Coolgreens Rantaian Kasual Pantas untuk Mencuba Keju Inovatif Berasaskan Tumbuhan Motif FoodWorks

Sihat cepat rantai kasual Hijau sejuk mengumumkan ia sedang menguji keju berasaskan tumbuhan yang inovatif yang dicipta oleh berasaskan Boston Motif FoodWorks. Keju tanpa tenusu akan tersedia secara eksklusif di lokasi Coolgreens’ Delray Beach, FL mulai 15 Nov.

‘Kami teruja…untuk memberi gambaran kepada peminat Coolgreens tentang apa yang kami percaya adalah keju berasaskan tumbuhan terbaik yang akan datang ke pasaran”

Keju Motif akan ditawarkan pada sandwic Avocado Crunch khas Coolgreen dan salad Barat Daya, serta sandwic Chicken Fresca bukan vegan. Inovasi Motif dikatakan menawarkan rasa berkrim yang sama, regangan dan cair keju tenusu tradisional.

Walaupun ia belum lagi mendedahkan ramuan produk itu, Motif mendedahkan pada 2021 ia telah memperoleh akses eksklusif kepada teknologi makanan baharu yang dikatakan mempunyai “potensi untuk mengubah” pengalaman pengguna dengan daging dan keju berasaskan tumbuhan.

Motif Foodworks
© Motif Foodworks

Untuk kejunya, teknologi prolamin berlesen Motif dari Universiti Guelph, yang menggunakan bahan berasaskan tumbuhan untuk memperbaiki tekstur keju bukan tenusu dan membolehkan sifat meleleh, menggelegak dan meregangkan setanding dengan keju berasaskan haiwan.

Ujian produk ke-2

“Alternatif daging dan keju berasaskan tumbuhan hari ini kurang keseronokan yang dikaitkan dengan makan yang sebenar. Kami mahu mengubahnya di Motif,” Stefan Baier, Ketua Sains Makanan Motif, mengulas tahun lepas. Permulaan itu telah mengumpul $345J untuk meningkatkan teknologi makanan berasaskan tumbuhan yang canggih.

Sebelum ini, Motif dan Coolgreens bekerjasama dalam percubaan Motif BeefWorks™ Produk Burger Berasaskan Tumbuhan di restoran rangkaian. Ujian masa terhad terbukti menjadi kejayaan popular, dengan maklum balas tetamu dilaporkan membantu Motif untuk menambah baik produk sebelum pelancaran pasaran.

Motif FoodWorks Burger
©Motif FoodWorks

“Penuh rasa”

“Kami percaya dalam menawarkan tetamu kami makanan yang memberi tenaga dan membuatkan mereka berasa lebih baik, sambil juga penuh dengan rasa,” kata Presiden dan Ketua Pegawai Operasi Coolgreens Todd Madlener. “Motif berkongsi kepercayaan itu, jadi kami teruja untuk bekerjasama dengan mereka sekali lagi dan memberi peminat Coolgreens gambaran yang kami percaya adalah keju berasaskan tumbuhan terbaik yang akan datang ke pasaran.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *