Apa Pesanan Kopi Anda Katakan Tentang Anda

Kopi Kona, biji kopi Kona terbaik, kopi Kona terbaik Hawaii, kopi Hawaii, biji kopi Kona, kopi Geisha, biji kopi Geisha, Biji kopi Panama Geisha, kopi gesha

Sesetengah orang akan mengatakan bahawa mengikat ciri keperibadian dengan pilihan kopi adalah satu bentuk merpati. Yang secara teknikal mungkin benar, tetapi ia juga boleh menjadi agak menarik…dan sangat menyeronokkan!

Sudah tentu, jenis kopi yang anda minum memberitahu banyak perkara tentang betapa seriusnya anda mengambil java anda. Jika hanya biji kopi Kona yang terbaik, anda jelas peminat kopi yang canggih. Jika anda boleh memberitahu kopi Hawaii anda daripada biji kopi geisha Panama anda (aka Gesha kopi) dengan menghidu, anda adalah sebahagian daripada golongan elit.

Tetapi sama ada meminum kopi Kona terbaik yang dihasilkan Hawaii atau memilih sesuatu yang lebih generik, resipi pilihan anda (nampaknya) menceritakan banyak perkara tentang anda.

Lihat perkara berikut dan lihat jika ada yang membunyikan loceng – dengan anda dan mereka yang anda suka minum kopi dengan:

(Penafian ringkas – kami tidak secara peribadi mengatakan kami bersetuju atau tidak bersetuju dengan mana-mana persatuan ini!)

Cappucino

Pertama sekali, orang yang menggemari cappucino berbuih dikatakan sebagai individu yang sensitif dan optimis secara semula jadi. Mereka juga merupakan peminum kopi yang paling sosial dan menikmati tidak lebih daripada bersantai bersama keluarga dan rakan-rakan. Bagi mereka ini, aspek sosial bagi keseluruhannya adalah sama pentingnya dengan kopi itu sendiri.

Kopi segera

Jika kopi segera adalah kegemaran anda, kemungkinan besar anda seorang yang sibuk berbilang tugas yang mengambil serius produktiviti. Anda mungkin mempunyai sedikit masa untuk terluang dan tahu bahawa dengan produk yang betul, anda masih boleh menikmati secawan kopi yang enak tanpa perlu risau. Mereka ini cenderung untuk menjadi orang yang tidak masuk akal yang ingin memastikan perkara mudah.

Latte

Orang yang menggemari latte yang enak lebih kepada sisi kehidupan yang santai, di mana menonton masa berlalu tanpa peduli di dunia selalunya menjadi satu-satunya keutamaan. Terdapat masa dan tempat untuk mengambil serius kehidupan, tetapi ia bukan apabila duduk di kerusi yang selesa dengan minuman susu kegemaran anda. Peminum latte juga dikatakan sebagai individu yang secara semula jadi baik, penyayang dan empati.

Kopi hitam

Golongan pemurni kumpulan itu, orang yang enggan minum apa-apa selain kopi hitam adalah berterus terang (jika tidak kadang-kadang mungkin sedikit degil) dalam cara mereka. Mereka adalah individu yang pragmatik dan bertutur dengan jelas, dan juga merupakan jenis orang yang boleh anda harapkan dalam situasi krisis.

Espresso

Legenda mengatakan bahawa cita rasa untuk espresso klasik menunjukkan keanggunan dan kecanggihan, bersama-sama dengan jadual yang agak sibuk yang tidak meminjamkan masa untuk minuman yang lebih lama. Pengecualian ialah mereka yang duduk di luar kafe selama berjam-jam sambil menyusukan satu espresso kecil, yang selalunya masa adalah konsep asing.

Kopi ais

Terakhir, ia cenderung menjadi orang ramai yang lebih muda dan lebih bersemangat yang membuat pilihan untuk kopi ais. Ini dikira dua kali ganda apabila ramuan ultra-krim yang dimuatkan kuki berkenaan, yang lebih mirip dengan pencuci mulut daripada kopi dalam erti kata konvensional. Jika ini adalah pilihan anda, anda berkemungkinan besar sama ada berjiwa muda atau muda!

Anda kini boleh memesan kopi istimewa yang baru dipanggang, seperti kopi Geisha yang lazat dan kopi Kona dari kedai dalam talian Hayman. Ia tersedia dalam pilihan saiz yang berbeza, daripada kotak 100g (3.5oz) hingga kotak 680g (24oz). Anda juga boleh memilih format yang berbeza, termasuk biji kopi hijau, kopi biji keseluruhan panggang, kopi kisar terbaik, kapsul kopi yang serasi dengan mesin Nespresso* dan biji kopi yang serasi dengan pembuat kopi Keurig K Cup** – tekan di sini untuk memesan sekarang, kami menawarkan penghantaran percuma ke seluruh dunia!

* Nespresso® ialah tanda dagangan berdaftar Société des Produits Nestlé SA, tidak berkaitan dengan Hayman ®. Pod espresso kami tidak dicipta atau dijual oleh Nespresso®.

** Keurig dan K-Cup ialah tanda dagangan berdaftar Keurig Green Mountain, Inc. yang tidak berkaitan dengan Hayman®. Pod kami tidak dicipta atau dijual oleh Keurig®Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *