De’Longhi Bekerjasama dengan Penyedia Langganan UK Beans Coffee Club Berita Kopi Harian oleh Majalah Roast

Kelab Kopi De'Longhi Beans

Pembuat peralatan kopi rumah De’Longhi sedang menceburi jualan kopi terus kepada pengguna melalui perkongsian baharu dengan syarikat langganan multiroaster yang berpangkalan di UK Kelab Kopi Kacang.

Syarat perjanjian berbilang tahun antara kedua-dua syarikat itu belum didedahkan kepada umum, tetapi jenama dan logo De’Longhi dilancarkan di laman web Beans Coffee Club hari ini.

Menurut kedua-dua syarikat, salah satu faedah perkongsian kepada pelanggan ialah sehingga dua beg kopi Beans Coffee Club percuma dengan pembelian pelbagai model mesin kopi De’Longhi.

“Mesin kopi kacang ke cawan kami menghasilkan kopi yang sangat baik, sesetengahnya hanya dengan sentuhan butang; namun kopi itu hanya sebaik biji yang digunakan,” kata Pengarah Pemasaran De’Longhi UK dan Ireland Alex Pickering dalam satu pengumuman hari ini. “Kami amat teruja dengan perkongsian baharu ini dengan Beans Coffee Club dan berharap dapat memberi inspirasi kepada pelanggan kami untuk menikmati kopi istimewa yang sesuai untuk mereka.”

Perkongsian itu menyusuli pelancaran platform kopi multiroaster langsung kepada pengguna Beanz pada 2022 yang dicipta oleh Breville/Sage, salah satu pesaing global utama De’Longhi dalam ruang kopi rumah. Beanz kini tersedia secara berasingan di Amerika Syarikat dan UK.

Sementara itu, Beans Coffee Club diasaskan pada 2019 oleh Richard dan Fiona Jones, mengikuti contoh model serupa di Amerika Syarikat, seperti Berdagang Kopi, Mistobox dan Kotak Kacang.

Syarikat itu pada masa ini menawarkan panggang daripada 16 syarikat kopi khusus yang berbeza, sambil menawarkan platform kuiz di mana pengguna boleh menemui kopi yang sesuai dengan citarasa mereka. Langganan boleh mingguan, setiap dua minggu atau bulanan.


Adakah perniagaan kopi anda mempunyai berita untuk dikongsi? Beritahu editor DCN di sini.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *