Bagaimana Apl Pandu Lalu dan Pesanan Meningkatkan Penjualan Kedai Kopi


31 Ogos 2022 (Diterbitkan: 22 Julai 2022)


Sips Coffee Bar Pandu LaluBarista memegang cawan kopi di tingkap pandu laluMembina kedai kopi baharu? Ingin meningkatkan jualan di kedai kopi sedia ada anda? Kemudian pertimbangkan untuk menambah pandu lalu atau menggunakan aplikasi pesanan digital.

Kedai yang paling cekap menggunakan kedua-duanya, kata Scott Fullerton, pakar pemula kedai kopi dari Crimson Cup Coffee & Tea.

“Drive-thrus dan pesanan aplikasi boleh menawarkan kelebihan daya saing yang besar,” katanya.

“Pandu lalu boleh meningkatkan kapasiti jualan anda sekitar 25 peratus, manakala aplikasi pesanan boleh menyumbang 20 peratus daripada jualan.”

Drive-thrus Tingkatkan Kelajuan & Kapasiti

Tangkapan skrin daripada apl pesanan tanpa sentuh Crimson CupScott menyatakan bahawa tidak mempunyai pandu lalu boleh mengehadkan kapasiti. “Jika persaingan tempatan anda mempunyai pandu lalu, maka anda amat memerlukannya,” katanya.

“Bagi ramai, mengambil satu espresso minuman adalah sebahagian daripada rutin pagi mereka. Jadikan ia secepat dan semudah mungkin,” tambahnya.

“Drive-thrus boleh memberikan perkhidmatan yang lebih pantas. Dan pelanggan sering menganggapnya lebih pantas, walaupun tidak, kerana mereka tidak perlu keluar dari kereta mereka.”

Pandemik telah mengubah tingkah laku pelanggan, dengan sesetengah pelanggan menunjukkan keutamaan yang kuat untuk pandu lalu.

“Kami masih melihat bahawa pelanggan tertentu hanya akan menggunakan pandu lalu atau cara hubungan terhad lain untuk menerima pesanan mereka,” kata Scott.

Jika struktur bangunan tidak menyokong pandu lalu fizikal, dia berkata aplikasi pesanan boleh menawarkan banyak kelebihan yang sama.

“Beberapa pelanggan Crimson Cup telah meningkatkan jualan dengan menyediakan sistem pengambilan kenalan terhad menggunakan aplikasi pesanan dalam talian,” katanya.

Peningkatan Kapasiti Mewujudkan Keperluan untuk Lebih Banyak Kakitangan

Satu-satunya kaveat untuk menggunakan aplikasi pandu lalu dan pesanan ialah peningkatan kapasiti bermakna anda memerlukan lebih ramai kakitangan, kata Fullerton.

“Pastikan anda mempunyai kakitangan yang mencukupi untuk menampung pandu lalu dan kaunter anda,” katanya mengakhiri. “Beberapa perkara akan mendorong pelanggan kedai kopi pergi lebih cepat daripada perkhidmatan yang perlahan!”

Soalan Mengenai Membuka Kedai Kopi? Panggil Scott Fullerton.

Scott FullertonSebagai Ketua Jualan 7 Langkah, Scott Fullerton ialah kenalan pertama untuk bakal pemilik kedai kopi yang berminat dengan bantuan Crimson Cup. Beliau telah membantu lebih 100 usahawan mempelajari cara membuka kedai kopi melalui program 7 Langkah Menuju Kejayaan kedai kopi kami.

“Saya bercakap dengan bakal pemilik kedai kopi untuk memastikan bahawa memiliki kedai kopi sesuai untuk mereka dan mereka sesuai untuk bekerja dengan Crimson Cup,” katanya.

“Hubungi saya di 888-800-9224 jika anda ingin berbual tentang visi anda untuk kedai kopi anda.’


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *