Jenama Berasaskan Tumbuhan yang Mengganggu unMEAT Memenangi Anugerah Industri Utama di Asia Pasifik dan Eropah – vegconomist

GLENDALE, Calif.–(BUSINESS WIRE)–unMEATjenama protein berasaskan tumbuhan yang mengganggu dari Century Pacific Food, Inc. (CPFI), mengumumkan kemenangan dan pengiktirafan di tiga pameran perdagangan industri utama di Asia Pasifik dan Eropah – Ekspo FHA Singapura, Anugerah Katha Filipina Pameran Makanan Antarabangsa (IFEX), dan SIAL Paris. Kedua-dua jenama dan produk daging makan tengah hari berasaskan tumbuhan, yang dilancarkan di AS tahun ini, diiktiraf oleh rakan industri untuk inovasi dan kualiti.

Daging makan tengah hari dalam tin unMEAT telah dianugerahkan Best in Show semasa hari pertama Ekspo FHA Singapura, menjadikannya alternatif daging makan tengah hari dalam tin #1 dalam FHA. Daging makan tengah hari telah dipersembahkan sebagai sebahagian daripada Bar Rasa Protein Alternatif Asia (APA), yang menawarkan persampelan produk protein alternatif daripada pelbagai vendor. Keputusan adalah berdasarkan undian oleh peserta APA Tasting Bar.

Berikutan kemenangan di FHA Singapura, unMEAT telah dianugerahkan Anugerah Katha untuk Inovasi Makanan Terbaik untuk 2022 di IFEX Filipina, yang disampaikan oleh Jabatan Perdagangan & Industri (DTI) negara itu. IFEX, ditubuhkan pada tahun 1990, ialah pameran makanan berorientasikan eksport terkemuka di negara ini dan menarik ribuan pelawat setiap tahun. Program Anugerah Kathanya telah meraikan kepintaran Filipina dan produk cemerlang dalam industri makanan sejak penubuhannya.

“Kami berbesar hati untuk diiktiraf oleh FHA Singapura dan IFEX Filipina untuk produk terobosan dan atribut jenama kami,” kata Greg Banzon, Ketua Pegawai Operasi, CPFI. “Kami memahami faedah menggabungkan lebih banyak makanan berasaskan tumbuhan ke dalam diet kami, serta keperluan dalam pasaran untuk pilihan berasaskan tumbuhan yang kreatif dan lazat. Daging makan tengah hari kami telah menjadi sangat popular di kalangan pengguna Asia, dan kami teruja untuk membawa produk lazat yang memenangi anugerah ini ke pasaran tambahan.”

Selain daripada kemenangan di pameran perdagangan APAC, daging makan tengah hari dalam tin unMEAT telah dipilih sebagai Pemilihan Paris Inovasi SIAL 2022. SIAL Paris ialah salah satu pameran terbesar industri makanan, yang menghimpunkan vendor dan pelawat dari lebih 200 negara. Pertandingan Inovasi SIAL mengiktiraf produk makanan dan bukan makanan yang paling inventif yang diperkenalkan ke pasaran.

“Kami berbesar hati untuk diiktiraf sebagai SIAL Innovation Paris Selection 2022 dan untuk sambutan pengguna yang menakjubkan, daging makan tengah hari kami diterima di pameran itu” tambah Banzon. “Kami percaya makan berasaskan tumbuhan seharusnya mudah untuk sesiapa sahaja – daripada vegan kepada flexitarian dan banyak lagi. Seperti yang ditunjukkan oleh pengiktirafan ini, kami hanya menghasilkan produk berkualiti tinggi – dan memastikan harganya sejajar dengan harga daging mereka yang anda lihat di rak untuk kebolehcapaian yang lebih baik.”

Dilancarkan pada 2020, unMEAT merintis langkah untuk menyediakan pilihan makanan yang boleh diakses, lebih sihat dan lebih baik untuk planet ini. Untuk maklumat lanjut, lawati https://meetunmeat.us/.

Mengenai unMEAT

unMEAT ialah rangkaian produk berasaskan tumbuhan yang sangat lazat daripada Century Pacific Food, Inc. (CPFI), dalam misi untuk menyedarkan pengguna bahawa makanan berasaskan tumbuhan seharusnya menyeronokkan dan gembira. Rangkaian produk unMEAT termasuk Roti Burger tanpa daging, Daging Kisar, Daging Makan Tengahari, Sosej, Nugget dan Tunas tanpa ikan. Diperbuat daripada 100% bukan GMO, bahan-bahan bersih yang diperoleh secara mampan, unMEAT menawarkan rasa dan tekstur yang mengagumkan untuk hidangan seimbang tanpa pengorbanan yang diperlukan. unMEAT boleh didapati melalui peruncit dalam talian GTFO, It’s Vegan! dan Weee!, bersama dengan kedai terpilih di seluruh Midwest dan pantai timur. Untuk maklumat lanjut dan mencari peruncit tempatan, lawati meetunmeat.us.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *