Beyond Burger Tiba di Lebih 1,600 Kedai REWE Di Seluruh Jerman – vegconomist

Melebihi Daging berkembang dalam runcit Jerman: mulai bulan ini, Beyond Burger yang terkenal akan tersedia di lebih 1,600 kedai REWE tambahan di seluruh Jerman.

Dengan 3,700 kedai dan perolehan sebanyak 26.7 bilion euro, REWE Markt GmbH adalah salah satu syarikat terkemuka dalam peruncitan makanan Jerman. Peruncit itu semakin mencari produk berasaskan tumbuhan dan September ini mengumumkan kaunter vegan baharu di beberapa kedainya.

“Di Beyond Meat, kami bekerja tanpa jemu untuk menjadikan produk daging berasaskan tumbuhan kami yang lazat boleh diakses oleh semua orang,” kata Jaap Veth, Pengurus Jualan Runcit DACH di Beyond Meat. “Separuh daripada rakyat Jerman kini makan lebih sedikit daging haiwan berbanding lima tahun lalu; satu daripada lima kini mengambil daging berasaskan tumbuhan sekurang-kurangnya sekali seminggu. Kami amat berbesar hati untuk membawa Beyond Burger kami yang popular ke lebih banyak pasar raya REWE. Dengan cara ini, orang di seluruh Jerman boleh mendapat manfaat daripada kelebihan daging berasaskan tumbuhan dan terus makan apa yang mereka gemari.”

Beyond Meat boleh didapati di peruncit utama di seluruh Jerman, kebanyakannya di bahagian beku. Portfolio produk semasa termasuk Beyond Burger®, Beyond Meatballs®, Beyond Sausage® dan Beyond Mince® yang popular. Semua produk diperbuat daripada bahan berasaskan tumbuhan dan tidak mengandungi kolesterol, soya atau gluten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *