Jurnal Foto: Lapisan Perak Musim Panas

Hello Hello! Hari ini saya berkongsi beberapa kemas kini peribadi, bersama-sama dengan beberapa resipi yang saya usahakan yang dipaparkan di tempat lain di web. Saya harap anda suka membaca tentang apa yang saya lakukan pada musim panas ini!

Lapisan Perak Musim Panas

Saya sendiri terkejut, meluangkan masa untuk kemas kini peribadi yang lain di sini. Musim panas kami setakat ini panas dan lembab (dan buggy!) seperti yang biasa berlaku di selatan AS. Sekumpulan pepijat bulan Jun terbang tanpa arah melintasi halaman seperti mabuk pada kelembapan. Di luar agak sengsara. Tetapi Julai adalah bulan hari lahir saya. Untuk meraikannya, saya mungkin melawat kedai permata dan fosil dan menambah satu lagi batu pada koleksi saya. Dan mungkin mendapatkan diri saya sendiri sebiji donat semasa saya berada di leher hutan itu.

Seperti yang anda boleh lihat dari foto utama, saya telah melukis lagi. Sebelum membakar menjadi hidup saya, saya telah merancang untuk menjadi seorang artis yang baik. Saya tidak membuat karya seni di atas kanvas dalam lebih sedekad. Tetapi sejak kebelakangan ini, jiwa saya memerlukan jenis terapi yang hanya boleh diperolehi dengan meletakkan berus pada kanvas. Saya sangat merindui Churro saya. Jadi saya memutuskan untuk melukis potretnya. Dia suka pisang dan teddy yang dibawanya dari penyelamatan. Jadi saya masukkan mereka dalam komposisi.

Walaupun saya telah menerima pemergian Churro dengan agak sukar, ia telah membuatkan saya menemui semula minat saya untuk melukis. Satu lapisan perak jika pernah ada.

Lapisan Perak Musim Panas

Muka baru.

Sekarang, ini nampaknya masa yang sesuai untuk memberitahu anda tentang pembantu baharu saya. Chico adalah kacang jeli hitam kecil seekor anjing. Comel seperti butang dengan ekor yang tidak pernah berhenti bergoyang, kecuali apabila guruh berdentum. Suami saya jatuh cinta dengannya di tempat perlindungan, dan walaupun saya tidak fikir saya sudah bersedia untuk anjing baru, ternyata saya sangat memerlukan Chico. Dan dia memerlukan kita. juga.

Dia anjing yang lebih tua. Nampaknya itulah yang kami tertarik untuk menyelamatkan. Oleh itu, saya telah pasrah dengan hakikat bahawa saya menjalankan rumah orang tua untuk anjing. Sepanjang masa mengikuti wira penyelamat saya dengan lebih banyak pengalaman daripada saya, Steve Greig dan Peabody Johanson (daripada Sweet RecipPEAs).

Anda boleh membaca sedikit lagi tentang Chico di dalam ini siaran Instagram.

Kerja saya di tempat lain.

Beberapa bulan yang lalu saya telah mengeluarkan beberapa Buah Ais Mangga-Tamarind Pedas untuk membantu mempromosikan Perlumbaan Trak Makanan Hebat Rangkaian Makanan di media sosial. Anda boleh melihat saya membuat mereka betul di sini Facebook atau di Foodnetwork.com. Diinspirasikan oleh paleta Mexico artisanal, hidangan ini merangkumi rasa manis dan pedas dengan taburan perasa cili-limau pada setiap pop ais.

Lapisan Perak Musim Panas

Ini adalah satu lagi hidangan sejuk yang saya buat untuk Rangkaian Makanan – Strawberry Shortcake Ais Krim Sandwich Kek! Anda boleh mencari resipi di sini. Ia banyak seperti saya Kek Sandwic Aiskrim Mudahtetapi dengan spin crunch strawberry. Saya suka resipi seperti ini untuk musim panas. Beberapa pemasangan diperlukan, tetapi tiada memasak atau membakar!

Penyimpanan dapur.

Saya telah berkongsi ini di media sosial beberapa ketika dahulu, tetapi sesetengah daripada anda mungkin belum melihatnya lagi. Lihat artikel yang saya tulis untuk HGTV ini: Cipta Dapur Layak Chef Dengan Rahsia Penyimpanan Kami. Semua foto ini adalah dari bengkel saya, dan merupakan kaedah penyimpanan saya yang mudah digunakan di dapur anda sendiri. Semasa menyemak imbas anda akan menemui beberapa resipi. Jangan ketinggalan saya Biskut Chocolate Chunk dengan Karamel dan Kacang Tanah! Rasanya seperti bar Snicker dalam bentuk biskut.

Musim panas selatan memaksa saya ke rentak yang lebih perlahan. Satu yang membuatkan saya ingin mengecas semula dengan menghabiskan masa bersendirian berfikir, membakar, mengambil gambar, dan kini melukis. Dan saya akan melakukannya.

Saya harap musim panas telah berbuat baik kepada anda setakat ini. Maju dan ke atas!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *