Fellow Memperkenalkan Generasi Seterusnya Stagg EKG Gooseneck Kettles Berita Kopi Harian oleh Majalah Roast

Cerek leher angsa Stagg EKG Pro 2

Cerek Stagg EKG Pro baharu daripada Fellow. Gambar Daily Coffee News oleh Howard Bryman.

Jenama peralatan kopi yang berpangkalan di San Francisco sesama telah mula menerima pra-pesanan dua model baharu cerek leher angsa elektrik Stagg EKG hari ini, membawa kepada generasi baharu alat tuang yang popular.

Fellow Stagg EKG Pro dan EKG Pro Studio Edition memperkenalkan ciri bersambung wifi baharu kepada barisan EKG, sambil menawarkan antara muka yang diubah suai dan kawalan lanjutan lain.

Rakan Pengasas Jake Miller memberitahu Daily Coffee News bahawa kedua-dua model juga dibuat dengan ketahanan yang lebih baik di bawah hud, manakala Edisi Studio menguatkan hud itu sendiri, menawarkan tombol kawalan logam pada tapak logam di bawah permukaan kaca hitam.

Tombol cerek leher angsa Stagg EKG Pro

“Untuk kafe, saya membayangkan mereka akan tertarik kepada tiga perkara: ketahanan, umur panjang dan ketepatan,” Miller memberitahu DCN. “Kami mereka bentuk produk ini untuk bertahan, dan kami berdiri di belakangnya dengan jaminan tiga tahun, dengan pendaftaran produk.”

Varian baharu akan dipautkan melalui wifi ke Apl Fellow yang akan datang yang akan tersedia apabila mesin mula dihantar. Pengguna boleh segera mengakses tetapan suhu, penginapan ketinggian dan banyak lagi secara terus melalui antara muka dasar cerek.

Stagg EKG Pro ketinggian cerek leher angsa

“Perkara yang menarik tentang Stagg EKG Pro dan Pro Studio ialah perisian tegar boleh dikemas kini,” kata Miller. “Kami sangat teruja untuk menjadikan produk ini lebih baik untuk orang ramai dari semasa ke semasa. Pada pelancaran, pengguna akan dapat menyambungkan cerek mereka ke WiFi melalui aplikasi, yang akan membolehkan cerek dikemas kini dengan lancar.”

Skrin penuh warna, resolusi tinggi pada model baharu memaparkan maklumat dalam bahasa Inggeris, Sepanyol atau Perancis. Pengguna boleh melaraskan masa tahan haba daripada 15 minit kepada satu jam. Maklumat ketinggian yang dilaraskan oleh pengguna akan digunakan pada ciri tambahan, seperti tetapan “didih dahulu” yang menyebabkan air mendidih dan kemudian membiarkannya turun ke suhu yang ditetapkan dan menahannya dari situ.

Suhu cerek leher angsa Stagg EKG Pro

“Ciri ini berkemungkinan paling berguna kepada pengguna yang biasanya memasak air sebelum mendidih atas sebab sanitasi,” kata Miller. “Sebagai contoh, rakan kongsi kami di bahagian tertentu di Asia melakukan ini. Kini kami telah mengautomasikan keupayaan ini untuk pengguna ini. Kami mengesyorkan menggunakan ciri penjadualan di sini bersama ciri ini, jadi proses itu berlaku sebelum anda bangun.”

Fellow melancarkan cerek tuang Stagg yang asli pada tahun 2015 sebagai susulan kepada peranti sulungnya, pembuat rendaman Duo Coffee Steeper. Stagg EKG elektrik digital keluar kira-kira satu tahun kemudian, bersama-sama dengan EKG+, yang keupayaan wayarles Bluetoothnya menyalurkan data suhu dan membenarkan beberapa pilihan kawalan jauh melalui aplikasi Brewbar yang dibangunkan oleh pembuat skala Acaia. Model EKG+ tidak lagi dalam pengeluaran dengan pelancaran cerek baharu.

Stagg EKG Pro cerek gooseneck Fellow

Peningkatan lain pada cerek baharu termasuk pengedap yang direka bentuk semula untuk penutup, di mana lubang bolong juga telah dikemas kini untuk mengelakkan titisan apabila menuang pada sudut curam. Selain itu, antara muka pengguna baharu menawarkan menu suhu pratetap untuk ditatal untuk keperluan pembuatan bir yang berbeza. Lonceng boleh laras isipadu pilihan kini memberi amaran kepada pengguna tentang cerek baharu apabila air sudah sedia.

Prapesanan telah dibuka untuk mesin yang sedang dalam pengeluaran dan dijadualkan untuk penghantaran bermula pada akhir Oktober. Stagg EKG Pro telah dilancarkan pada harga $195 atau $225 dengan pemegang dan tombol kayu walnut. Stagg EKG Pro Studio Edition berharga $225, atau $255 dalam walnut.

Cerek leher angsa Stagg EKG Pro 1


Adakah perniagaan kopi anda mempunyai berita untuk dikongsi? Beritahu editor DCN di sini.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *