Butang Mentega Kacang Superfoodio Kini di 196 Kedai Koperasi sebagai Sebahagian daripada Skim Apiary

9 bulan sejak pelancaran awal Butang Peanut Butter yang pertama di dunia, syarikat makanan ringan berasaskan tumbuhan Superfoodio telah melancarkan di 196 kedai Co-op di seluruh UK sebagai sebahagian daripada Skim Apiary.

Superfoodio akan menjadi salah satu daripada tiga jenama pertama yang dilancarkan dalam inkubator yang dicipta oleh Koperasi untuk bekerjasama dengan pembekal yang lebih kecil dengan penawaran produk yang unik dan diterajui nilai. Sebanyak tiga perisa padat makro (Original, PB&J dan Coco Crunch) akan dijual pada harga £1.50.

Mengkhususkan diri dalam snek mentega kacang yang dibuat dengan bahan semulajadi dan ringkas, Superfoodio telah menerima banyak pengiktirafan sejak pelancaran produk baharunya, termasuk Anugerah Gangsa di Anugerah Nourish dalam kategori Snek dan makanan untuk pergi, naib juara global di Anugerah Inovasi Makanan Dunia , dan meletakkan sebagai finalis untuk anugerah The Grocer New Product.

“Kami mahukan cara yang lebih mudah untuk menikmati kebaikan mentega kacang semasa dalam perjalanan,” kata pengasas suami dan isteri Nirali dan Jagir Mankodi. “Masalah dengan balang (atau pek perah) ialah anda selalu mengalami jari melekit dan kucar-kacir berminyak!”

Dengan jualan berjumlah lebih £100 juta tahun lepas, mentega kacang tulen tidak menikmati banyak inovasi sejak tahun 1800-an. Matlamat Superfoodio adalah untuk mengembangkan kategori dengan memberi pengguna sesuatu yang baru untuk dinikmati: ”mereka adalah snek yang sempurna untuk memuaskan keinginan mentega kacang di mana-mana, pada bila-bila masa. Tiada balang, tiada kucar-kacir, tiada lagi jari mentega!” kata pasangan itu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *