Kelab Memasak Love & Lemons – September!

Sertai Cabaran Kelab Memasak Love & Lemons bulan ini! Mudah sahaja untuk masuk, dan seorang pemenang bertuah akan menerima hadiah. Dapatkan semua butiran di bawah.
Kelab Memasak kami ialah cara yang menyeronokkan untuk meraikan komuniti pembaca Love & Lemons. Konsepnya sangat mudah – setiap bulan, saya memilih resipi. Anda berjaya, dan anda emel saya gambar. Pada akhir bulan, saya secara rawak memilih seorang pemenang untuk menerima hadiah.

Saya suka rasa komuniti yang datang daripada ramai orang yang memasak satu resipi setiap bulan. Kami memulakan cabaran September kami hari ini dengan resipi granola buatan sendiri kami, dan saya harap anda akan menyertai keseronokan. Begini cara ia berfungsi:

Sertai Kelab Memasak Love & Lemons

 1. Setiap bulan, saya memilih satu resipi bermusim. Daftar untuk senarai e-mel kami supaya anda tahu sebaik sahaja saya berkongsi resipi setiap bulan.
 2. Buat resipi itu pada bulan itu.
 3. Hantar gambarnya kepada [email protected] menjelang akhir bulan. Kali ini, tarikh akhir ialah 30 September!
 4. Untuk penyertaan bonus, tinggalkan komen (sertakan nama pertama dan nama keluarga anda) pada catatan blog resipi cabaran selepas anda menyerahkan foto anda.
 5. Untuk kemasukan bonus lain, siarkan foto anda di Instagram, menandai @loveandlemons dan #loveanddlemonscookingclub.

Hadiah: Kad Hadiah Williams Sonoma bernilai $200!

Pada penghujung bulan, saya akan memilih pemenang secara rawak dan menyiarkan semua foto. Kali ini, kami memberikan a Kad Hadiah Williams Sonoma $200.


Granola buatan sendiri pada lembaran pembakar dengan sudu kayu

Dengan anak-anak yang kembali ke sekolah dan semua orang menyesuaikan diri dengan rutin baharu musim ini, saya fikir resipi sarapan yang boleh dibuat lebih awal akan menjadi pilihan yang bagus untuk Kelab Memasak. Granola buatan sendiri ini adalah salah satu kegemaran saya. Ia sedikit manis, dibumbui hangat dengan kayu manis, dan dibungkus dengan gugusan oat-y, kacang yang granola yang dibeli di kedai nampaknya tidak pernah kenyang. Saya suka membuat satu kumpulan pada hujung minggu (ia akan membuatkan dapur anda berbau hebat!) dan simpan di tangan untuk dimakan dengan susu badam atau taburkan di atas yogurt, oat semalaman atau puding chia sepanjang minggu.

Jangan ragu untuk membuat yang ini sendiri! Ia lazat dengan semua jenis campuran. Berseronoklah bereksperimen dengan kacang, biji atau buah kering yang berbeza. Saya tidak sabar untuk melihat apa yang anda cuba!

PS Resipi ini adalah vegan dan bebas gluten.

Masuki Cabaran September

nak masuk? Inilah yang perlu anda lakukan:

 1. Buat granola buatan sendiri saya pada bulan September.
 2. Hantar gambarnya kepada [email protected] menjelang 30 September.
 3. Untuk kemasukan bonus, tinggalkan ulasan pada catatan blog granola selepas anda menyerahkan foto anda. (Satu penyertaan foto dan satu penyertaan bonus bagi setiap orang – sila tinggalkan nama pertama dan nama keluarga anda pada ulasan anda supaya saya boleh memadankannya dengan penyerahan foto anda.)
 4. Untuk kemasukan bonus lain, siarkan foto anda di Instagram, menandai @loveandlemons dan #loveanddlemonscookingclub.
 5. Daftar untuk senarai e-mel kami untuk mengetahui tentang resipi bulan depan!

Saya akan memilih pemenang secara rawak dan berkongsi semua foto anda pada awal Oktober.

Resepi Bulan Lepas

Resipi Ogos ialah Easy Peach Cobbler saya. Ramai daripada anda menulis dengan mengatakan bahawa anda suka betapa mudahnya ia ternyata. Saya amat gembira! Ia adalah salah satu kegemaran kami pada musim panas, dan saya harap anda akan kembali ke musim pic seterusnya juga. 🙂

Berikut adalah semua foto anda:
dan Megan adalah pemenang kami!
Untuk Rekap

Sertai Cabaran Kelab Memasak September oleh…

 1. Membuat granola buatan sendiri pada bulan September.
 2. Menghantar gambarnya kepada [email protected] menjelang 30 September.
 3. Meninggalkan ulasan pada catatan blog granola untuk kemasukan bonus selepas anda menyerahkan foto anda. (Satu penyertaan foto dan satu penyertaan bonus bagi setiap orang – sila tinggalkan nama pertama dan nama keluarga anda pada ulasan anda supaya saya boleh memadankannya dengan penyerahan foto anda.)
 4. Untuk kemasukan bonus lain, siarkan foto anda di Instagram, menandai @loveandlemons dan #loveanddlemonscookingclub.

Selamat memasak!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *