Ikan & Kerepek Vegan OmniFoods Dilancarkan di 500+ Pub Greene King Di Seluruh UK – ahli vegkonom

OmniFoods hari ini mengumumkan bahawa pilihan ikan & kerepek vegan yang menampilkan Omni Golden Fillet kini tersedia di lebih 250 pub Kuda Lapar, 160 pub Greene King Local dan 70 pub Farmhouse Inns yang dimiliki oleh Raja Hijau. Lokasi selanjutnya akan ditambah pada pertengahan Oktober.

Berikutan laporan terbaru oleh WWF bertajuk Perniagaan Makanan Laut Berisikoyang mendedahkan kesan buruk industri kedai ikan & kerepek UK, orang awam British, serta profesional perkhidmatan makanan, semakin mencari alternatif yang mampan. Oleh itu, OmniFoods berkata “pelancaran alternatif Ikan & Kerepek vegan ini lebih tepat pada masanya berbanding sebelum ini”.

Greene King ialah salah satu peruncit pub dan pembuat bir terbesar di UK, mengendalikan 2600 pub, restoran dan hotel. Isi ikan berasaskan tumbuhan pada mulanya akan dilancarkan ke sekitar 500 pub Greene King termasuk Farmhouse Inns, Hungry Horse dan Greene King Local Pub terpilih.

Fillet tanpa ikan berasaskan tumbuhan Omni
© OmniFoods

Barisan makanan laut OmniFoods OmniSeafood pertama kali tiba di UK Ogos ini di Whole Foods Market di London dan dalam talian di Ocado dan Pasaraya Jenis Vegan. Rangkaian makanan segera vegan Oowee juga baru-baru ini bekerjasama dengan Omni for the Ocean Burger, dengan Ketua Pegawai Eksekutif dan pengasas David Yeung menyatakan pada masa itu, “Hidangan baharu yang digabungkan dengan Omni Golden Fillet pastinya menggembirakan, dan kami berharap dapat memperkasakan semua orang untuk mengamalkan amalan mampan. diet untuk tujuan yang baik.”

Omni Golden Fillet, pemenang Anugerah Kualiti Perak Monde Selection 2022, dibuat dengan campuran proprietari soya, kacang kacang dan protein beras bukan GMO. Mengandungi 349mg omega-3 ALA* dan 0mg kolesterol*, Omni Golden Fillet rendah lemak tepu dan bebas daripada lemak trans.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *