Bada Bean Bada Boom! Lihat Jenama Semula Baharu Ini

Kami suka ketawa di ibu pejabat TVR dan tiada apa yang membuatkan kami ketawa seperti nama jenama yang bijak. Sila dialu-alukan…Bada Bean Bada Boom, syarikat makanan ringan yang sangat berjaya yang baru-baru ini mempunyai reka bentuk semula penjenamaan yang kini menampilkan warna-warna cerah dan bentuk yang menyeronokkan, dan beberapa watak kacang super comel.

Makanan ringan Bada Bean sudah tentu berasaskan tumbuhan, tetapi juga padat dengan protein bermakna ia bagus untuk membantu menahan rasa lapar. Terdapat sembilan perisa dalam koleksibermula dari Zesty Ranch hingga Sweet Sriracha jadi pasti ada sesuatu untuk semua orang.

Lihat Insta mereka dengan mengklik pada imej

Imej Instagram Bada Bean

“Satu daripada Kacang Bada nilai jenama teras adalah untuk menjadikan snek menyeronokkan,” kata Michael Shoretz, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas Bada Bean. “Kami mahu pengguna tersenyum dari saat mereka melihat beg kami di rak hingga gigitan terakhir. Kami yakin pembungkusan baharu ini melengkapkan semangat keseronokan makanan ringan kami di dalamnya.”

Kacang Bada dibuat dengan bahan mudah yang disukai pelanggannya, termasuk kacang lebar (aka kacang fava), sentuhan minyak bunga matahari dan perasa. Semuanya benar-benar vegan, bebas gluten dan bukan GMO – dan setiap pek mengandungi 6g protein dan 4g serat.

Jika anda ingin melihat sendiri, produk Bada Bean boleh didapati di laman web mereka sendiri, Amazondan di pelbagai kedai di seluruh negara, termasuk Sprouts, Wegmans, Meijer, ShopRite, Hyvee dan Aldi.

Ingin mencuba beberapa snek vegan hebat lain di pasaran? Kami menyukai makanan ringan beku NadaMoo ini.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *