Lima Idea Hadiah Hari Bapa Pilihan Teratas Kami untuk 2022

Biji kopi gunung biru Jamaica, kopi Jamaica, kopi gunung biru, biji kopi gunung biru, hari bapa, hadiah hari bapa, hadiah untuk ayah, idea hadiah hari bapa, kopi gourmet, biji kopi gourmet, mesin Nespresso, mesin kopi Nespresso

Hari Bapa mempunyai tabiat merayap kepada anda entah dari mana. Peristiwa seperti ini datang padat dan pantas, menjadikannya sukar untuk terus menghasilkan idea hadiah Hari Bapa yang benar-benar bermakna.

Hadiah untuk bapa yang menggemari kopi tidak begitu banyak, tetapi mengetahui di mana untuk bermula boleh menjadi cukup mencabar. Itulah sebabnya kami sekali lagi menghasilkan senarai pendek idea hadiah Hari Bapa teratas kami sendiri untuk bapa dengan cita rasa kopi.

Jika bergelut untuk mendapatkan inspirasi tahun ini, tetapkan perhatian anda pada salah satu hadiah Hari Bapa berikut dan kami menjamin anda tidak akan tersilap:

1) Pembancuh Udara Vacone

Pertama sekali, peranti kecil yang kemas ini direka untuk membancuh kopi yang sangat lazat semasa keluar dan keluar. Satu caj sudah cukup untuk membancuh 100 cawan yang luar biasa, dengan pilihan untuk membuat kopi bancuhan panas atau sejuk yang indah dengan satu sentuhan butang. Hebat untuk kehidupan di jalan raya, tetapi juga cara yang sangat cepat dan mudah untuk membancuh secawan di rumah. Ia bukan pembuat kopi mudah alih termurah di luar sana, tetapi ia bernilai setiap sen.

2) Termos Kopi Lensa Kamera

Perkara ini telah wujud terlalu lama untuk dianggap sesuatu yang hampir dengan inovatif atau imaginatif. Di mana tarikannya terletak tepat – termos kanta kamera klasik telah menjadi yang paling bergaya klise. Walau apa pun, penjelmaan klasik klasik hari ini sebenarnya boleh melakukan kerja yang hebat untuk mengekalkan kopi panas selama berjam-jam. Ia agak menyeronokkan, tetapi ia juga boleh menjadi sangat praktikal pada masa yang sama!

3) Kopi Gourmet Super Premium

Bagi bapa yang mempunyai cita rasa untuk perkara yang lebih baik dalam hidup, tiada apa yang dapat menyelesaikan tugas dengan lebih baik daripada sebekas biji kopi gourmet super premium. Kopi Jamaica khususnya sangat disyorkan – mengapa tidak biji kopi gunung biru Jamaica terbaik yang boleh dibeli dengan wang? Ini adalah jenis indulgensi yang jarang diberikan oleh bapa kepada diri mereka sendiri, tetapi semestinya patut. Ambil satu beg biji kopi gunung biru Jamaica, atau mungkin tetapkan pandangan anda pada sekotak biji kopi gourmet untuk mesin kegemarannya.

4) Mesin Nespresso Baharu

Bercakap mengenainya, teknologi mesin pod kopi telah berkembang pesat selama bertahun-tahun. Nespresso* khususnya terus memperhalusi peranti utamanya, menjadikannya lebih cepat dan lebih mudah berbanding sebelum ini untuk membancuh java berkualiti barista dengan satu sentuhan butang. Jika sudah lama ayah anda melayan diri dengan mesin Nespresso baharu, anda mempunyai idea hadiah Hari Bapa yang sempurna di sana.

5) Cawan Kopi Diperibadikan

Akhir sekali, terdapat beberapa idea hadiah Hari Bapa yang tidak pernah ketinggalan zaman. Contoh utamanya ialah cawan kopi diperibadikan klasik, yang memberi anda peluang untuk bersikap sentimental atau nakal seperti yang anda suka. Walau apa pun, hadiah yang diperibadikan untuk bapa sentiasa diterima dengan baik sebagai menunjukkan pemikiran dan kebaikan yang tulen. Perkara yang sama juga berlaku untuk pakaian yang diperibadikan, yang juga patut dipertimbangkan pada Hari Bapa ini.

Anda kini boleh memesan kopi istimewa yang baru dipanggang, seperti yang lazat Kopi Blue Mountain Jamaica dari kedai dalam talian Hayman. Ia tersedia dalam format yang berbeza, termasuk biji kopi hijau, kopi biji keseluruhan panggang, kopi kisar, kapsul kopi yang serasi dengan mesin Nespresso* dan biji kopi yang serasi dengan Pembuat kopi Keurig K Cup** – tekan di sini untuk memesan sekarang, kami menawarkan penghantaran percuma ke seluruh dunia!

* Nespresso® ialah tanda dagangan berdaftar Société des Produits Nestlé SA, tidak berkaitan dengan Hayman ®. Pod espresso kami tidak dicipta atau dijual oleh Nespresso®.

** Keurig dan K-Cup ialah tanda dagangan berdaftar Keurig Green Mountain, Inc. yang tidak berkaitan dengan Hayman®. Pod kami tidak dicipta atau dijual oleh Keurig®Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *