Kopi mendapat ketenangan dan ketenangan, Cold Brew dibancuh mudah alih, Dua Puluh Negara untuk mencipta Sejarah Kopi Yaman

budaya kita


1.Seramik, kopi dan pastri masuk ke bengkel… Hong Kong. Apa yang berlaku seterusnya ialah percubaan kreatif dengan “kopi mentah”. Difasilitasi oleh Naam Yu, dari Handyman Roasters, Phoenix Coffee Roastery dan Plumcot Bakery, acara THE SHOPHOUSE berlaku melalui
7 Ogos. Bolehkah kita mendapatkan nyanyian ‘rumah siapa’?

2. Kedai kopi Jepun Maru melancarkan eksklusif barang dagangan kerjasama dengan Muzium Keamanan dan Tenang membawakan hoodie kapas rona bumi, tote yang lapang dan topi yang diingini ke kedai batu bata dan mortar serta kehadiran web dalam taliannya. Kopi berkualiti tingginya memenuhi ketenangan getaran tinggi. Jumpa anda di luar rumah.

3. Penapis kopi Cold Brew Miir ada di sini dan sedia untuk digunakan, semasa dalam perjalanan. Skru penapis pada bahagian atas botol mulut lebar anda dan mengambil masa sehingga 10 jam untuk dibuat. Inilah cara untuk membuatnya dalam pengajaran ini kopi video, yang juga menunjukkan kepada anda semua tentang tebukan mikro yang membolehkan proses tersebut. Alat Kopi Go Go

4.Berkafein adalah tajuk utama a Orang New York artikel, mengisahkan penutupan rangkaian Starbucks Los Angeles kerana “insiden yang mencabar.” Ini mungkin bermakna lebih banyak ruang untuk kedai kopi bebas untuk mengambil semula blok itu. Sembunyikan kedai anda.

5. Apabila juara Aeropress 2016 menekan, budaya juga menekan. Bekas juara Aeropress AS, Ben Jones telah mencipta minuman baharu dengan peranti pegang tangan mudah alih yang boleh digunakan di rumah atau semasa dalam perjalanan. Dinamakan sebagai Aerotonik, minuman itu boleh menjadi dara atau mabuk, sesuai untuk gelombang panas musim panas dunia. Dua sisi seperti kopi.

6. Mokhtar Alkhanshali, subjek buku 2018 “The Monk of Mokha” akan menjadi tuan rumah yang pertama Lelongan Kopi Yaman Kebangsaan. Beliau mengasaskan syarikat kopinya Port of Mokha dan Institut Mokha bukan untung, yang akan menjalankan lelongan yang akan diadakan pada 31 Ogos yang menampilkan dua puluh negara. Bersejarah.

7. Apakah bunyi musim panas? Jika anda berada di ATL, ia mungkin lagu Donald Glover. Atau, ia mungkin senarai main dipilih susun oleh Kopi Potret Atlanta sendiri, dibilkan sebagai ‘Bunyi Musim Panas’ acara yang akan berlangsung selama lima jam pada 6 Ogos. Pada hari tersebut, anda juga boleh merasai minuman terhad mereka “Photo Bloo” dengan Cold Brew Warna. Summer blues sesiapa sahaja.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *