Hummus Fresh Cravings Kini Tersedia di Publix

Apakah salah satu makanan yang orang serta-merta kaitkan dengan veganisme…hummus! Dan kini, terdapat rangkaian baharu untuk dicuba, dengan Fresh Cravings, jenama milik keluarga yang berpangkalan di Arizona, membawa koleksi hummus baharunya ke kedai deli di seluruh negeri tenggara AS. Tawaran terbaru ini menyaksikan tiga perisa tersedia: Klasik, Lada Merah Panggangdan Madu Jalapenokesemuanya kini dijual di kedai Publix di Florida, Georgia, Alabama, Tennessee, Carolina Selatan, Carolina Utara dan Virginia.

Fresh Cravings ialah jenama hummus yang paling pesat berkembang di Amerika, mengatasi 40 jenama lain untuk menjadi yang keempat terbesar di seluruh negara. Ia juga boleh berbangga dengan dua kemenangan ujian rasa buta terhadap peneraju jenama hummus negara yang lain, membuktikan rasanya berbaloi dengan gembar-gembur.

Apa yang kami fikir benar-benar menjadikan Fresh Craving unik ialah ia satu-satunya hummus yang dibuat dengan Minyak Zaitun Extra Virgin Chile yang memberikan tekstur yang sangat berkrim dan licin. Sempurna sebagai celup, dalam sandwic, dengan roti pitta hangat, digabungkan dengan cili dan sayur-sayuran panggang dalam bungkus, atau sebagai sampingan kepada salad. Kami benar-benar menyukainya!

Jay Whitney, Ketua Pegawai Pemasaran FoodStory Brands, mengulas: “Ini adalah berita baik untuk penggemar hummus dan makanan ringan yang sihat di Tenggara ketika kami meraikan pengembangan tawaran Fresh Cravings ke pasaran tambahan.

“Matlamat kami sebagai sebuah syarikat adalah untuk membawa pengalaman snek yang lebih tinggi kepada pembeli di seluruh negara, dan setiap pengembangan membolehkan kami membawa lebih banyak pilihan snek yang berperisa dan sihat yang dibuat dengan bahan-bahan premium ke perhimpunan di seluruh Amerika.”

Semak Laman Fresh Cravings untuk melihat lokasi kedai terdekat anda.

Tidak boleh pergi ke kedai, atau hanya suka membuat hummus anda sendiri? Kami mempunyai resipi yang sesuai untuk anda.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *