ASM Global Bekerjasama dengan Wicked Kitchen untuk Membawa Menu Berasaskan Tumbuhan ke Rangkaian Tempat Terbesar di Dunia

ASM Globalpeneraju dalam pengurusan tempat dan hiburan langsung, mengumumkan perkongsian berbilang tahun dengan pembekal makanan berasaskan tumbuhan Dapur Jahat untuk meningkatkan pilihan makanan vegan merentasi rangkaian arena, stadium, teater dan pusat konvensyennya.

“Kami melihat ini sebagai pengubah permainan utama untuk industri perkhidmatan makanan”

Dengan perkongsian strategik ini, ASM berkata ia bersedia untuk menjadi peneraju kemampanan dalam industri hiburan dan konvensyen global.

Perkongsian itu menjadikan Wicked Kitchen sebagai milik ASM “Rakan Kongsi Makanan Berasaskan Tumbuhan Pilihan” dan “Pembekal Makanan Berasaskan Tumbuhan Eksklusif” di semua katering, suite dan konsesi yang diuruskan oleh PENIKMATbahagian masakan syarikat. Item menu yang ditampilkan akan termasuk pelbagai pilihan pembuka selera, sandwic, sosej, burger, piza, pasta, hidangan utama dan ais krim, semuanya 100% berasaskan tumbuhan.

“Kami berbangga menjadi sebahagian daripada penyelesaian untuk tempat berskala besar ASM Global untuk memenuhi matlamat kemampanan mereka dan menyediakan makanan berasaskan tumbuhan yang menarik minat semua orang,” kata Pete Speranza, Ketua Pegawai Eksekutif Wicked Kitchen. “Dengan kepelbagaian produk dan pandangan yang dibawa oleh Wicked Kitchen, kami melihat ini sebagai pengubah permainan utama untuk industri perkhidmatan makanan.”

Pilihan Berasaskan Tumbuhan Jahat
© Dapur Jahat

Pelancaran awal

Tempat terpilih yang berpangkalan di AS akan mengambil bahagian dalam pelancaran awal, termasuk Arena PayCom, rumah Oklahoma Thunder, Pusat Konvensyen Long Beach di California, Arena Wintrust dan Pusat Konvensyen McCormick Place, yang terletak di Kampus McCormick di Chicago, dan banyak lagi.

Sebelum ini, produk Wicked Kitchen muncul di Toyota Arena yang diuruskan oleh SAVOR di Ontario dan Teater Greek Los Angeles. Pada bulan Oktober, Wicked bekerjasama dengan pasukan bola keranjang Minnesota Timberwolves untuk membuka gerai konsesi berasaskan tumbuhan sepenuhnya di dalam Pusat Sasaran di Minneapolis.

Pendirian konsesi berasaskan tumbuhan Wicked Kitchen
© Dapur Jahat

Menolak sempadan

“Kami sangat teruja untuk bekerjasama dengan ASM Global dan Savor untuk menolak sempadan kegemaran tempat tradisional untuk tawaran berasaskan tumbuhan berperisa berani yang baik untuk planet ini dan menyediakan pilihan yang lazat untuk pemakan daging dan vegan,” kata Sarno. “Sebagai jenama yang mengutamakan kulinari, kami amat teruja untuk bekerjasama dan bekerjasama dengan pasukan masakan yang luar biasa di SAVOR yang mengutamakan rasa dan pengalaman untuk semua pelanggan.”

Menurut Wicked, ia menawarkan kepelbagaian terbesar bagi mana-mana jenama CPG berasaskan tumbuhan di AS, dengan portfolio mengandungi lebih 40 item, termasuk aiskrim inovatif berasaskan lupin syarikat.

Aiskrim Dapur Jahat
©Dapur Jahat

“Pelbagai pilihan”

“Perkongsian antara ASM Global, SAVOR dan Wicked Kitchen ini merupakan sebahagian daripada komitmen ASM untuk mewujudkan tempat yang paling mampan di dunia,” kata Shaun Beard, Naib Presiden Kanan SAVOR. “Tawaran makanan berasaskan tumbuhan kami akan meningkat serta-merta, menyediakan tetamu kami dengan lebih pelbagai pilihan yang turut memberi kesan positif kepada planet kita. Selain itu, tawaran produk Wicked Kitchen adalah lazat, dan kami yakin semua tetamu kami, tidak kira pilihan makanan mereka, akan tertarik dengan item menu ini.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *