Canada’s Beyond Moo Debut Debut Oatgurt Satu Layan untuk Kanak-kanak

Eat & Beyond Global Holdings Inc.penerbit pelaburan yang memberi tumpuan kepada protein alternatif, mengumumkan syarikat portfolio Kanada Di luar Moo sedang mengembangkan barisan produknya dengan minuman oatgurt satu hidangan untuk kanak-kanak.

“Format layan tunggal dan semasa dalam perjalanan… mewakili jurang dalam penawaran produk berasaskan tumbuhan semasa di pasaran”

Diperbuat daripada 100% oat Kanada, oatgurt baharu ialah minuman yogurt bebas tenusu dan bebas gluten yang rendah gula dan membekalkan probiotik, kalsium dan vitamin yang sihat. Tersedia dalam perisa ceri dan vanila, oatgurt kanak-kanak didatangkan dalam format mudah alih semasa dalam perjalanan.

Beyond Moo menjual rangkaian penuh yogurt bukan tenusu, kefir, sapuan ala krim keju dan mentega. Semua produknya dibuat tanpa tenusu, gluten, kacang, soya, pengawet atau perisa tiruan.

Beyond Moo Kids Oatmilk Yogurt
©Beyond Moo

Format boleh diminum

“Format boleh diminum bermakna mudah untuk dimasukkan ke dalam kotak makan tengah hari kanak-kanak atau dibawa dalam perjalanan,” kata Yulia Weber, Pengasas Beyond Moo. “Salah satu bidang yang kami fokuskan ialah mengembangkan barisan produk untuk meningkatkan peluang pelanggan kami menikmati produk. Format sajian tunggal dan semasa dalam perjalanan adalah mudah dan serba boleh serta mewakili jurang dalam penawaran produk berasaskan tumbuhan semasa di pasaran.”

Berpusat di Vancouver, pegangan Eat & Beyond yang lain termasuk Eat Just, Plant Power Makanan SegeraNabati Foods, dan jenama susu pisang Gelombang Pisang. Oatgurt baharu Beyond Moo kini boleh didapati di 116 kedai runcit Kanada, termasuk Healthy Planet dan lokasi Sobeys dan Foodland terpilih.

Beyond Moo Tanpa Tenusu
©Beyond Moo

Mendapat wap

“Alternatif tenusu berasaskan oat dengan cepat menjadi kegemaran di kalangan pengguna, dan itu termasuk ibu bapa yang berminat untuk menyepadukan makanan berasaskan tumbuhan ke dalam diet anak-anak mereka juga,” kongsi Michael Aucoin, Ketua Pegawai Eksekutif Eat & Beyond. “Saya menjangkakan untuk melihat trend ini terus meningkat melebihi kategori susu dan kepada yogurt bukan tenusu, sapuan dan jenis produk lain yang lebih inovatif.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *