Instacart Melancarkan Kempen Beli-belah Baharu Menampilkan Lizzo

Syarikat runcit dalam talian, Instacarttelah melancarkan koleksi produk dan ciri baharu melalui aplikasi Instacart. Baris-baris ini berdasarkan pelancaran “The World is Your Cart” yang merupakan sistem beli-belah terbaharu Instacart, dengan kempen pengiklanan yang menampilkan penyanyi terkenal, Lizzo. “Dunia ialah Troli Anda” menawarkan ciri dalam apl baharu yang membolehkan pelanggan melihatnya, “membelinya” dan menerima penghantaran mereka dalam masa sejam!

Untuk memulakan “The World is Your Cart”, Lizzo membintangi filem baharu yang turut mempamerkan campuran semula “The Sign”, yang merupakan lagu pertama daripada album baharu Lizzo, Special. Dalam filem itu, Lizzo menggunakan apl Instacart, yang membawa kepada adegan hebat di mana dunianya menjadi hidup apabila dia menambahkan lebih banyak produk pada troli digitalnya.

Hujung minggu ini, pada Ahad 28 Ogos, Instacart akan memperkenalkan kempen “Dunia adalah Troli Anda” dalam halaman penuh, iklan penyebaran tengah di The New York Times, sekali lagi menampilkan Lizzo.

Tetapi apakah kaitan ini dengan veganisme, anda mungkin tertanya-tanya? Nah, bersama-sama dengan pengalaman membeli-belah dalam apl baharu, Carts, yang membolehkan pelanggan mendapat inspirasi melalui kandungan dan koleksi yang dicadangkan, Troli eksklusif Lizzo sendiri untuk hidangan dan produk vegan kegemarannya tersedia daripada peranannya dalam “The World is Your Cart” . Kerana sudah tentu, perkara-perkara yang dia beli-belah dalam iklan itu semuanya vegan!

Lizzo mengulas: “Penggambaran di mana saya boleh duduk dalam mandian buih dan membeli-belah sepanjang hari? Daftarkan saya Instacart! Tempat ini sangat dinamik, dan orang ramai akan melihat saya membeli-belah dan membayangkan perkara yang boleh membawa kepada setiap item, daripada pemandangan padang pasir Takis – yang sentiasa ada dalam troli saya – kepada hujan ceri. Saya juga teruja untuk berkongsi Troli boleh beli-belah saya yang merangkumi banyak perkara kegemaran saya. Saya berharap Troli saya memberi inspirasi kepada orang ramai untuk mendapatkan semua barangan yang mereka suka atau mungkin mencuba sesuatu yang berbeza!”

“‘Dunia adalah Troli Anda’ ialah laungan rali yang mengingatkan kami tentang banyak kemungkinan setiap produk yang kami tambahkan pada Troli kami dan memuaskan rasa ingin tahu kami dengan membolehkan Troli orang lain mencetuskan kreativiti kami sendiri,” kata Laura JonesKetua Pegawai Pemasaran Instacart. “Selain menangkap kemungkinan ini merentasi platform kreatif baharu kami, kami menjadikannya realiti dengan menawarkan pengguna peluang untuk menemui perkara baharu merentas Apl Instacart – supaya anda boleh menyemak imbas, mendapat inspirasi dan mengubah inspirasi itu menjadi realiti dengan mendapatkan barang anda dihantar ke pintu anda dalam masa sejam.”

Semua ciri baharu, termasuk Troli Lizzo sendiri, tersedia hari ini di Apl Instacart dan tapak web. “The World is Your Cart” telah dicipta oleh pasukan pemasaran dalaman Instacart dengan kerjasama agensi Droga5 dan Mayflower, dan dihidupkan oleh pengarah pemenang Anugerah GRAMMY, Sam Brown. Kami tidak sabar untuk mencubanya.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *