Califia Farms Memperluas Talian Krimer Berasaskan Tumbuhan dengan Whip Berat Tanpa Tenusu

Perintis tenusu berasaskan tumbuhan Ladang California mengumumkan penambahan Heavy Whip, pertukaran satu dengan satu untuk krim sebat berat, kepada barisan berasaskan tumbuhannya.

“Kami melihat peluang untuk mencipta pertukaran berasaskan tumbuhan untuk krim sebat berat tenusu tanpa menjejaskan rasa dan kefungsian”

Sesuai untuk menyebat, membakar dan memasak, Heavy Whip ialah ramuan pelbagai guna yang membolehkan pengguna menyesuaikan sebarang resipi yang memerlukan krim pekat tradisional – daripada sup dan salad dressing kepada topping dan pencuci mulut yang disebat.

Tersedia dalam kotak peti sejuk 16.9 oz, Heavy Whip tanpa rasa dan tanpa gula adalah bebas gluten dan diperbuat daripada asas minyak kelapa. Setiap karton dijual pada harga $4.89 yang dicadangkan, dan seperti semua produk Califia, Whip adalah halal dan bukan GMO.

Buku masakan baru

Untuk meraikan pelancaran dan menyerlahkan kepelbagaian keseluruhan portfolio produk Califia, syarikat itu bekerjasama dengan chef selebriti Carla Hall untuk mengeluarkan buku masakan digital baharu: “Comfort Kitchen: A Dairy-Free & Plant-Based Recipe Collection.” Buku masakan ini menampilkan 16 resipi mencipta semula makanan keselesaan klasik dengan pilihan susu tumbuhan, kopi dan krimer Califia.

“Saya sangat teruja untuk memperkenalkan koleksi resipi baharu ini dengan Califia Farms,” ​​kata Carla Hall. “Saya suka memasak dan membakar dengan produk mereka, dan Heavy Whip bebas tenusu baharu mereka adalah penukar permainan untuk tukang masak! Ia merupakan pertukaran satu dengan satu yang ideal yang menghasilkan sup yang paling berkrim, tanpa tenusu dan berfungsi sama baiknya dengan topping pencuci mulut berasaskan tumbuhan 100% dan sebagai ramuan dalam banyak resipi lain. Saya sangat seronok mencipta resipi makanan yang lazat dan selesa ini dan tidak sabar untuk semua orang mencubanya!”

Buku Masakan Tanpa Tenusu Califia
© Ladang California

“Sedap dan serba boleh”

“Califia teruja untuk bekerjasama dengan Carla Hall dalam koleksi resipi ini, yang membantu mempamerkan betapa sedap dan serba boleh produk kami, termasuk item masakan terbaharu kami, Heavy Whip,” kata Suzanne Ginestro, ketua pegawai pemasaran di Califia Farms.

Dia meneruskan, “Di Califia, kami bersemangat untuk meraikan kebaikan tumbuhan yang tidak dapat ditolak, dan kami melihat peluang untuk mencipta pertukaran berasaskan tumbuhan untuk krim sebat berat tenusu tanpa menjejaskan rasa dan kefungsian. Heavy Whip membolehkan mana-mana ramuan resipi menyerlah dan memudahkan pengguna untuk bereksperimen dengan pilihan berasaskan tumbuhan.”

Heavy Whip kini boleh didapati di Whole Foods, Sprouts dan peruncit AS yang lain di seluruh negara.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *