Jenama Coklat Tanpa Koko WNWN Meningkatkan Ruang Pengeluaran Lapan Kali ganda – vegconomist

berasaskan UK Makmal Makanan WNWN telah mengumumkan bahawa ia sedang membina kemudahan baharu untuk meningkatkan ruang pengeluarannya sebanyak lapan kali ganda.

Syarikat itu mendakwa sebagai yang pertama di seluruh dunia melancarkan coklat bebas koko secara komersial, yang dibuat melalui penapaian bahan-bahan seperti barli dan carob. Kemudahan baru, yang berpangkalan di Hackney Wick, London, akan merangkumi ruang untuk R&D, pembuatan, dapur ujian dan pejabat.

“Dengan pengembangan ini kami akan bersedia untuk mula membekalkan jenama kecil hingga sederhana

Coklat WNWN bertujuan untuk menangani isu yang berkaitan dengan pengeluaran coklat konvensional, termasuk perhambaan, buruh kanak-kanak dan penebangan hutan. Produk syarikat adalah vegan dan bebas gluten, minyak sawit dan kafein. Ia juga selamat untuk anjing, kerana ia tidak mengandungi theobromine.

© WNWN

Bersedia untuk pelancaran akan datang

WNWN pertama kali melancarkan coklatnya pada Mei tahun ini, tersedia secara eksklusif melalui laman web jenama itu. Ini diikuti dengan pengenalan edisi terhad Waim! Bar, versi vegan dan bebas koko bagi bar Daim klasik, pada bulan September. Jenama itu kini berusaha untuk membekalkan syarikat lain.

“Dengan pengembangan ini kami akan bersedia untuk mula membekalkan jenama kecil hingga sederhana termasuk restoran bintang Michelin, pembuat roti dan pengedar perkhidmatan makanan,” kata WNWN CTO Dr. Johnny Drain. “Penurunan produk terus kepada pengguna kami telah habis dijual serta-merta, jadi ruang baharu ini juga membolehkan kami melakukan lebih banyak ujian dan pembangunan untuk pelancaran akan datang.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *