GoodMills untuk Mengambil Alih Aktiviti Penjualan dan Penggunaan Tepung Kekacang Mühle Müller – ahli veg

Inovasi GoodMills akan mula menjalankan aktiviti jualan, pemasaran, dan teknologi aplikasi pengeluar tepung kekacang Penyelesaian Perniagaan Mühle Mueller.

GoodMills berkata rangkaian tepung itu akan melengkapkan tawaran berasaskan bijirin dan kekacangnya sendiri. Kedua-dua syarikat itu sudah pun berada di bawah payung korporat yang sama, tetapi diharapkan penggabungan itu – yang akan mewujudkan bahagian yang dipanggil Protein Berasaskan Tumbuhan – akan mengambil kesempatan daripada sinergi sedia ada. Ia juga akan menggabungkan kepakaran syarikat dalam jualan Eropah, teknologi aplikasi dan pembangunan produk.

Selepas penggabungan pada 1 Oktober, Müller’s Mühle akan menumpukan pada sumber, bekalan bahan mentah, pembuatan dan pengurusan kualiti, manakala GoodMills Innovation akan mengambil alih semua aspek aktiviti ramuan B2B.

GoodMills mengambil alih aktiviti jualan Mühle Müller
© Inovasi Goodmills

Produk GoodMills

Tahun lepas, GoodMills mengumumkan kerjasama dengan syarikat teknologi makanan Equinom untuk mencipta jenis kacang kuning baharu. Matlamatnya adalah untuk membangunkan pelbagai tanpa perisa dan komposisi protein yang ideal, untuk digunakan dalam produk seperti daging dan alternatif tenusu dan pasta.

Pada September 2021, GoodMills melaporkan bahawa ia telah membangunkan rangkaian tekstur baharu yang diperbuat daripada gandum, soya dan kacang, yang direka untuk meningkatkan kualiti deria daging alt dan produk makanan laut.

“Kami akan mengembangkan lagi segmen untuk tepung kekacang yang inovatif dengan kerjasama rapat dengan Müller’s Mühle,” kata Dr. Gregor Peter, Pengerusi dan Pengarah Urusan di GoodMills Innovation. “Kedua-dua barisan produk juga saling melengkapi dengan sempurna. Bersama-sama dengan pengetahuan teknologi aplikasi kami, teknik penapisan di tapak dan pemahaman pasaran, terdapat banyak potensi baharu pada masa hadapan.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *