Berani Berkembang dalam Perkhidmatan Makanan Dengan Format Ayam Tumbuhan Sous Vide Baharu – vegconomist

Ketua ayam berasaskan tumbuhan berani memperkenalkan format ayam tumbuhan sous vide baharu untuk perkhidmatan makanan. Ideanya adalah untuk menyediakan tawaran sedia untuk dimakan kepada rakan kongsi restoran sedia ada dan baharunya. Juice Press telah pun menghidangkan ayam tanam sous vide Daring di lebih 80 lokasi mereka.

Daring membangunkan ayam tumbuhan sous vide dengan kerjasama Penyelesaian Masakansyarikat makanan premium terbesar, merintis dan menyempurnakan teknik memasak sous vide. Ayam tumbuhan sous vide datang dengan kedap vakum, membolehkan kos buruh yang lebih rendah dan masa penyediaan yang lebih singkat. Ia menjamin konsistensi produk dan menjimatkan ruang dapur.

David Johnson, VP perkhidmatan makanan di Daring, mengulas: “Format sous vide menyediakan rakan kongsi perkhidmatan makanan kami dengan pilihan baharu yang tidak tersedia sebelum ini: Sedia untuk Dimakan. Menggabungkan bahan mudah kami dengan teknologi sous vide Cuisine Solutions memberikan rakan kongsi kami konsistensi dan kualiti yang mereka cari sambil membuka pintu kepada aplikasi yang lebih sejuk juga.”

Ayam Berani Berasaskan Tumbuhan
© Berani

Perluasan AS berterusan

Produk Daring dihidangkan di lebih 500 restoran di seluruh Amerika Syarikat, termasuk Juice Press, Monty’s Good Burger, Bad Bunny, Dave Grutman’s, Gekko Steakhouse, Tao Restaurant Group dan banyak lagi.

Oktober ini, Starbucks USA memperkenalkan pilihan vegan baharu di beberapa lokasi, termasuk gigitan ayam yang dibuat dengan ayam tumbuhan sedia untuk dimakan dari Daring dan JUST Egg.

Pengarah Inovasi Berasaskan Tumbuhan di Penyelesaian Masakan, Nolan Popper, berkata: “Sebahagian daripada tumpuan kami apabila ia datang untuk menyampaikan inovasi dalam ruang berasaskan tumbuhan ialah mencari syarikat terbaik dalam pasaran untuk bekerjasama. Memadankan bahan-bahan bersih Daring dengan teknologi pembuatan termaju bermakna kami boleh mencipta platform yang tidak berkesudahan dengan pilihan untuk semua bahagian hari. Kami teruja dengan kemungkinan proses sous-vide kami telah membantu membuka kunci untuk pelanggan vegan dan flexitarian.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *