European Coffee Marketplace 60beans Dilancarkan dengan 25+ Roaster On Board Berita Kopi Harian oleh Majalah Roast

60 biji

Pemula kopi khusus Jerman yang memfokuskan pengguna dipanggil 60 biji telah dilancarkan dengan cita-cita untuk menyebar ke seluruh Eropah dan lebih jauh lagi.

Pasaran kopi panggang dalam talian 60beans baru-baru ini dilancarkan dengan kira-kira 300 kopi dalam beg daripada lebih 25 pemanggang Eropah, termasuk nama yang dihormati dalam industri kopi khusus Jerman seperti 19 Gram, Pembakar Kopi Kalle, Lima Gajah, 55 Darjah, Pembakar Kopi Bonanza dan banyak lagi.

Perniagaan baharu sedang disokong oleh BGC Digital Venturesfirma pembinaan perniagaan perundingan perniagaan global Perundingan Global Boston (BGC). Permulaan itu juga disokong oleh Joh. Jacobs & Co.firma modal teroka yang berpangkalan di Hamburg dengan banyak pegangan dalam industri kopi dan hartanah khusus.

Dari segi konsep, platform 60beans menyerupai pendahulu yang tertumpu pada pasaran Amerika Syarikat seperti Trade Coffee yang disokong modal teroka dan Beanz milik Breville.

Pengalaman pengguna 60beans semasa termasuk kuiz mencari rasa untuk penemuan pilihan kopi, profil terperinci tentang pemanggang yang mengambil bahagian, dan penerangan tentang kumpulan petani dan pengeluar di belakang setiap kopi.

Didalam sekeping Medium terkiniwakil 60beans dan BGC Digital Ventures berkongsi beberapa rancangan pertumbuhan permulaan.

“Kami berhasrat untuk berkembang ke negara Eropah yang lain dan mewujudkan destinasi pilihan untuk penggemar kopi dan pemanggang kopi,” kata Pengurus Besar BGC Digital Ventures Dirk Cohausz. “Visi kami adalah untuk membawa petani lebih dekat dengan pengguna untuk memastikan kebolehkesanan, pampasan yang lebih baik dan keadaan kerja yang lebih baik. Kami juga merancang untuk mempunyai pembekal peralatan tambahan, membolehkan pelanggan kami membeli alat dan peralatan kopi berkualiti tinggi.”


Adakah perniagaan kopi anda mempunyai berita untuk dikongsi? Beritahu editor DCN di sini.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *