GOOD PLANeT Foods Meluaskan Portfolio Keju dengan Pek Snek Berasaskan Tumbuhan

Jenama keju tanpa tenusu Makanan PLANET YANG BAIK mengumumkan ia melancarkan Pek Snek baharu yang inovatif dengan keju berasaskan tumbuhan, buah-buahan dan kacang. Menampilkan dua perisa, Pek Snek akan debut dalam talian dan di kedai runcit pada bulan Oktober.

“Dengan snek yang terus berkembang pesat di AS, Pek Snek baharu kami ialah alternatif yang lazat, sihat dan mengenyangkan”

Diperbuat daripada bahan-bahan bersih seperti minyak kelapa dan kanji tumbuhan, perisa produk termasuk Gouda Asap dengan Kranberi Kering dan Badam, dan Cheddar dengan Kranberi Kering dan Gajus. Seperti semua tawaran GOOD PLANeT, Pek Snek adalah bukan GMO dan mesra alergen, tanpa gluten, soya atau laktosa. Setiap pek dijual pada harga yang dicadangkan $1.99 setiap satu.

Menurut GOOD PLANeT, pek itu adalah sebahagian daripada pemacu jenama untuk meningkatkan pertumbuhan dalam segmen keju berasaskan tumbuhan.

    Pek Makanan Ringan GOOD PLANeT Foods
©GOOD PLANeT Foods

Inovasi makanan ringan

Selain Pek Snek, GOOD PLANeT menjual pelbagai jenis keju tanpa tenusu, termasuk pelbagai Slices dan Shreds. Pada tahun 2021, syarikat itu memperkenalkan keju vegan snek ‘pertama-ke-pasaran’ segi tiga dalam perisa Original, Pepper Jack dan Smoked Gouda, diikuti dengan novel keju salai roda pada bulan Mac.

Syarikat itu, yang produknya boleh didapati di lebih 1,200 lokasi runcit AS, rmemperoleh $12J dalam Siri A pembiayaan pada tahun 2020.

Smoked-Gouda-Wedges PLANeT Bagus
©Makanan PLANet yang Baik

“Kegembiraan keju”

“Memandangkan permintaan untuk keju berasaskan tumbuhan terus berkembang, pengguna telah bersuara tentang tidak mempunyai pilihan kualiti yang mencukupi,” kata GOOD PLANeT Foods Co-CEO Bart Adlam. “Di GOOD PLANeT Foods, kami sentiasa mencari cara untuk membawa kegembiraan keju kepada lebih ramai pengguna yang mencari cara untuk makan lebih banyak makanan berasaskan tumbuhan.”

Beliau menambah, “Dengan snek yang terus berkembang pesat di AS, Pek Snek baharu kami adalah alternatif yang lazat, sihat dan mengenyangkan. Kami komited untuk mengembangkan segmen keju berasaskan tumbuhan dan yakin bahawa inovasi ini akan membawa pengguna baharu dan majlis makan ke segmen tersebut.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *