Denny’s Restaurants Memperbaharui Perjanjian untuk Menyajikan Tender dan Nugget Berasaskan Tumbuhan Plantein

berasaskan tumbuhan Kanada syarikat makanan Sememangnya Hebat mengumumkan bahawa Restoran Denny telah memperbaharui perjanjian untuk berkhidmat kepada Naturally Pisang pisang Nugget dan Tender Hancur di semua restoran Kanada Denny.

“Dengan memperbaharui Denny dengan kami dan mempertimbangkan item tambahan menunjukkan bahawa asas pelanggan mereka gemar memakan produk kami”

Menurut Naturally Splendid, perjanjian yang diperbaharui itu adalah sebahagian daripada program nasional, dan Denny’s akan terus menawarkan barangan ayam berasaskan tumbuhan di semua lokasi korporat dan francais yang mengambil bahagian. Pengguna boleh mendapatkan tender dan nugget yang dilapisi tepung roti di bawah jenama Plantein, dengan Denny baru-baru ini melengkapkan pengiklanan di premis baharu dan menu restoran yang dijenamakan semula.

Tender dan nuget Plantain juga tersedia untuk pembelian runcit dalam talian, bersama-sama dengan produk jenama lain, termasuk Schnitzel Berasaskan Tumbuhan, Garlic Kievs, Burger Rangup dan Phishy Fillet.

Nugget Pisang
© Plantain

Tambahan baru

“Selain memperbaharui perjanjian kami, kami sangat teruja untuk melaporkan bahawa Denny’s dan Naturally Splendid telah memulakan perbincangan mengenai penambahan Plantein tambahan. produk berasaskan tumbuhan ke menu mereka,” kata Naib Presiden Eksekutif Naturally Splendid Bryan Carson. “Dengan memperbaharui Denny dengan kami dan mempertimbangkan item tambahan menunjukkan bahawa asas pelanggan mereka gemar memakan produk kami, dan kami berharap untuk terus menyediakan hidangan pembuka lazat berasaskan tumbuhan kami kepada rangkaian restoran ikonik ini.”

Ditubuhkan pada 2010, Naturally Splendid ialah syarikat pembuatan makanan dan teknologi yang mengeluarkan dan mengedarkan produk komoditi berasaskan tumbuhan. Syarikat itu mengendalikan kemudahan pembuatan makanan bertauliah yang terletak berhampiran Vancouver, BC, yang menghasilkan pelbagai jenis hidangan pembuka berasaskan tumbuhan.

Nugget Ayam Pisang
© Plantain

Pilihan yang luas

“Sepanjang tempoh pandemik, jualan daging dan ayam konvensional telah terjejas oleh gangguan rantaian bekalan dan kenaikan harga, mendorong pengguna dan pengendali mencari protein alternatif,” kata Ketua Pegawai Eksekutif Naturally Splendid, Encik J. Craig Goodwin. “Penyedia perkhidmatan makanan memenuhi permintaan pengguna untuk makanan berasaskan tumbuhan dengan bekerjasama dengan jenama seperti Plantein untuk menyediakan pelbagai pilihan yang menjadikannya lebih mudah berbanding sebelum ini untuk memilih makanan berasaskan tumbuhan sebagai sebahagian daripada diet mereka. Kami tidak boleh lebih gembira daripada bekerjasama dengan Denny dalam kategori yang semakin berkembang ini.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *