Lawatan Lori Makanan Berkrim Miyoko Bermula!

Tanam krim krim susuMiyoko’s Creamery, memulakan Jelajah Foodie Truck pada musim luruh ini, dan akan menawarkan menu vegan yang dibuat dengan keju Miyoko, dan mentega, termasuk hidangan seperti Jagung Jalan Cajun, dan Orzo Aglio e Burro, piza Margherita, yang dibuat dengan yang pertama. sejenis keju cair, Salad Caprese, Piring Keju Gourmet, menampilkan kucai krim berganda, abu hitam dan keju susu gajus herba de Provence.

Lawatan bermula bulan ini di tengah-tengah Sonoma Wine Country yang merupakan tempat Miyoko’s Creamery berpusat – trak itu berhenti di Bay Area, California Selatan dan Arizona, bergerak ke Austin di Texas pada awal November.

Krim ini diasaskan oleh pembuat keju susu tumbuhan, Miyoko Schinner, dengan tujuan membawa keju dan mentega susu tumbuhan ke arus perdana, melalui penciptaan produk yang memenangi anugerah menggunakan teknik tradisional, dan bahan-bahan terbaik. Beberapa produk popular mereka termasuk mentega vegan Berbudaya Gaya Eropah, roda keju artisan, mozzarella cair yang direka khas untuk piza dan keju krim.

“Sebagai jenama yang berakar umbi dalam kraf dan belas kasihan, Miyoko’s berada dalam misi untuk berkongsi hidangan berinspirasikan kulinari yang menampilkan produk kami dengan orang ramai, membuktikan betapa mudah dan lazatnya makan berasaskan tumbuhan. Jelajah Foodie Truck kami adalah satu cara yang tidak dapat dilupakan kami melakukan itu,” kata Ketua Pegawai Pemasaran Miyoko Porter berkarat. “Kami teruja untuk seluruh dunia melihat perkara yang diketahui oleh komuniti vegan kami yang luar biasa selama bertahun-tahun — bahawa keju dan mentega kami bagus untuk sesiapa sahaja yang mencari pilihan makanan gourmet yang lebih mampan yang tidak menjejaskan rasa atau kualiti yang lazat.”

Trak Makanan Berkrim Miyoko akan hadir di acara dan festival komuniti, seperti Smorgasburg Los Angeles, dan Festival Makanan dan Wain Austin, di samping persinggahan di Whole Foods, Sprouts dan peruncit lain. Pastikan anda mengambil bahagian dalam undian digital sepanjang lawatan yang memberi peluang kepada seorang pemenang untuk menghabiskan hujung minggu di Sonoma, wilayah wain yang terkenal dan rumah kepada Miyoko’s Creamery. Untuk masuk, pergi ke Halaman Foodie Sweeps Miyoko.

Tarikh kalendar Foodie Truck Tour kelihatan seperti ini:

  • 15 September 15 Oktober: California Selatan
  • 19 Oktober22 Oktober: Phoenix, Arizona
  • 27 Oktober 7 November: Austin/San Antonio, TX

Pastikan anda membuat salah satu daripadanya, jika anda berada di kawasan itu!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *