Bekas Penyimpanan Makanan Mesti Ada yang Baharu

Bekas Penyimpanan Makanan Mesti Ada - Majalah Makanan & Pemakanan - Sup Batu
Foto oleh Mary Ellen Phipps

Produk disemak: Set Bekas 20 Keping OXO Prep & Go

Antara membungkus makan tengah hari untuk sekolah dan bekerja dan menjadi peminat besar sisa makan malam, boleh dikatakan saya telah mencuba bahagian saya yang saksama dalam bekas penyimpanan makanan. OXO ialah jenama yang terkenal dan dihormati sehingga saya tahu (atau harapkan!) Set Bekas 20 Keping OXO Prep & Go akan menjadi menakjubkan seperti yang saya jangkakan.

Disifatkan sebagai satu set produk yang mudah digunakan untuk penyimpanan makanan kalis bocor, sama ada duduk di dalam peti sejuk atau diselit di dalam beg, set itu dilengkapi dengan enam bekas makanan bersaiz berbeza dan tiga bekas perasa, serta penutup.

Saya suka rupa anggun dan cara ia disusun dengan mudah di atas satu sama lain. Tudungnya rata dan bukannya melengkung, jadi walaupun anda tidak boleh meletakkannya di dalam satu sama lain, anda masih boleh menyimpannya dengan agak kemas.

Terdapat bekas salad yang sangat sejuk yang membolehkan anda mengasingkan sayur-sayuran dan topping dalam bekas yang sama, serta mempunyai ruang untuk bekas perasa. Ia pasti kegemaran saya. Bekas lain mempunyai colander terbina dalam sendiri. Dan bekas bersaiz snek yang lebih kecil sesuai untuk menghantar makanan ke sekolah dengan anak-anak saya dalam beg galas mereka!

Setiap kali anda menutup penutup bekas, anda boleh mendengar udara ditolak keluar dan pengedap sedutan. Untuk melihat sama ada mereka lulus ujian “kalis goncang”, saya menguji bekas untuk makan tengah hari saya sendiri, sisa makanan dan menghantarnya ke dalam kotak makan tengah hari anak-anak saya. Kami tidak mempunyai satu kebocoran!Bekas Penyimpanan Makanan Mesti Ada -

Mereka juga bertahan dengan baik di mesin basuh pinggan mangkuk, tanpa perubahan bentuk yang jelas atau masalah pembersihan.

Sama ada anda sedang mencari penyelesaian penyimpanan sisa asas atau bekas makanan super tahan lasak untuk makan tengah hari sekolah, saya pasti mengesyorkan bekas OXO Prep & Go. Mereka sesuai untuk mereka yang ingin menjimatkan wang dengan membawa makanan mereka sendiri ke tempat kerja atau sekolah, serta mereka yang menyediakan makanan untuk minggu hadapan dan memerlukan makanan untuk kekal segar selama beberapa hari.

Mary Ellen Phipps di FacebookMary Ellen Phipps di Instagram
Mary Ellen Phipps
Mary Ellen Phipps, MPH, RDN, LD, ialah pakar diet, ibu, penghidap diabetes Jenis 1 dan pemilik Pemakanan Susu & Maduberpangkalan di Houston. Lihat tapak webnya untuk resipi rendah gula yang lazat, tanpa gluten secara semula jadi! Anda juga boleh berhubung dengannya di Facebook atau Instagram.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *