Jenis Vegan Menambah Bar Coklat Mewah pada Rangkaian Tumbuhan Cinta Jenama Sendiri – vegconomist

Peruncit vegan dalam talian Popular UK Jenis Vegan telah mengembangkan labelnya sendiri Rangkaian Love Plants dengan tiga bar coklat baharu.

Bar mewah itu bertujuan untuk “menjadikan coklat vegan lebih memanjakan”, menawarkan alternatif kepada coklat gelap. Ia dikatakan mempunyai tekstur yang licin, berkrim dan dihiasi dengan topping yang rangup.

Rasanya ialah:

  • Gelap dengan Jingga koko Nibs dan Cinder Toffee — Coklat gelap Colombia dengan sekurang-kurangnya 60% pepejal koko, digabungkan dengan minyak oren, biji koko dan sarang lebah vegan.
  • Oat M!lk Bar — Coklat susu oat dengan sekurang-kurangnya 46.5% pepejal koko, dihiasi dengan karamel puff vegan dan kepingan garam laut.
  • Berambut perang dengan Raspberi dan Karamel Rangup — Coklat putih vegan dengan sekurang-kurangnya 37% pepejal koko, dihiasi dengan raspberi kering dan sarang lebah vegan.

Kakao yang digunakan di bar adalah sumber beretika dan bebas daripada buruh kanak-kanak dan hamba. Ia juga dikatakan dalam 8% teratas pengeluaran global dari segi kualiti.

© Jenis Vegan

Rangkaian Love Plants

Love Plants dilancarkan tahun lepas dengan tiga hidangan siap vegan, dicipta dengan kerjasama pengeluar daging alt THIS. Rangkaian jenama sendiri kini menampilkan pelbagai jenis makanan ruji pantri, termasuk barangan sarapan pagi, jem, sos pasta, gula-gula, jeruk dan chutney. Menurut syarikat itu, lebih banyak produk akan datang tidak lama lagi, termasuk beberapa barangan Krismas.

Vegan Kind telah mencapai kemajuan besar pada tahun 2022, memperkenalkan program kesetiaan dan inisiatif alam sekitar bersama-sama dengan usaha ke arah pensijilan B Corp. Pada bulan Mei, syarikat itu melancarkan bahagian beku sebagai sebahagian daripada matlamatnya untuk menjadi “rumah bagi semua barangan runcit berasaskan tumbuhan”.

Jenis Vegan
©Jenis Vegan

CEO baru

Sepanjang musim panas, telah diumumkan bahawa pengasas bersama The Vegan Kind Scott dan Karris McCulloch masing-masing akan meletakkan jawatan sebagai Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengarah Urusan. Ketua Pegawai Eksekutif baharu ialah Sarah Boddy, bekas MPM Products. Pengasas bersama akan kekal sebagai pemegang saham kecil dalam perniagaan.

“Asas yang kami letakkan adalah kukuh, namun terdapat bangunan yang kini perlu dilaksanakan yang Karris dan saya akui adalah tugas yang paling baik dilaksanakan oleh orang lain,” Scott McCulloch mengumumkan di laman web syarikat. “Kelaparan kami untuk TVK untuk berjaya tidak pernah, akan berkurangan, tetapi walaupun kami berbangga kerana telah mengemudi TVK ke tahap sekarang; untuk membawanya ke tempat yang sepatutnya esok dan seterusnya adalah tugas yang akan dicapai dengan lebih baik di bawah kepimpinan baharu.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *