GTFO It’s Vegan Melancarkan Penyelidikan & Nasihat GreatFoods untuk Membantu Jenama Berasaskan Tumbuhan Berjaya

Platform runcit dalam talian GTFO Ia Vegan mengumumkan pelancaran Perkhidmatan Penyelidikan & Nasihat GreatFoods untuk membantu syarikat dalam pasaran berasaskan tumbuhan mencapai tahap kejayaan yang lebih tinggi. Penyelesaian GreatFoods, digabungkan dengan pasukan pakar industri, direka untuk membantu syarikat makanan dan minuman menavigasi kerumitan membangunkan, melancarkan dan mengembangkan produk dan jenama berasaskan tumbuhan.

“Saya paling teruja dengan teknologi ini kerana tiada apa-apa yang wujud di pasaran hari ini”

Dilancarkan pada 2020, GTFO telah menjual lebih daripada 500K item merentasi 50K pesanan daripada berpuluh ribu pelanggan. Syarikat itu berkata ia kini mengekalkan salah satu pangkalan data proprietari terbesar bagi data jualan berasaskan tumbuhan dan pilihan pengguna; ia juga mempunyai beribu-ribu ulasan produk dan komen media sosial daripada 150K pengikut Instagram.

Menurut GTFO, ia menghabiskan beberapa bulan merancang pelancaran GreatFoods Research untuk menyediakan khidmat nasihat kepada syarikat yang beroperasi dalam sektor makanan berasaskan tumbuhan yang semakin kompetitif.

Produk Vegan/ Kotak Runcit
©GTFO Ia Vegan

Keputusan dalam 10 hari

GreatFoods menawarkan jenama rangkaian perkhidmatan penuh, termasuk penyelidikan pasaran kuantitatif dan kualitatif, bantuan dengan inovasi produk, ujian, pelancaran dan pengembangan, dan akses kepada Veganalytics™️ proprietari – yang menyediakan trend pembelian, data dan tanda aras yang tidak dikenal pasti secara terperinci mengikut kategori dan segmen pengguna.

Perkhidmatan GTFO juga dikuasakan oleh platform SaaS yang dibangunkan dalaman yang dikenali sebagai STAMP™️, yang membantu syarikat mendapatkan maklum balas dan niat membeli produk mereka dengan pantas. Menggunakan skor STAMP, GTFO berkata ia boleh menasihati syarikat tentang kemungkinan produknya berjaya atau gagal dalam masa kurang daripada 10 hari.

Nasihat GreatFoods
©GTFO Ia Vegan

Pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif Marc Pierce menyatakan, “[I]n usaha penyelidikan dan perundingan terdahulu saya terpaksa menggunakan sumber luar satu atau semua komponen ini; kini kami mempunyai penyelesaian menyeluruh untuk membantu syarikat mempelajari perkara yang diperlukan untuk berjaya…atau secara alternatif membuat keputusan yang sukar untuk berkumpul semula atau keluar, menyelamatkan syarikat dan pelabur daripada pelaburan yang salah tempat dan kesilapan yang mahal.”

Maklum balas masa nyata

Sebelum GTFO, Pierce menjalankan perniagaan penyelidikan dan perundingan pasaran yang berjaya selama hampir 20 tahun. Beliau juga pernah memegang jawatan kepimpinan di PriceWaterhouse Coopers dan Ernst & Young, dan bekerja dalam pengurusan jenama di Proctor and Gamble.

Untuk mengukuhkan kesediaan pasaran GreatFood, GTFO berkata ia telah pun menguji perkhidmatannya pada lebih 50 syarikat baharu dan sedia ada.

GTFO Ia Vegan
©GTFO Ia Vegan

“Saya paling teruja dengan teknologi ini kerana tiada apa-apa seperti ini wujud di pasaran hari ini,” kata Pierce. “Kami mempunyai keupayaan untuk menolak keluar peringkat konsep dan produk sedia ada dalam setiap kotak yang kami hantar kepada pangkalan pelanggan kami yang besar, dan mendapatkan maklum balas masa nyata tentang perkara yang paling penting kepada pelanggan ini dalam memilih produk berasaskan tumbuhan bersama-sama dengan cara produk itu memenuhi jangkaan mereka.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *