Croissant Menjadi Kebaharuan, Sila Nikmati Kafe Membuka Santa Monica Dengan Sopan, Tiada Kopi Percuma Double Dutches hingga Dua

tik tok

Masa Kopi Ini


Seluruh dunia
| .Croissant selalunya menjadi makanan utama di kafe. Padankan dengan kopi, dan terdapat pengalaman serpihan larut ke dalam dunia yang panas. Pereka Kate Spade kebaharuan kedai, membolehkan anda memiliki dompet anda, croissant sambil membawa kedua-duanya, dalam satu. Tiba dalam dua saiz, Patisserie Pleated 3d Croissant meniru lipatan pastri fflaky sebagai duit syiling dompet dan a klac. Nampaknya temu janji di kafe baru menjadi lebih menarik. Ooh la la la

Brooklyn, New York | Terdapat rumah untuk kutleri yang mungkin kelihatan seperti versi nyata dari kedai etsy digital yang telah menjadi bata dan mortar. Dinamakan Rumah Salter, perniagaan Boerum Hill, Brooklyn milik keluarga adalah seperti rumah awam yang penuh dengan rasa ingin tahu dan objek berguna yang mendiaminya, menurut kenyataan tentang mereka, yang turut memberi tumpuan kepada pengumpulan produk sisa rendah untuk pengalaman harian anda. Di bilik bersebelahan, lihat pameran seni, Bilik Gambar, kurasi lukisan halus oleh ilustrator Joanna Avillez, kini dipamerkan sebagai Dari Meja, boleh dilihat di Picture Room dari 14 Oktober – 24 Disember 2022. Satu koleksi yang menggembirakan ialah ‘Membaca dan Menulis, jenis aktiviti yang dilakukan di kedai kopi. Teguk dan Tinggal.

Coast Mesa, Calif. | Kedai Luncur Impian sedang menutup kedai…untuk lokasi baharu dan lebih besar. Adakah kami menangkap anda seketika memikirkan kedai berbilang pemanggang ditutup untuk selama-lamanya? Ahhh..itu akan menjadi mimpi ngeri di Jalan Monrovia. Baru lokasimungkin menjawab masalah awal mereka berurusan dengan tuan tanah, tempat letak kereta dan acara. Budaya menantikan jawapan yang dinyatakan dalam ruang baharu dan menu makanan penuh. Hartanah.

Austin, Texas | Bolehkah hirisan, hidangan lembut dan kopi tin bersatu? Sepanjang Hari Texas fikir begitu. Konsep segi tiga menghebahkan yang pertama timbul semasa hujung minggu 22 Oktober yang berlangsung di Dibuat Di Texas, sebuah pameran perniagaan kraf kecil di bawah satu bumbung. Budaya ini menantikan bagaimana konsep ini, yang sedang diterokai pada masa ini di tempat kejadian Austin akan termasuk kopi istimewa. Kopi Amerika

Nashville, Tennessee | Ia adalah kedai timbul yang mengambil budaya dengan ribut ungu, No Free Coffee. Slogan jenama, yang berfungsi sebagai kepercayaan, membuktikan bahawa membayar untuk kopi, dan pengalaman dagangan tersuai dengan setiap penurunan lokasi adalah model perniagaan yang berjaya. Kejayaannya telah dirangsang oleh kerjasama strategik dalam makanan, pakaian jalanan dan ruang kopi istimewa, menjadikan pesta ulang tahun dua tahunnya Sabtu ini sebagai perayaan yang patut dihadiri. Cawan merah jambu sahaja.

Santa Monica, CA Musim luruh sedang mekar penuh dan bersamanya terdapat kedai kopi baharu yang dibuka di kawasan pantai Santa Monica. Namanya adalah arahan yang sama seperti niat penggemar kopi: Sila Nikmati Kafe. Bar kopinya menunjukkan gaya kafe yang sering dilihat pada era 1960-an di Amerika – bar panjang yang dilengkapi dengan bangku duduk berwarna-warni bulat dengan atendan yang bersedia untuk menyambut dan melayani seseorang. Mereka sedang menghidangkan pemanggang mikro tempatan dari Los Angeles yang dipanggil NightingGale Coffee Co. yang pemilik dan kepala beaner kepala beaner Jeremy Granadas. Merupakan kuasa yang dikenali di senario kopi Los Angeles. Berayun-ayun.

Nasional :Majalah baharu meninjau kandungan bersebelahan kopi – Hey Barista, – menggugurkan keluaran perdananya pada fal ini yang menampilkan ceramah pendek, esei foto dan cerita cerekal. Sukacita dimaklumkan bahawa versi penuh kini adalah digital dan tersedia untuk pembaca kopi dan seterusnya. Ia memaparkan cerita dari Algarve, Portugal, seorang barista Asia yang belum lagi menikmati secawan kopi pertama, seorang bodega di New York City yang kopinya menyemarakkan penduduk tempatan merentasi pelbagai latar belakang kepada pemandu trak Mexico yang menjalankan laluannya dengan semangat dan kopi. Baca.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *