Dewan Hyatt Ziva Rose di Montego Bay

Lihatlah salah satu resort yang paling mesra keluarga dan merangkumi semua di Jamaica: Hyatt Ziva Rose Hall di Montego Bay.

Pemandangan indah di hyatt ziva rose hall montego bay Disunting

Kami sangat gembira kerana dapat kembali ke Montego Bay baru-baru ini dan menikmati sedikit matahari dan kehangatan walaupun musim sejuk menetap di sini di Michigan. Sudah tentu ia tidak akan menjadi perjalanan ke Jamaica tanpa menginap di resort mesra keluarga kegemaran kami, the Dewan Hyatt Ziva Rose, dengan orang dewasa sahaja Hyatt Zilara betul-betul di sebelah!

Mengenai Dewan Hyatt Ziva Rose

Bilik tetamu di hyatt ziva Disunting

Hyatt Ziva Rose Hall menawarkan 277 bilik dan suite dengan ciri-ciri seperti teres berperabot peribadi. Saya amat mengesyorkan bilik Aras Kelab yang memberi anda akses kepada daftar masuk peribadi, perkhidmatan concierge peribadi, diskaun spa dan Lounge Kelab, yang menawarkan minuman premium, pembuka selera dan permainan meja.

Pantai di hyatt ziva rose hall Disunting

Jika anda tidak biasa dengan resort yang merangkumi semua, ini bermakna penginapan anda termasuk makanan dan minuman tanpa had (termasuk alkohol), aktiviti dan hiburan. Sama ada kelas putaran di bilik kecergasan, permainan bola tampar air di kolam renang atau makan malam lima hidangan dengan wain, semuanya disertakan dengan penginapan anda di Hyatt Ziva Rose Hall.

Mengenai Dewan Hyatt Zilara Rose

Hyatt Zilara Rose Hall P522

Dewasa 18+ mempunyai akses ke kedua-dua hartanah termasuk kolam renang, restoran, bar dan banyak lagi. Dan ya, terdapat juga bar renang naik di kolam renang orang dewasa sahaja. Jika anda melancong dengan anak kecil, anda boleh melompat ke kolam renang orang dewasa sahaja semasa waktu tidur siang (seperti yang saya lakukan). Atau jika anda bernasib baik kerana meninggalkan anak-anak dengan nenek selama seminggu, anda boleh menjamu selera, berenang, dan mencipta semula dengan mengetahui bahawa anda tidak perlu risau tentang sebarang anak kecil berlari-lari!

Makanan

Makan di dewan hyatt ziva rose.

Sebagai penggemar makanan yang sihat, saya sentiasa mencari pusat peranginan dengan restoran berkualiti tinggi yang menampilkan pelbagai pilihan yang sihat. Resort ini tidak mengecewakan. Semua meja bufet menawarkan pelbagai pilihan sihat semasa sarapan dan makan tengah hari termasuk buah tropika segar, bar salad, makanan laut, bijirin penuh, jus segar dan banyak lagi.

Bar di hyatt ziva rose hall Disunting

Mereka juga menawarkan santapan mewah duduk dan perkhidmatan bilik 24 jam: semuanya adalah percuma! Nak makan tepi kolam? Jangan ketinggalan Jerk Hut yang menampilkan ayam jerk dan babi jerk yang terkenal di dunia. Malah, mereka juga berkongsi resipi daging babi jerk istimewa mereka dengan saya – hanya tukar dengan ayam jika anda mahu! Saya juga sangat mengesyorkan patties daging lembu, ia lazat!

Termasuk aktiviti dan Kemudahan

Hyatt Ziva Rose Hall P149 Keluarga dalam Drum

Sepanjang hari, Hyatt Ziva Rose Hall menawarkan pelbagai jenis aktiviti percuma untuk kanak-kanak dan orang dewasa. Sama ada melukis muka, permainan papan, permainan kolam, kelas kecergasan, kelas tarian dan banyak lagi – mereka mempunyai sesuatu untuk semua orang pada setiap masa sepanjang hari!

Pemandangan laut di hyatt ziva rose hall Disunting

Sudah tentu anda tidak boleh pergi ke Jamaica tanpa melawat pantai, dan resort ini menawarkan banyak aktiviti berasaskan air! Anda boleh menaiki kayak atau katamaran, melompat ombak di atas papan boogie, atau berenang di bawah ombak untuk bersnorkel di Caribbean.

Kolam di hyatt ziva rose hall Disunting

Ingin berehat? Sejukkan diri di kolam relaksasi, oasis yang tenang sesuai untuk bersantai di bawah sinar matahari Jamaica, atau sertai parti di kolam aktiviti yang menawarkan pelbagai keseronokan keluarga. Selain berbilang kolam, terdapat banyak pantai untuk keperluan bersantai anda.

Hyatt Zilara Rose Hall P592 Rawatan Zen Spa

Termasuk dengan penginapan anda, anda boleh berkeringat di pusat kecergasan mereka yang serba lengkap atau mencabar diri anda di kem boot dan yoga di tepi pantai. Mereka juga menawarkan kelas kecergasan yang akan membuatkan anda tenang dengan meletakkan anda di dalam kolam. Dan walaupun ia adalah tambahan (jadi tidak termasuk dalam yuran biasa), spa ialah pilihan yang hebat untuk mendapatkan urutan, rawatan muka atau balut yang menenangkan.

Pilihan penjagaan kanak-kanak

Apabila melancong sebagai keluarga, senang mengetahui anda masih boleh terlepas untuk masa dewasa sahaja. Hyatt Ziva Rose Hall menawarkan Kelab KidZ di mana anak-anak kecil boleh menyertai keseronokan pulau termasuk sukan pantai, seni dan kraf serta aktiviti dan permainan menarik yang lain. Dan mereka mempunyai kelab Remaja juga untuk kanak-kanak yang lebih tua untuk masih mempunyai tempat untuk menggantung. Walaupun mereka tidak akan mengambil bayi, kanak-kanak kecil yang dilatih tandas berumur 3 tahun ke atas dialu-alukan di Kelab KidZ.

Pantai di Hyatt Ziva Rose Hall.

Jika anda mencari percutian yang mudah dan santai yang akan dinikmati seisi keluarga, maka jangan cari lagi. Hyatt Ziva Rose Hall (dan jiran Zilara) menghilangkan tekanan merancang percutian supaya anda boleh fokus pada perkara yang penting: bersantai dan mengeratkan hubungan sebagai sebuah keluarga.

Pendedahan: Dewan Mawar Hyatt Ziva menjadi tuan rumah penginapan dan makanan saya sepanjang penginapan saya, tetapi semua pendapat adalah saya sendiri.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *