Biji kopi tanpa kafein | Kotak Kopi Biru

Untuk membantu anda memahami betapa pentingnya pemilihan kopi kami kepada kami, kami memaparkan kopi tanpa kafein kami. Biji kopi tanpa kafein sangat popular dan maklum balas yang kami dapat adalah hebat.

Bukan rahsia lagi bahawa pasukan di Roasted Bean Co. menyukai kopi. Banyak. Berada di Brighton, di mana lebih banyak cawan kopi diminum setiap orang berbanding di bandar lain di UK, ia masuk akal.

Prinsip syarikat adalah mudah.

Lihat tinggi dan rendah untuk:-

  • kualiti terbaik
  • paling sedap
  • paling aneh

biji kopi hijau di dunia.

Memanggang dalam lot kecil secara tetap. Anda akan sentiasa mendapat kopi segar dan sangat baik sama ada anda berada di rumah, atau memberi a hadiah kopi.

The Roasted Bean Co. membekalkan kopi borong di seluruh negara.

Kami memaparkan panggang mereka sepanjang tahun.

Pendekatan Etika Roasted Bean Co

Kami hanya mempunyai 100% biji Arabica sahaja, tidak pernah Robusta, dan inilah sebabnya:

Arabica tumbuh di iklim subtropika yang sejuk (600-2000m). Tumbuhan yang halus memerlukan tanah yang kaya, subur, kelembapan, dan teduh. Serangan perosak, pendedahan sejuk, dan pengendalian yang lemah menjadikan mereka terdedah. Rasanya unik dan lazat.

Tumbuhan Robusta tahan lasak. Tumbuhan ini tumbuh pada ketinggian rendah (200-800m). Oleh kerana kepekatan kafein yang tinggi, mereka kurang terdedah kepada perosak. Mereka juga menghasilkan lebih banyak paun produk siap setiap ekar pada kos yang lebih rendah.

Semua kopi kami sentiasa segar. Sentiasa pada tahap terbaik, dan bahagian yang terbaik ialah anda boleh mengesan setiap kopi kembali kepada petani dengan Kacang Panggang.

Semasa Mac kami tampilkan

Mexico Chiapas Turquesa – Permata Dekaf

Turquesa, atau turquoise, adalah nama batu berharga itu. Warnanya merebak merentasi perairan Chiapas yang luar biasa.

Kopi itu ditanam oleh pengeluar pekebun kecil. Mereka menghantarnya ke stesen membeli San Cristóbal de las Casas dan Yajalón. Semuanya terletak di utara Chiapas, di timur dan timur laut Tuxtla Gutiérrez.

Chiapas selama beberapa dekad bergelut dengan konflik politik dan etnik. Pergerakan Zapatista menghalang mana-mana ladang kopi besar daripada wujud. Mereka membuat tuntutan untuk hak orang asli dan akses tanah. Menghasilkan kopi yang diusahakan oleh pekebun kecil. Ramai daripada mereka adalah keturunan suku orang asli.

Mereka menanam, menuai, dan menyediakan kopi dengan tangan. Tanpa berusaha untuk menghasilkan produk yang boleh dibanggakan.

Proses Air Gunung untuk Penyahkafein

Proses Air Gunung (MWP) ialah kaedah penyahkafein tidak langsung.

MWP decaf bermula dari Descamex. Menggunakan sumber air dari puncak gunung tertinggi Mexico, Pico de Orizaba.

Sebelum mengukus kacang mereka menentukan keadaan optimum sedia untuk diekstrak. Menggunakan larutan berasaskan air, untuk mengekalkan rasa kopi yang utuh.

Profil Perisa Mexico Chiapas Turquesa

Tanpa kafein berbadan sederhana ini mempunyai rasa manis dan pedas. Dengan sedikit anggur dan aroma coklat susu yang lazat.

Dengan ketinggian antara 900 dan 1,100 meter. Membolehkan kawasan penanaman kopi menghasilkan biji yang besar. Ia menawarkan cawan yang licin dan seimbang – minuman pagi yang sempurna.

Langgan a Langganan Kotak Kopi Biru. Anda kemudiannya boleh merasai kopi berperisa penuh seperti Mexico Chiapas Turquesa.

Anda boleh pilih semua biji kopi tanpa kafein (atau kisar pilihan anda) atau separuh dan separuh kotak.

Jika anda ingin menukar dan menukar mana-mana kisar atau perisa juga, itu tiada masalah.

Skor kualiti SCA kopi istimewa kami akan melebihi 83 untuk kedua-dua pilihan biasa dan tanpa kafein serta mempunyai perisa dan aroma yang berbeza yang akan memberikan senyuman lebar di wajah anda. Langganan kelab kopi anda akan terus mengejutkan dan memukau anda bulan demi bulan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *