkan anda mempunyai dapur yang besar dan ruang yang terluang.

Kebaikan

 • 30 tetapan pengisar tersedia
 • Tetapan boleh atur cara
 • Dipanaskan dan siap dalam 3 saat

6. Mesin De’Longhi Dedica Slim Espresso dan Cappuccino

De'Longhi Dedica EC680 15 Bar Keluli Tahan Karat Mesin Slim Espresso dan Cappuccino

kapasiti: 1 liter
Bahan: Keluli Tahan Karat
Kuasa/Watt: 1 watt

The De’Longhi Dedicated mungkin salah satu mesin espresso terkecil di luar sana, tetapi itu tidak mengubah prestasinya. Pembuat ini dilengkapi dengan semua yang anda perlukan untuk secawan espresso yang hebat. Anda akan menemui pam 15 bar, penapis porta yang boleh dipercayai dan tongkat wap boleh laras untuk menjadikan hidup anda lebih mudah. Anda juga akan menyukai harga pembuat espresso kerana ia agak berpatutan untuk pemula.

Di mana isu timbul dengan Dedica adalah buih dan masa. Ia adalah satu perjuangan untuk membuat mesin ini melakukan pukulan dua kali dalam tempoh yang singkat. Anda juga akan mendapati ia mengambil masa kira-kira 5 minit untuk membancuh dari awal hingga akhir. Isu kami yang lain ialah dengan tongkat berbuih yang tidak konsisten dan tidak sesuai untuk keseronokan espreso yang berseni.

Kebaikan

 • mampu milik
 • Ciri dan perkakasan yang hebat

Keburukan

 • Masa bancuhan yang panjang
 • Buih boleh laras tidak boleh dipercayai

7. Breville Child Plus

Breville BES500BSS Mesin Espresso Kualiti Bambino Plus Compact Cafe

kapasiti: 1.81 kilogram
Bahan: Keluli Tahan Karat
Kuasa/Watt: 1560 watt

Breville ialah nama utama dalam hal mesin espreso rumah. Seperti entri lain dalam senarai kami, the Breville Child Plus mempunyai sistem haba termojet yang membantu mendapatkan tangkapan espresso anda kepada suhu yang sempurna dalam beberapa saat sahaja. Di mana mesin ini berbeza daripada tawaran lain Breville adalah saiznya. Ini adalah pembuat espresso padat yang sesuai untuk kawasan yang lebih kecil seperti pangsapuri atau bilik asrama. Jika anda mahukan secawan espresso yang baik, maka mesin ini adalah saiz yang sesuai untuk hidup anda.

Walaupun pembuat espreso ini merupakan pilihan yang bagus, anda akan bergelut untuk menghasilkan tangkapan yang konsisten. Sistem ini tidak menawarkan kefungsian tambahan mesin Breville lain yang membuatkan anda melakukan banyak percubaan dan ujian untuk mendapatkan perkara yang betul. Jika anda mempunyai masa dan kesabaran, mesin ini akan melakukan apa yang anda perlukan sebaik sahaja anda memikirkannya.

Kebaikan

 • Mempunyai sistem haba termojet
 • Saiz padat

Keburukan

 • Menarik pukulan yang konsisten adalah satu perjuangan
 • Mengambil masa untuk menguasai

8. En. Coffee Café Barista System

Mr. Coffee ECMP1000 Café Barista Premium Espresso:Cappuccino System

kapasiti: 40 auns
Bahan: Keluli Tahan Karat
Kuasa/Watt: 1040 watt

Jika anda sedang mencari pembuat espreso yang merangkumi semua asas dan berpatutan, yang Encik Coffee Café Barista mungkin kawan baik baru awak. Ia dilengkapi dengan pam tekanan 15 bar, aksesori seperti scooper dan pengusik plastik, dan pembuih automatik. Malangnya, walaupun dengan asas yang dilindungi, anda tidak akan mendapati mesin ini berada di bahagian atas peringkat. Walau bagaimanapun, memandangkan ia mudah digunakan dan berpatutan untuk kebanyakan belanjawan, kami merasakan ia harus disertakan dalam ulasan ini.

Isu terbesar kami dengan mesin ini ialah frother dan tangki air. Tangki amat sukar untuk dibuka dan ditutup. Frother, seperti yang lain yang telah kami semak, tidak konsisten dan kebanyakan buih yang dihasilkan adalah hambar. Namun, adalah mungkin untuk membuat espresso yang lazat dari mesin ini dengan usaha yang wajar.

Kebaikan

 • Ciri yang hebat
 • Mudah untuk digunakan
 • mampu milik

Keburukan

 • Buih kurang bersemangat
 • Tangki bersudut dan sukar untuk dibuka dan ditutup

Panduan Pembeli: Mencari Mesin Espresso Terbaik di Kanada

Memandangkan kami telah menunjukkan kepada anda 8 mesin espreso kegemaran kami di Kanada, mari lihat sebab mesin espreso itu membuat senarai kami. Panduan pembeli berguna ini boleh membantu anda memahami dengan lebih baik perkara yang perlu anda pertimbangkan semasa membeli pembuat espreso anda yang seterusnya.

ciri-ciri

Kita semua menyukai ciri tambahan apabila membeli alat baharu untuk dapur. Mesin espresso tidak berbeza. Apabila menyemak imbas Amazon untuk mencari yang paling sesuai untuk dapur anda, anda akan melihat beberapa ciri yang tidak dapat dilakukan oleh kebanyakan peminat espresso.

Pengisar

Ya, mempunyai penggiling untuk kacang anda adalah satu kemestian. Jika anda belum mempunyainya di sekeliling dapur anda, anda akan mendapati bahawa beberapa pilihan dalam senarai kami disertakan dengan pengisar terbina dalam untuk menjadikan hidup anda lebih mudah. Jika ini bukan sesuatu yang anda cari, maka, dengan segala cara, pilih pengisar yang berbeza dan teruskan perjalanan anda. Itulah keindahan ciri, anda boleh memilih yang anda mahu.

Frother

Sama seperti pengisar, pembuih adalah sesuatu yang mesti dimiliki oleh peminat espresso. Jika anda termasuk dalam kategori ini, dan pukulan ringkas espresso tidak mencukupi, maka kami mempunyai pilihan untuk anda. Banyak mesin yang kami kongsikan dalam ulasan ini menampilkan fter mereka sendiri. Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa jika anda mencari busa dan gaya berkualiti barista, anda mungkin memerlukan sedikit latihan. Anda juga akan dapati sesetengah mesin mempunyai pembuih yang lebih konsisten daripada yang lain, jadi ketahui perkara ini apabila anda membuat pembelian anda.

pukulan espresso panas
Kredit Imej: Vassamon Anansukkasem, Shutterstock

Kemudahan penggunaan

Sama ada anda menganggap diri anda pakar dalam bidang espresso atau pemula, mempelajari mesin baharu adalah sukar. Apabila menyemak mesin espresso yang disertakan dalam ulasan kami, kami mengambil kira perkara ini. Paparan yang baik, arahan yang mudah diikuti dan proses pembuatan bir yang memberikan hasil yang baik semuanya dijangka dalam mesin yang dipercayai. Anda akan perasan bahawa kami menyebut pembuat yang mana lebih sukar untuk digunakan dan yang mana mudah dipelajari. Jika anda bukan peminat menguasai mesin baharu, gunakan mesin yang lebih mudah digunakan dan anda akan menikmati espresso anda dalam masa yang singkat.

pembahagi 5

Kesimpulan

Jika anda berada di pasaran untuk mesin espreso baharu di Kanada, ulasan ini akan membantu anda memilih mesin espreso yang sesuai untuk anda. Kegemaran dan terbaik kami secara keseluruhan, the Sentuhan Breville Barista mudah digunakan dan membuat espresso berkualiti tinggi. Jika anda mempunyai bajet, jangan risau. The Gaggia Pro harga mampu milik dan dibuat dengan komponen gred komersial. Mana-mana mesin ini akan menjadi tambahan yang bagus untuk rumah anda.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *