Coffee Chaos di Midland, Michigan Meraikan 18 Tahun Kejayaan


16 September 2022 (Diterbitkan: 14 September 2022)


Coffee Chaos di Midland, MichiganPengusaha kopi Kim dan Denise Krantz baru-baru ini meraikan 18 tahun kejayaan sebagai pemilik Kekacauan Kopisebuah kedai kopi khusus di Midland, Michigan.

Pasangan itu berkata program 7 Langkah Kejayaan kami adalah penting untuk kejayaan berterusan kedai kopi mereka.

Bekerjasama untuk Kejayaan Jangka Panjang

Kim Krantz Coffee Chaos“Sejak awal, Crimson Cup telah menjadi rakan kongsi saya dalam perniagaan saya,” kata Kim.

“Falsafah mereka adalah, jika Coffee Chaos berjaya, maka Crimson Cup berjaya.”

“Dan mereka menghayati falsafah ini. Ia bukan sekadar cakap-cakap.”

Pengasas Crimson Cup dan Presiden Greg Ubert menubuhkan program permulaan kedai kopi 7 Langkah Syarikat untuk mengajar usahawan yang mempunyai sedikit atau tiada pengalaman kopi cara membuka kedai kopi.

“Sebahagian besar misi kami adalah untuk membantu pemilik kopi berkembang maju pada setiap langkah – daripada membuka kedai mereka kepada menjadi lekapan dalam komuniti mereka,” kata Greg. “Kami sangat teruja untuk membantu Kim dan Denise mengembangkan perniagaan mereka selama 18 tahun.”

Berdasarkan buku Greg, 7 Langkah untuk Berjaya: Panduan Commonsense untuk Berjaya dalam Kopi Istimewaprogram ini telah membantu lebih 300 usahawan di 30 negeri memulakan dan menjalankan kedai kopi bebas yang berkhidmat untuk komuniti setempat mereka.

7 Langkah Perunding permulaan kedai kopi membantu usahawan dalam segala hal daripada menulis rancangan perniagaan kedai kopi kepada melatih pekerja dan pemasaran untuk menarik pelanggan baharu.

“Crimson Cup pada asasnya ialah kedai sehenti anda,” kata Kim. “Mereka membekalkan semua barangan yang anda perlukan untuk menjalankan kedai anda, kecuali barangan tenusu dan makanan.”

Kedai Kopi Terbaik di Great Lakes Bay

Barista Coffee Chaos memakai baju t-shirt tempatanSelama bertahun-tahun, Coffee Chaos telah menjadi kegemaran abadi untuk kedai kopi terbaik dalam ciri tahunan “Greatest of the Great Lakes Bay” yang diterbitkan oleh majalah Great Lakes Bay.

“Satu cara kami menonjol ialah kami tidak berkhidmat kopi menitis,” kata Kim. “Kopi rumah kami ialah Americano. Ia adalah semua tentang espresso.”

“Kami juga menumpukan pada penyediaan minuman yang konsisten dan perkhidmatan pelanggan yang ikhlas dan terkemuka yang memberi inspirasi kepada pelanggan untuk kembali hari demi hari.”

Pangkalan pelanggan setia kedai itu telah meninggalkan ratusan ulasan dalam talian yang memuji kopi dan perkhidmatan pelanggan.

“Saya berpindah 6 tahun lalu, dan saya masih belum menemui kedai kopi yang lebih baik,” tulis seorang pengulas Facebook.

“Salah satu perkara yang paling saya nantikan apabila pulang adalah melawat Coffee Chaos!

Faedah Memiliki Kedai Kopi

Daripada banyak faedah memiliki kedai kopi, Kim berkata dua yang menonjol untuknya.

“Pertama, saya rasa penting untuk memberikan pengalaman kerja kali pertama kepada pelajar sekolah menengah dan kolej, ‘katanya. “Memang memberi tunjuk ajar kepada orang dewasa muda dan membantu mereka mengembangkan kemahiran yang bermanfaat kepada mereka semasa mereka meneruskan kerjaya mereka.”

“Kedua, bertemu orang baru dan membuat kawan baru, mengetahui bahawa kita telah menjadi sebahagian daripada rutin harian mereka.”

Ruji Komuniti Midland, Michigan

Pada tahun 2004, pasangan itu tidak mungkin mengetahui perniagaan kecil yang akan mereka buka akan menjadi ruji masyarakat.

“Selama bertahun-tahun, kami mendapati kami boleh menyatukan komuniti melalui perkara kegemaran kami – kopi!” Kim berkata.

Beliau menganggotai lembaga Midland Business Alliance dan terlibat dengan beberapa organisasi komuniti lain.

Sejak 17 tahun yang lalu, Coffee Chaos telah menaja kejohanan tenis profesional wanita DOW TENNIS CLASSIC. Kedai itu juga menaja kejohanan golf profesional wanita DOW GREATLAKES BAY INVENTATIOAL. Kedai itu juga membuat sumbangan berbentuk barangan kepada seluruh masyarakat.

Berfikir Untuk Membuka Kedai Kopi Anda Sendiri?

Kim menawarkan nasihat ini untuk bakal pemilik kedai kopi:

“Pastikan anda melakukan usaha wajar anda. Anda mahu memastikan bahawa anda bermula dengan asas yang baik.”

“Ingatlah apabila anda membuka pintu anda bahawa anda adalah wajah perniagaan anda. Orang akan mengaitkan kedai anda dengan anda.”

“Ia akan mengambil masa untuk membina asas pelanggan anda. Bersabarlah. Kejayaan perniagaan tidak berlaku sekelip mata.”

Jika anda mencari pasangan kopi, dia mencadangkan untuk melihat Crimson Cup. “Tiada seorang pun dalam industri, yang saya sedar, melakukan apa yang Crimson Cup lakukan untuk pelanggannya. Mereka menawarkan semua faedah francais tanpa yuran francais.”

Lawati Coffee Chaos di Midland, Michigan

Coffee Chaos di Midland, MichiganKim menjemput semua orang yang tinggal di atau melawat kawasan Midland untuk melihat Coffee Chaos.

“Untuk memastikan minuman kami sentiasa sedap, kami mengisarbancuh, dan hidangkan setiap satu apabila anda memesan,” katanya.

“Walaupun kami terkenal dengan coklat putih dan karamel Chaos kami Mochakami mempunyai banyak pilihan menu yang sama enaknya.”

“Apa sahaja yang anda pesan, ia akan menjadi pelengkap yang sempurna untuk mana-mana hari Midland!”

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Coffee Chaos – termasuk waktu perniagaan, menu dan acara – lawati kedai laman Facebook.

Ada Soalan atau Komen? Email kami!

Pastikan anda menambah nama catatan blog pada baris subjek e-mel. Pilih sistem e-mel anda di bawah:

Ada sistem e-mel lain? Hantar e-mel ke [email protected]


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *