Di Fort Collins, The Fox Den Menawarkan Model Kafe Tanpa Sisa Berita Kopi Harian oleh Majalah Roast

The Fox Den No Waste Cafe Fort Collins 1

The Fox Den No Waste Cafe and Roastery di Fort Collins, Colorado. Semua gambar ihsan The Fox Den

Terselip di kawasan yang selesa di kawasan kejiranan barat laut di Fort Collins, Colorado, adalah kawasan kopi yang sangat progresif yang dipanggil The Fox Den No Waste Cafe & Roastery.

Menawarkan perabot vintaj di seluruh ruang seluas 1,200 kaki persegi, kedai itu juga memandang tepat ke arah masa depan, mempromosikan operasi tanpa sisa yang mampan.

Bar Fox Den No Waste Cafe Fort Collins

“Pada mulanya, ia membuatkan saya gila melihat berapa banyak produk sekali guna yang terlibat dalam proses membancuh dan memanggang,” kata Pengasas The Fox Den Patricia Acheson kepada DCN. “Tidak lama selepas itu saya mula mencari penyelesaian untuk mengurangkan bahan yang digunakan semasa membuat dan menghidangkan kopi.”

Apa yang dicipta oleh Acheson ialah sebuah kafe selesa yang menampilkan perabot terpakai, permaidani berwarna-warni dan bar yang dihias dalam cawan kopi kedai runcit di mana kopi dihidangkan. Para tetamu juga boleh membawa kapal mereka sendiri atau membeli balang kaca.

Kedai runcit Fox Den No Waste Cafe Fort Collins

Di kawasan belakang, pelanggan Fox Den boleh membeli kopi No Waste secara pukal di stesen timbang dan bayar. Kedai ini juga menjual produk kebersihan mesra alam, produk gaya hidup dan barangan kitar semula dan kompos lain yang dibuat oleh perniagaan kecil tempatan.

“Ia sangat eklektik, dan secara teknikalnya tiada yang sepadan, tetapi semuanya bersatu pada masa yang sama,” katanya. “Suasana dan komuniti yang kami cipta di kedai ini luar biasa. Apabila anda berada di Fox Den, ia sangat peribadi. Saya mahu orang ramai berasa seperti mereka berjalan ke ruang tamu saya, atau bahawa ini adalah rumah saya dan mereka sentiasa dialu-alukan.”

Fox Den No Waste Cafe Fort Collins di dalam

Bar kopi dilengkapi sepenuhnya dengan mesin espresso 3 kumpulan Rancilio Epoca dan pelbagai mesin pengisar Elektra. Pembakar 3 kilo dari Pemanggang Mill City diterajui oleh kopi Acheson browns untuk adunan dengan nama seperti Tulum, Black Eyed Fox dan Foxy Gal. Kopi dari pelbagai negara menuju ke kedai melalui pengimport Kopi Antara Amerika.

Di dalam kedai, kacang dan adunan asal tunggal memasuki latte panas atau ais, cortado, cappucino dan minuman sejuk. Sirap buatan rumah termasuk lavender, rosemary, sage, vanila dan mocha.

Sirap The Fox Den No Waste Cafe Fort Collins

Pastri termasuk brownies vegan dan makaroni kelapa bebas gluten, manakala tetamu juga ditawarkan pilihan mentega kacang gourmet dan sandwic jeli seperti Og (mentega kacang dan jem beri pada doh masam), Foco – Co Berry (mentega kacang, Nutella dan jem), dan Ikle Me Pickle Me (mentega kacang dan jeruk pada doh masam).

Pemanggang Fox Den No Waste Cafe Fort Collins

Selepas berpindah dari California ke Fort Collins dengan latar belakang kopi pada 2021, Acheson membuka kedai No Waste pada Mac tahun ini, mencari sokongan segera di bandar Colorado yang semakin berkembang.

“Sambutan setakat ini sangat mengagumkan. Saya suka konsep cawan boleh guna semula dan tuala kain yang boleh dibawa oleh orang ramai, tetapi saya tidak mahu menjadi satu-satunya syarikat kopi atau kedai panggang yang mempunyai amalan seperti ini,” kata Acheson. “Saya berharap untuk menjadi pemimpin, malah berunding dengan kedai kopi dan restoran lain, supaya lebih ramai orang boleh menjadi bebas pembaziran.”

Halaman dalam Fox Den No Waste Cafe Fort Collins


Beritahu editor DCN tentang kedai kopi atau pemanggang baharu anda di sini.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *