Berapa Banyak Kafein dalam Air Berkilauan Berkafein Arti? Apa yang perlu diketahui!

segelas minuman tenaga

Pada satu masa, jika anda mahukan kafein dalam minuman anda, anda minum kopi. Jika anda mahukan air, ia adalah kosong. Anda tidak boleh mendapatkan kedua-duanya dalam minuman yang sama. Walau bagaimanapun, kini dalam dunia moden, dengan setiap perisa, air berkilauan yang boleh dibayangkan, anda juga boleh mempunyai kafein dan air anda juga.

Air Berkilauan Berkafein Arti adalah salah satu daripada air tersebut. Air percikan itu dikatakan mempunyai perisa Asia yang unik, seperti Pear Korea, Persimmon, Halia, dan Oren Mandarin. Minuman itu juga mempunyai sifar kalori dan sifar gula. Namun, bagaimana pula dengan kandungan kafein? Adakah ia terlalu banyak? Bagaimanakah ia dibandingkan dengan air berkafein lain di pasaran hari ini? Setiap tin 12-auns Air Berkilauan Berkafein Arti mengandungi 120 mg kafein.

Kami akan menjawab soalan tersebut dan banyak lagi dalam artikel di bawah, jadi nantikan.

pembahagi 6

Berapa Banyak Kafein Ada dalam Air Berkilauan Berkafein Arti?

Jumlah kafein yang disenaraikan dalam Air Sparking Berkafein Arti ialah 120 miligram (mg) setiap tin 12-auns, yang dianggap tinggi dalam kafein. Semua perisa yang ditawarkan oleh jenama itu mempunyai kandungan kafein yang sama.

Bagaimanakah air berkilauan berkafein ini bertindan ke perairan lain di pasaran hari ini? Kami akan membandingkannya dengan jenama lain di bawah.

Perbandingan Kafein Air Berkilauan

Ingat bahawa jenama Arti Caffeinated Sparkling Water mempunyai 120 mg kafein setiap tin 12 auns.

Perrier Tenaga: 99 mg setiap 11.7 Fl auns tin
Air Tenaga Berkilauan Guru: 100 mg setiap 8.3 Fl auns tin
Air Tenaga Berkilauan Yerbae: 100 mg setiap 8.3 Fl auns tin
Penambah Air Tenaga MiO: 60 mg setiap 7.5 Fl auns
Air Berkilauan Karibu: 75 mg setiap 6.5 Fl auns
Air Berkilauan Focus: 75 mg setiap 6.5 Fl auns
Ais Berkilauan Ditambah Kafein: 70 mg setiap 4.4 Fl auns
Air Berkilauan AHA: 30 mg setiap 2.5 Fl auns
Vitamin Air Tenaga: 50 mg setiap 2.5 Fl auns
Air Berkilauan Tanpa Had: 35 mg setiap 2.9 Fl auns

Seperti yang anda lihat, Air Berkilauan Berkafein Arti tidak mempunyai lebih banyak kafein berbanding air berkilauan berkafein lain di pasaran hari ini. Walau bagaimanapun, ia mengandungi jumlah kafein yang tinggi, dan perkara terakhir yang anda mahu lakukan ialah minum terlalu banyak daripadanya. Adalah lebih baik untuk mengelakkan minuman berkafein jika anda hamil, remaja, kanak-kanak, atau sudah mempunyai masalah kepekaan kafein.

Kafein dalam minuman tenaga dikatakan semulajadi, tetapi ia masih akan menyebabkan masalah jika anda minum terlalu banyak atau menggabungkannya dengan terlalu banyak produk yang mengandungi kafein.

pembahagi 4

Fikiran Akhir

Air Berkafein Arti adalah salah satu air berkafein yang paling enak di pasaran hari ini. Jika anda sedang mencari minuman yang akan memberikan anda tenaga dan masih menjadi tambahan yang menyegarkan kepada rutin penghidratan anda, Arti adalah ia.

Seperti mana-mana minuman dengan kafein, sebaiknya berbincang dengan doktor anda jika anda mempunyai keadaan tertentu atau mempunyai kepekaan kafein.


Kredit Imej Pilihan: Viktor_LA, Shutterstock

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *