Berapa Banyak Kafein dalam Air Joe? Apa yang perlu diketahui!

Air Joe Air Berkafein

Kafein memastikan dunia terus berjalan—dari teh pagi dan kopi kepada minuman tenaga dan produk soda, berjuta-juta orang bergantung pada minuman istimewa setiap hari. Tetapi dengan begitu banyak minuman untuk dipilih, mencari yang sesuai untuk anda boleh menjadi sukar. Jika anda biasa minum kopi dengan banyak krim dan gula atau beberapa soda diet sehari, anda mungkin tidak menyedari berapa banyak kalori yang anda minum. Dan jika anda cuba mengurangkan karbohidrat dan gula, anda perlu mencari alternatif.

Water Joe ialah produk inovatif dengan satu ciri yang menonjol—kesederhanaan. Ia hanyalah air botol dan sedikit kafein yang diselitkan, tanpa sebarang perasa tambahan, pemanis atau pengkarbonan. Itu menjadikannya pilihan yang bagus untuk menjalani diet, mengelakkan alergen, atau hanya mengambil lebih sedikit air sepanjang hari-tanpa perlu mengurangkan kafein. Water Joe mempunyai kira-kira 120 mg kafein seliter—ini bermakna botol 20 oznya mengandungi lebih kurang kafein sebanyak 8 oz cawan kopi atau teh.

pembahagi 6

Air Joe lwn Teh, Kopi dan Soda

Air Joe lwn Teh dan Kopi

Air Joe (20 oz) 70 mg
Air Joe (1 L) 120 mg
Kopi yang dibancuh (8 oz) 96 mg
Espresso (1 oz) 74 mg
Kopi Segera (8 oz) 62 mg
Teh Hitam yang dibancuh (8 oz) 47 mg
Teh Hijau yang dibancuh 28 mg

Air Joe membandingkan dengan agak baik dengan kebanyakan teh dan kopi, dengan botol 20 oz hampir sama dengan kebanyakan produk teh dan kopi. Walau bagaimanapun, ia pasti lebih kuat daripada secawan teh hijau.

Air Joe lwn. Soda Berkafein

Air Joe (20 oz) 70 mg
Air Joe (1 L) 120 mg
Embun Gunung (12 oz) 54 mg
Dr. Lada (12 oz) 41 mg
Diet Coke (12 oz) 46 mg
Pepsi (12oz) 38 mg

Berbanding dengan soda berkafein standard, Water Joe mempunyai lebih banyak kafein. Jika anda tidak biasa minum beberapa minuman berkafein sehari, sebotol penuh adalah terlalu banyak untuk anda. Tetapi tidak seperti soda berkarbonat, Water Joe tidak menjadi rata jika anda tidak menghabiskan minuman anda.

Air Joe Air Berkafein (12 Pek)

Air Joe lwn Perairan Berkafein Lain

Walaupun Water Joe adalah air berkafein paling ringkas dan paling terkenal di luar sana, terdapat banyak pilihan lain di pasaran juga. Tetapi tidak semua air berkafein dicipta sama! Walaupun Water Joe hanyalah air dan kafein, minuman air berkafein lain mempunyai perasa, pengkarbonan dan pemanis. Terdapat juga pelbagai kekuatan, dengan sesetengahnya mempunyai lebih banyak kafein daripada yang lain.

Berikut adalah beberapa pilihan air berkafein yang paling popular di luar sana untuk perbandingan.

produk taip Kandungan Kafein
Air Joe (20 oz) Air Tak Berperisa 70 mg
Air Joe (1 L) Air Tak Berperisa 120 mg
Air Berkilauan Arti (12 oz) Air Berkilau Berperisa 120 mg
Air Berkilauan Yerbae (12 oz) Air Berkilau Berperisa 100 mg
Penambah Air Mio (1 hidangan) Penambah Perisa Pekat 60 mg
Air Tendangan Kafein Petunjuk (16 oz) Air Berperisa 60 mg
Air Tenaga HEROEC (17 oz) Air Tidak Berperisa dan Berperisa 60 mg
Air Berkilauan Tanpa Had (12 oz) Air Berkilau Berperisa 35 mg

Seperti yang anda lihat, botol Air Joe yang paling kecil (20 oz) berada pada bahagian bawah kandungan kafein berbanding air berperisa lain, manakala botol 1 liter berada di hujung yang lebih tinggi. Secara keseluruhannya, ia setanding dengan perairan tenaga lain di pasaran.

Perisa dan Infusi Joe Air

Air Joe Air boleh dikatakan tidak berperisa, dan ramai pelanggan mereka menyukainya. Tetapi jika anda menyukai sedikit rasa dalam air anda, anda juga boleh menggunakannya sebagai asas untuk minuman lain. Anda boleh menambah buah beri, lemon atau hirisan timun ke dalam air anda untuk menambah sedikit rasa atau menggunakan penyedut minuman yang dibeli di kedai. Anda juga boleh menggunakan Water Joe dalam kiub ais yang ditambahkan pada minuman pilihan anda. Membuat air berperisa anda sendiri ialah cara terbaik untuk mengawal apa yang masuk ke dalam minuman anda dan menjadikan rasa itu sesuai untuk anda.

pembahagi 4

Fikiran Terakhir

secara keseluruhan, Air Joe adalah alternatif yang bagus untuk teh, kopi dan soda. Tanpa sebarang gula, kalori, tenusu atau gluten, ia adalah pilihan yang bagus untuk mereka yang cuba mendapatkan rangsangan tenaga walaupun diet terhad. Terdapat pelbagai saiz hidangan Water Joe tersedia, dengan botol 20 oz dan 1 liter adalah yang paling biasa, dan anda boleh menyesuaikan penggunaan anda supaya anda mendapat kafein yang anda perlukan setiap hari dan tidak lebih.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *