Country Life Foods Memperkenalkan Perencah Tauhu Kacau Baharu dan Campuran Keju Segera untuk Memasak Yang Mudah – vegconomist

Makanan Semulajadi Kehidupan Desaperuncit dalam talian semula jadi dan organik, telah memperkenalkan beberapa produk baharu untuk menjadikan masakan berasaskan tumbuhan lebih ringkas dan mudah.

Tauhu lebih sedap

Pek Perencah Tauhu Scramble Country Life yang baharu menampilkan Perencah Klasik, Herba Lemon dan BBQ Salai yang direka untuk membantu orang ramai menyediakan protein klasik kerana, seperti kata jenama itu, “ramai orang tidak tahu cara perasakan tauhu.” Untuk membuat, tukang masak rumah hanya perlu menghancurkan satu blok tauhu ke dalam kuali dan menambah perasa pilihan.

Campuran perasa boleh digunakan untuk membuat pelbagai jenis tauhu scramble serta menyediakan perasa untuk nasi dan sayur-sayuran.

Country Life BBQ Tauhu/ Bungkus Vegan
BBQ Scrambled Tofu ©Country Life Natural Foods

“Salah satu pengganti telur atau daging yang paling sihat ialah tauhu, tetapi hanya apabila dibumbui dengan sempurna,” kata Country Life. “Itulah sebabnya kami mencipta campuran perasa tauhu scramble ini supaya anda boleh menambah tauhu anda dan meneruskan hari anda.”

Campuran keju paling laris

Country Life juga menawarkan Campuran Keju Vegan Segera yang popular – campuran kering yang dicampur dengan air untuk membentuk sos keju yang pekat dan berkrim. Diperbuat daripada tepung gajus organik, tepung ubi kayu organik, yis pemakanan dan rempah ratus, Cheeze Mix ialah produk tidak diproses yang menyediakan sos mudah tanpa tenusu untuk mac dan keju, nachos, lasagna dan banyak lagi.

Menurut syarikat itu, Cheeze Mix kini berada pada kedudukan sebagai produk terlarisnya.

Campuran Keju Segera
©Makanan Semulajadi Kehidupan Negara

Siaga lama untuk makan tanpa daging, tauhu juga sedang menjalani inovasi dalam beberapa tahun kebelakangan ini, dengan syarikat membuat semula produk berasaskan soya tradisional daripada bahan baharu seperti kacang ayam, kacang fava dan kacang kuning. Pada bulan Julai, Big Mountain Foods Kanada menerima pembiayaan $1.4 juta untuk mula menghasilkan tauhu daripada kacang ayam.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *