Bagaimana Breville Boleh Meningkatkan Barista Express » CoffeeGeek

Breville Barista Express… mesin espreso terlaris di planet ini, telah berlangsung sepuluh tahun sekarang. Diperkenalkan pada Mac, 2013, ia masih kukuh hari ini.

Sebabnya banyak. Sebelum Barista Express, kebanyakan mesin espresso mengisar dan membancuh adalah buruk. Beberapa pengeluar Itali mencuba ruang itu, dan pengisar terbina dalam biasanya kikuk dan direka bentuk dengan teruk (mengambil banyak lembapan daripada mesin). Bahagian espresso adalah bahan berkualiti paling rendah yang boleh disatukan. Saya tahu. Saya menguji lebih daripada beberapa daripada mereka.

Barista Express mengubahnya. Ia mempunyai brew kawalan PID penuh dan dandang wap (dengan enam tetapan suhu tersedia). Bahagian pengisar yang direka dengan baik Express sangat terpencil daripada mana-mana lembapan mesin, dan berdasarkan pengisar Breville’s Dose Control Pro. Peralihan daripada membancuh kepada mengukus adalah sangat singkat – sememangnya, salah satu peralihan dandang tunggal terpendek di pasaran pada tahun 2013 – dan ia mempunyai ciri pembersihan automatik yang bagus untuk mengembalikan dandang kepada suhu membancuh selepas dikukus.

Faedah mesin berterusan: Barista Express ialah pengeluar wap yang sangat baik untuk mesin dandang tunggal. Ia adalah mesin automatik boleh atur cara, bermakna anda hanya perlu menekan butang sekali untuk membuat pukulan dan mesin akan menamatkan pukulan selepas masa yang telah ditetapkan. Dulang cawan menjadi cukup panas, dan dulang titisan adalah besar, dengan beberapa ciri tersembunyi. Dan terdapat tolok tekanan di hadapan yang kukuh dan berfungsi dengan daya tarikan untuk membantu anda mengukur pukulan.

Untuk tahun 2013, ini adalah teknologi terkini dan terkemuka dalam banyak kategori espresso pengguna. Berikut ialah video pengenalan yang Breville lakukan untuk mesin itu ketika itu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *