Impossible Foods Mengupah Leslie Sims sebagai Ketua Pegawai Pemasaran Dan Kreatif – vegconomist

Makanan Mustahil mengumumkan bahawa veteran kreatif dan pemasaran yang memenangi anugerah Leslie Sims, bekas Deloitte, akan memulakan peranan yang baharu sebagai Ketua Pegawai Pemasaran dan Kreatif pada 1 Jan 2023.

“Leslie adalah kuasa pemasaran kreatif yang terbukti yang kami perlukan untuk membawa produk dan janji kami kepada orang ramai”

Sims telah diupah oleh Impossible untuk “membina fungsi pemasaran dan kreatif yang mantap” kerana syarikat itu merancang untuk “meningkatkan kesedaran dan percubaan pengguna dengan ketara sambil mendahului jenama berasaskan tumbuhan lain ke dalam kategori tersendiri”, menurut sebuah akhbar lepaskan.

Mac Cili Sedap Yang Mustahil
©Makanan Mustahil

Dalam peranannya sebelum ini sebagai Ketua Pegawai Kreatif AS di Deloitte Digital, Sims telah dinamakan sebagai salah satu daripada 1CCO Teratas di AS oleh Adweek, salah seorang Wanita Paling Kreatif dalam Pengiklanan oleh Business Insider, dan salah seorang Peneraju Pemasaran dan Inovator Teratas oleh Media .

“Leslie ialah kuasa pemasaran kreatif yang terbukti yang kami perlukan untuk membawa produk dan janji kami kepada orang ramai,” kata Ketua Pegawai Eksekutif Impossible Foods, Peter McGuinness. “Kategori daging berasaskan tumbuhan masih di peringkat awal dan di sebalik pertumbuhan kita, kebanyakan negara masih belum mendengar tentang kita. Kami mempunyai peluang sebenar untuk mencipta dan membina bukan sahaja jenama kami sendiri, tetapi keseluruhan kategori melalui kesedaran, kebolehdekatan dan kebolehaksesan yang lebih tinggi. Leslie tahu cara menetapkan visi kreatif untuk jenama dan perniagaan dalam pertumbuhan hiper, membina dan memimpin pasukan berprestasi tinggi serta mewujudkan hubungan emosi dengan pengguna.”

Patties ayam yang mustahil
© Makanan Mustahil

Sims sebelum ini telah bekerja dengan jenama makanan dan restoran termasuk Burger King, Joe’s Crab Shack dan Macaroni Grill, serta jenama yang dimiliki oleh General Mills, seperti Nature Valley™, Big G Whole Grain Initiative, Cinnamon Toast Crunch™ dan Betty Crocker™ .

“Untuk ditawarkan peluang untuk menetapkan nada dan mentakrifkan naratif pemasaran untuk jenama yang begitu penting pada tahap ini ialah peluang sekali dalam kerjaya,” kata Leslie Sims, “Mustahil adalah pengganggu kategori muktamad untuk kebaikan. Ia adalah salah satu daripada segelintir syarikat di dunia di mana, kerana syarikat itu berjaya, begitu juga dengan planet ini.

“Mustahil adalah pengganggu kategori muktamad untuk kebaikan”

“Tiada yang lebih memotivasikan daripada itu. Saya menyukai masa saya di Deloitte Digital, merupakan satu keistimewaan untuk membantu membina dan menghubungkan pasukan di seluruh AS — ia adalah kumpulan kuasa besar yang penuh dengan bakat — dan mereka telah membuat beberapa karya paling kegemaran saya dalam kerjaya saya dua tahun lalu tahun. Tetapi saya sangat teruja dan tidak sabar untuk bertemu dan berbincang dengan seluruh pasukan di Impossible untuk membantu mereka berkembang dan mengubah dunia.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *