Berapa Banyak Kafein dalam Air Berkilauan Yerbae? Apa yang perlu diketahui!

Yerbae Energy Seltzer - Beri Delima

Idea untuk mendapatkan rangsangan kafein untuk membantu anda melalui hari yang sibuk sambil menelan bahan-bahan semulajadi adalah impian bagi kebanyakan kita. Ya, terdapat jenama di luar sana yang mendakwa minuman tenaga mereka selamat dan semulajadi tetapi adakah anda mempertimbangkan air berkarbonat berkafein? Jika anda belum melakukannya, dan anda masih mencari sesuatu untuk memberikan anda rangsangan kafein sepanjang hari anda, mungkin anda perlu mencuba Air Berkilauan Yerbae.

Yerbae Sparkling Water membuat semua dakwaan yang kami suka dengar. Ia menggunakan bahan semula jadi dan mendapat 100 mg kafein setiap tin 12 auns daripada pasangan yerba, teh putih dan guarana. Namun, walaupun kafein diperoleh secara semula jadi, 100 mg boleh dianggap sebagai jumlah yang tinggi. Ini benar terutamanya bagi mereka yang menikmati kopi, soda, dan sumber kafein lain sepanjang hari mereka. Mari ketahui lebih lanjut tentang Yerbae Sparkling Water dan sama ada ia boleh menjadi pilihan tenaga semula jadi yang terbaik untuk anda.

pembahagi 6

Apakah Air Berkilauan Yerbae?

Air Berkilauan Yerbae dibuat oleh syarikat Yerbae. Yerbae diasaskan pada 2017 untuk menyediakan pelanggannya produk bersih yang boleh membantu mereka menjalani kehidupan yang lebih sihat menggunakan yerba mate. Pengasas Todd dan Karrie Gibson mengetahui tentang kebaikan pasangan yerba dan memutuskan untuk menggunakannya sebagai bahan utama dalam air berkilauan dan produk lain mereka.

Syarikat Yerbae menggunakan bahan semula jadi untuk bukan sahaja membekalkan tenaga tetapi untuk menyedapkan semua minuman mereka. Menurut laman web merekamereka ingin membantu menyediakan badan dengan rangsangan dan tumpuan semasa menggunakan tenaga berasaskan tumbuhan. Kaedah ini juga membantu orang yang mencari tenaga tambahan menjauhi gula dan bahan tiruan yang terdapat dalam banyak minuman tenaga.

Apakah Yerba Mate?

Yerba mate adalah bahan utama dalam Air Berkilauan Yerbae. Yerba Mate berasal dari Ilex paraguariensis tumbuhan dan mengandungi kafein semulajadi. Kafein dan bahan kimia lain yang terdapat dalam yerba mate diketahui dapat merangsang otak, jantung dan bahagian badan yang lain. Atas sebab ini, ia sering digunakan sebagai penambah prestasi olahraga atau untuk bersenam. Menurut WebMDbagaimanapun, penggunaan berterusan yerba mate boleh berbahaya.

Kafein dalam Air Berkilauan Yerbae

Seperti yang telah kami nyatakan, kafein dalam Yerbae Sparkling Water berasal daripada pasangan yerba, guarana, dan teh putih. Setiap bahan ini secara semula jadi tetapi mengandungi jumlah kafeinnya sendiri. Yerbae menawarkan pelbagai perisa yang bebas kalori dan mengandungi 100 mg kafein setiap tin 12 auns. Mereka juga mempunyai barisan Yerbae Sparkling Waters yang menampilkan 10 kalori setiap tin dan 125 mg kafein setiap tin 12-auns. Berikut adalah perisa yang anda boleh nikmati.

Air Berkilauan Yerbae Tanpa Kalori Perisa Semulajadi

  • Buah Delima
  • Kiwi Strawberi
  • Acai Blueberry
  • Lemon
  • Nanas Ceri Oren
  • Kelapa Nanas

Air Berkilauan Yerbae 10 Kalori Perisa Semulajadi

  • Buah Markisa Mangga
  • Impian Vanila Oren
  • Raspberi Kelapa
  • Tembikai Strawberi

Bagaimana Yerbae Sparkling Water Membandingkan

Anda mungkin tertanya-tanya bagaimana Yerbae Sparkling Water dibandingkan dengan minuman lain yang membekalkan tenaga dan air berkilauan di pasaran. Mari kita lihat perbandingan tersebut di bawah.

Air Berkilauan Yerbae Vs Air Berkilauan Lain

Air Berkilauan Yerbae 12 auns cecair 100 mg kafein
Arti Air Sparkling 12 auns cecair 120 mg kafein
Air Tenaga Berkilauan Guru 12 auns cecair 100 mg kafein
Perrier Energize 8.46 auns cecair 99 mg kafein
Caribou BOUsted Sparkling Water 11.5 auns cecair 75 mg kafein
Air Berkilauan Focus 11.5 auns cecair 75 mg kafein
Air Berkilauan Mata Air Poland 11.5 auns cecair 75 mg kafein

Air Berkilauan Yerbae Vs Minuman Berkafein Lain

Yerbae Sparkling Water 12 auns cecair 100 mg kafein
Kopi yang dibancuh 8 auns cecair 95 mg kafein
Teh yang dibancuh 8 auns cecair 26 mg kafein
Red Bull 8 auns cecair 80 mg kafein
Rockstar Energy 16 auns cecair 160 mg kafein

pembahagi 4

Fikiran Akhir

Seperti yang anda lihat, Air Berkilauan Yerbae mempunyai kandungan kafein yang tinggi iaitu 100 mg setiap hidangan 12 auns. Bagi sesetengah orang, yang mengambil banyak kafein setiap hari, ini mungkin tidak dianggap sebagai jumlah yang besar tetapi bagi mereka yang lebih sensitif terhadap kafein, boleh jadi. Seperti mana-mana minuman berkafein, ketahui jumlah yang anda makan dan minum dengan bertanggungjawab. Juga, perlu diingat bahawa Yerbae Sparkling Water hanya bertujuan untuk orang dewasa yang sihat dan tidak boleh diberikan kepada kanak-kanak.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *