Dr. Praeger’s Foods Membuka Ibu Pejabat Baharu di Saddlebrook, NJ untuk Menampung Pertumbuhan

Jenama sejuk beku berasaskan tumbuhan Makanan Sensible Dr. Praeger mengumumkan ia telah membuka ibu pejabat baharu di Saddle Brook, NJ untuk mengembangkan pasukan dan perniagaannya.

“Kami menantikan kerjasama yang bermakna dan detik-detik gembira bersama”

Menurut syarikat itu, ruang baharu itu direka bentuk untuk memupuk kerjasama, kreativiti dan sambungan, serta dilengkapi dengan IT terkini dan dapur ujian.

Pejabat baharu akan menempatkan pasukan yang lebih besar kerana jenama itu berusaha untuk memenuhi pertumbuhan semasa dan masa depan. Ibu pejabat baharu itu berikutan pelantikan syarikat veteran CPG Andy Reichgut sebagai Ketua Pegawai Eksekutif pada bulan Julai.

Ibu Pejabat Baru Dr Prager
©Dr. milik Praeger

Kepimpinan baru

Ditubuhkan lebih 25 tahun yang lalu, Dr. Praeger’s menjual pelbagai jenis produk sejuk beku dan sejuk seperti burger sayuran, sosej, nuget dan makanan sarapan pagi. Musim panas ini, jenama itu bekerjasama dengan rantaian cepat kasual Genghis Grill yang berpangkalan di Texas untuk menawarkan ayam dan sosej berasaskan tumbuhan dalam mangkuk tumis rantaian itu.

Pada bulan Julai, syarikat itu melantik Andy Reichgut, seorang veteran CPG yang pernah berkhidmat di Upfield, Pinnacle Foods dan Mars, sebagai CEO baharunya.

Dr Praegers-PerfectBurger
©Dr Praeger’s

Pada tahun 2021, firma ekuiti swasta Vestar Capital Partners mengambil a pegangan majoriti dalam Dr. Praeger dan melantik bekas Ketua Pegawai Eksekutif Pinnacle Foods Jeffrey Ansell sebagai Pengerusi lembaganya. Bercakap mengenai ibu pejabat baharu itu, syarikat itu berkata ruang terkini akan membantu mewujudkan “budaya yang menakjubkan” untuk orang ramai dan makanan. “Kami tidak sabar-sabar untuk kerjasama bermakna dan detik-detik yang menggembirakan bersama,” syarikat itu menyiarkan dalam talian.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *