Adakah Anda Memiliki Breville Barista Express? Tolong kami! » CoffeeGeek

Adakah anda memiliki Breville Barista Express? Ia adalah mesin espresso paling popular di planet ini selama hampir 10 tahun yang lalu.

Di CoffeeGeek, kami merancang satu siri panduan yang komprehensif pada akhir tahun ini mengenai Barista Express dan cara untuk memanfaatkannya sepenuhnya. Akan ada beberapa artikel ciri dan cara-cara, termasuk petua dan helah asas, penggunaan lanjutan, penggodaman mudah yang boleh anda lakukan tanpa membatalkan jaminan, dan akhirnya, panduan penggodaman terperinci yang pasti akan membatalkan jaminan anda.

Buat masa ini, kami ingin mendengar daripada anda tentang cara anda menggunakan Breville Barista Express anda. Adakah anda telah menemui cara untuk mendapatkan lebih banyak manfaat daripada mesin? Adakah anda mempunyai rutin yang diamalkan yang sesuai untuk anda? Adakah anda telah mengubah suai tetapan pengisaran dalam apa jua cara? Bagaimanakah anda memulakan mesin setiap pagi dan berapa lama anda menunggu (dan apa yang anda lakukan) sebelum pukulan pertama anda? Sebarang cara di luar kotak anda telah menggodam mesin? Apakah barangan selepas pasaran yang anda beli untuk Barista Express yang meningkatkan cara ia berfungsi?

Tiada teknik, tiada hack, tiada tip kebolehgunaan terlalu kecil atau terlalu besar. Kami ingin mendengar daripada setiap pemilik mesin ini tentang cara mereka menggunakannya.

Sila hantar e-mel ke [email protected] dengan nama pertama anda (dan terakhir jika anda mahu, supaya kami boleh memberi anda kredit), dengan petua, helah, penggodaman dan hanya rutin penggunaan biasa dengan Barista Express. Kami akan cuba menampilkan seberapa banyak cara unik untuk menggunakan mesin ini dan memanfaatkannya sepenuhnya.


Mark telah diperakui sebagai Hakim Kejohanan Barista Kanada, Amerika Syarikat dan Dunia dalam kedua-dua bidang deria dan teknikal, serta bekerja sebagai pengajar dalam latihan kopi dan espreso. Beliau memulakan CoffeeGeek pada tahun 2001.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *