Lima Jenama UK Menawarkan Kuih-muih Krismas Vegan – vegconomist

Dengan perayaan yang hampir tiba, we meringkaskan pelancaran kuih-muih Krismas vegan terbaharu UK, dengan lima jenama baru-baru ini melancarkan kalendar kedatangan berasaskan tumbuhan dan hidangan bermusim.

1. H!P

H!P telah mengeluarkan kalendar kedatangan 2022 berasaskan tumbuhan baharu yang diisi dengan coklat susu oat mesra vegan. Coklat datang dalam empat perisa; asli, karamel masin, roti halia, dan putih. Kotak kalendar adalah 100% bebas plastik dan boleh dikitar semula.

Kalendar kedatangan 2022 H!P tersedia untuk prapesanan di laman web syarikat dan juga akan tersedia melalui Amazon, Ocado, Scribbler, Waterstones, dan Whole Foods. H!P juga menawarkan edisi terhad perayaan Coklat Susu Oat Gingerbread, biskut roti halia vegan yang rangup dengan coklat susu oat berkrim.

gula-gula Krismas vegan
© H!P

2. NAMA

NOMO telah memperkenalkan koleksi manis Krismas vegannya dengan enam produk: Choc Orange Reindeer, Cookie Dough Box, Cookie Dough Reindeer, Karamel Drops Box, Classic Advent Calendar dan Premium Advent Calendar.

Kalendar Kedatangan Klasik NOMO menawarkan pelbagai jenis coklat tandatangan jenama serta titisan karamel & garam laut. Kalendar Kedatangan Premium NOMO menawarkan perisa karamelnya.

Koleksi NOMO Krismas boleh didapati di Tesco, Sainsbury’s, Asda, Waitrose, Morrisons, Co-op, Nisa, Holland & Barrett, serta di laman web syarikat. Choc Orange Reindeer adalah eksklusif di Sainsbury’s dan di laman web syarikat.

gula-gula Krismas vegan
© NAMA

3. Myvegan

Myvegan telah melancarkan kalendar kedatangan vegan dengan 24 pintu yang mengandungi makanan berasaskan tumbuhan terlaris. Jenama itu menjanjikan “anda akan melompat dari katil setiap pagi untuk mengetahui perkara di sebalik tetingkap seterusnya.”

Kalendar ini memaparkan produk kegemaran peminat jenama: coklat vegan, perasa cecair untuk smoothie, brownies, biskut bakar dan biskut mentega kacang berprotein tinggi. Setiap pembelian kalendar akan disertakan dengan Myvegan Eco-Bottle. Kalendar kedatangan, yang dilancarkan pada 26 September, boleh didapati di laman web syarikat.

gula-gula Krismas vegan
© Myvegan

4. Butterm!lk

Butterm!lk mengumumkan dua tambahan baharu kepada koleksi Krismas coklat susu tanpa tenusu: Zingy Orange Choccy Segments dan Choccy Truffles with Spiced Karamel.

Koleksi Krismas yang lengkap akan tersedia pada laman web Butterm!lk. Zingy Orange Choccy Segments akan dijual secara runcit di Sainsbury’s, Tesco dan Morrisons. Choccy Truffles dengan Spiced Karamel di Asda.

gula-gula Krismas vegan
©Butterm!lk

5. OKSIGEN

HAPPi telah melancarkan kalendar kedatangan yang mesra alam, bebas plastik yang diisi dengan coklat berasaskan oat untuk vegan dan pengguna yang mementingkan alam sekitar. Kalendar itu menampilkan kepingan coklat 24 x 4g lebih rendah dalam gula berbanding jenama coklat lain, kata syarikat itu.

Pengasas HAPPi, Gavin Cox, berkata: “Di HAPPi, kami bersemangat untuk menyokong alam sekitar. Coklat kami adalah sumber yang mampan dan beretika serta bebas daripada buruh hamba dan kanak-kanak. Ia juga vegan tetapi masih berkrim dan lazat.”

gula-gula Krismas vegan
© HAPPi

“Melancarkan 100% kalendar kedatangan tanpa plastik hanyalah langkah seterusnya bagi kami dalam mencipta rangkaian yang benar-benar merangkumi etos HAPPi untuk produk mesra alam dan mampan serta menarik kepada permintaan pelanggan hari ini. Kami suka menawarkan pelanggan yang berkualiti, lebih sihat dan menyeronokkan tanpa makanan yang kami gembira untuk anak-anak kami nikmati, serta diri kami sendiri! Kalendar kedatangan baharu kami menarik minat semua orang – tanpa mengira pilihan pemakanan,” tambah Cox.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *