Berapa Banyak Kafein Dalam Minuman Tenaga Adrenalin Shoc? Apa yang perlu diketahui!

Kepelbagaian Tenaga Pintar Adrenalin Shoc

Minuman tenaga adalah pilihan biasa apabila anda memerlukan peningkatan kafein untuk membantu anda menjalani hari anda. Walaupun setiap minuman tenaga yang anda ambil dari rak kedai serbaneka mempunyai bahan-bahan yang berbeza di dalamnya, semuanya termasuk kafein yang kami dambakan. Adalah penting untuk mengetahui berapa banyak kafein yang anda makan sehari. Jika anda seorang peminat Minuman Tenaga Adrenalin Shoc, anda harus sedar tentang 300 mg kafein yang tersembunyi di dalam setiap tin 16-auns. Mari ketahui lebih lanjut tentang Minuman Tenaga Adrenalin Shoc, kandungan kafein di dalamnya dan cara ia dibandingkan dengan minuman tenaga popular lain yang mungkin anda temui di pasaran.

pembahagi 3

Apakah Minuman Tenaga Adrenalin Shoc?

Kejutan Adrenalin diiklankan sebagai minuman tenaga jenis pra-senaman berprestasi tinggi. Minuman itu dimiliki oleh Lance Collins, seorang lelaki yang mahir dalam selok-belok dunia tenaga. Minuman Tenaga Adrenalin Shoc dihasilkan oleh Keurig Dr. Pepper dan mula-mula sampai ke kedai pada tahun 2019.

Adrenaline Shoc Energy mendakwa sebagai minuman tenaga yang bersih dan sihat. Minuman itu bebas gula yang baik untuk kebanyakan orang. Ia juga mempunyai asid amino, vitamin, dan nutrien lain yang baik untuk anda, tetapi bahagian yang membimbangkan ialah rangsangan gergasi “tenaga semula jadi” minuman yang menyediakan badan anda dalam masa yang singkat.

Adrenalin Shoc Tenaga Pintar Acai Berry

Kafein dalam Minuman Tenaga Adrenalin Shoc

Para pembuat mendakwa kafein dalam Minuman Tenaga Adrenalin Shoc berasal dari sumber kafein semula jadi. Anda akan mendapati mereka menggunakan biji kopi, yerba mate, guarana dan ekstrak buah kopi untuk memberikan anda rangsangan yang anda cari. Walau bagaimanapun FDA mengesyorkan orang dewasa hanya mengambil 400 mg kafein setiap hari dan tidak lebih daripada 200 mg setiap hidangan. Dengan 300 mg kafein setiap tin, anda akan melebihi cadangan hidangan mereka dengan satu minuman.

Jumlah kafein dalam minuman ini cukup tinggi sehingga syarikat itu sendiri meletakkan amaran pada tin. Ia mencadangkan bahawa wanita hamil dan menyusu, sesiapa di bawah umur 18 tahun, dan mereka yang menggunakan ubat preskripsi mengelak daripada meminum minuman ini. Mereka tidak menafikan fakta bahawa satu tin Minuman Tenaga Adrenalin Shoc boleh menyebabkan masalah bagi mereka yang mempunyai kepekaan terhadap kafein atau penyakit lain.

Bagaimana Ia Membandingkan?

Anda mungkin merasakan bahawa Minuman Tenaga Adrenalin Shoc berada tepat di lorong anda. Jika anda tidak pernah mencuba minuman dengan kafein sebanyak ini dalam satu hidangan, mungkin anda harus tahu bagaimana ia dibandingkan dengan minuman lain di pasaran supaya anda boleh menilai reaksi anda. Mari lihat Adrenaline Shoc dan beberapa minuman yang lebih popular yang kemungkinan besar anda telah cuba.

Minuman Tenaga Adrenalin Shoc 300 mg kafein
Minuman Tenaga Raksasa 160 mg kafein
Starbucks Triple Shot 225 mg kafein
Lembu Merah 80 mg kafein
Kopi biasa 95 mg kafein

Adrenalin Shoc Tenaga Pintar Ais Beku

Adakah Minuman Tenaga Adrenalin Shoc Berbahaya?

Mana-mana minuman dengan kadar kafein yang tinggi boleh dianggap berbahaya kepada mereka yang mempunyai kepekaan terhadap kafein. Apabila bercakap tentang minuman tenaga jenama ini, ramai mungkin berasa lebih selesa memandangkan ia tidak mempunyai gula dan apa yang dianggap sebagai sumber kafein semulajadi. Ini tidak bermakna anda tidak akan mengalami reaksi buruk. Jika anda perasan bahawa anda berasa gelisah, loya, jantung berdegup kencang, atau berasa gementar selepas mengambil salah satu daripada minuman tenaga ini, mungkin lebih baik anda mengelakkan kafein seketika dan memberi masa kepada badan anda untuk pulih.

pembahagi 2

Fikiran Akhir

Seperti yang anda lihat, Minuman Tenaga Adrenalin Shoc adalah sumber tenaga yang melampau. Jika anda memerlukan rangsangan tenaga yang cepat, dan tidak takut dengan 300 mg kafein dalam satu hidangan, mencuba minuman tenaga ini boleh memberi manfaat kepada anda. Jika anda tidak pasti bagaimana badan anda boleh bertindak balas terhadap kafein yang banyak ini dalam sekali duduk, mungkin lebih baik jika anda memilih minuman tenaga yang kurang berkafein untuk membantu anda sepanjang hari.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *