Kelab Memasak Love & Lemons – November!

Sertai Cabaran Kelab Memasak Love & Lemons bulan ini! Mudah sahaja untuk masuk, dan seorang pemenang bertuah akan menerima hadiah. Dapatkan semua butiran di bawah.
Kelab Memasak kami ialah cara yang menyeronokkan untuk meraikan komuniti pembaca Love & Lemons. Konsepnya sangat mudah–setiap bulan, saya memilih resipi. Anda berjaya, dan anda emel saya gambar. Pada akhir bulan, saya secara rawak memilih seorang pemenang untuk menerima hadiah.

Saya suka rasa komuniti yang datang daripada ramai orang yang memasak satu resipi setiap bulan. Kami memulakan cabaran November kami hari ini dengan resipi kaserol keledek kami, dan saya harap anda akan menyertai keseronokan. Begini cara ia berfungsi:

Sertai Kelab Memasak Love & Lemons

 1. Setiap bulan, saya memilih satu resipi bermusim. Daftar untuk senarai e-mel kami supaya anda tahu sebaik sahaja saya berkongsi resipi setiap bulan.
 2. Buat resipi itu pada bulan itu.
 3. Hantar gambarnya kepada [email protected] menjelang akhir bulan. Kali ini, tarikh akhir ialah 30 November!
 4. Untuk penyertaan bonus, tinggalkan komen (sertakan nama pertama dan nama keluarga anda) pada catatan blog resipi cabaran selepas anda menyerahkan foto anda.
 5. Untuk kemasukan bonus lain, siarkan foto anda di Instagram, menandai @loveandlemons dan #loveanddlemonscookingclub.

Hadiah: Kad Hadiah Whole Foods bernilai $200!

Pada penghujung bulan, saya akan memilih pemenang secara rawak dan menyiarkan semua foto. Kali ini, kami memberikan a $200 Kad Hadiah Whole Foods.


Resepi kaserol keledek mudah

Bolehkah anda percaya bahawa Kesyukuran hanya tinggal tiga minggu lagi?! Resipi bulan ini, kaserol ubi keledek saya, sesuai di atas meja percutian anda, tetapi ia juga merupakan hidangan sampingan yang lazat untuk hampir semua hidangan musim luruh. Ia direka untuk menghidangkan orang ramai, jadi saya syorkan membuat separuh resipi dalam kuali 8×8 atau 9×9 inci jika anda memasak untuk kumpulan yang lebih kecil dan tidak mahu banyak baki makanan.

Jika anda sudah biasa dengan kaserol ubi keledek tradisional yang dilapisi marshmallow, saya perlu memberi amaran kepada anda: ini bukan itu. Sebaliknya, ia adalah hidangan klasik percutian yang lazat, menampilkan topping pecan rangup dan sage yang kontras dengan cantiknya dengan keledek berkrim di bawahnya. Resipi ini adalah vegan dan bebas gluten, dan anda boleh menyediakan komponen sehari atau dua lebih awal, yang menjadikannya mudah untuk dipasang dan dibakar pada hari makan anda. Kami sangat menyukai yang ini, dan saya harap anda juga begitu!

Masuki Cabaran November

nak masuk? Inilah yang perlu anda lakukan:

 1. Buat kaserol keledek saya pada bulan November.
 2. Hantar gambarnya kepada [email protected] menjelang 30 November.
 3. Untuk penyertaan bonus, tinggalkan komen pada resipi kaserol keledek selepas anda menghantar gambar anda. (Satu penyertaan foto dan satu penyertaan bonus bagi setiap orang – sila tinggalkan nama pertama dan nama keluarga anda pada ulasan anda supaya saya boleh memadankannya dengan penyerahan foto anda.)
 4. Untuk kemasukan bonus lain, siarkan foto anda di Instagram, menandai @loveandlemons dan #loveanddlemonscookingclub.
 5. Daftar untuk senarai e-mel kami untuk mengetahui tentang resipi bulan depan!

Saya akan memilih pemenang secara rawak dan berkongsi semua foto anda pada awal Disember.

Resepi Bulan Lepas

Resipi bulan lepas ialah sup labu kami, yang dibuat oleh orang ramai dengan pelbagai jenis skuasy musim sejuk:

 • kabocha,
 • acorn,
 • pai gula labu,
 • koginut,
 • dan banyak lagi!

Sangat seronok mendengar cara anda menyesuaikan resipi untuk menggunakan hasil yang anda ada. Saya harap ia akan menjadi tempat anda kembali sepanjang musim luruh dan musim sejuk!

Berikut adalah semua foto anda:
…dan Mary adalah pemenang kami!
Untuk Rekap

Sertai Cabaran Kelab Memasak November oleh…

 1. Membuat kaserol keledek saya pada bulan November.
 2. Menghantar gambarnya kepada [email protected] menjelang 30 November.
 3. Meninggalkan ulasan pada catatan blog kaserol keledek untuk kemasukan bonus selepas anda menyerahkan foto anda. (Satu penyertaan foto dan satu penyertaan bonus bagi setiap orang – sila tinggalkan nama pertama dan nama keluarga anda pada ulasan anda supaya saya boleh memadankannya dengan penyerahan foto anda.)
 4. Untuk kemasukan bonus lain, siarkan foto anda di Instagram, menandai @loveandlemons dan #loveanddlemonscookingclub.

Selamat memasak!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *