Lima Lagi Idea Hadiah Hari Bapa Pilihan Teratas untuk 2022

Masih bergelut untuk mendapatkan inspirasi menjelang Hari Bapa? Berazam untuk menjadikannya sebagai hari untuk diingati untuk ayah yang suka kopi dalam hidup anda?

Seperti yang telah kami katakan pada banyak kesempatan, mengetahui di mana untuk bermula dengan idea hadiah Hari Bapa boleh menjadi separuh daripada perjuangan. Jauh daripada kekurangan pilihan untuk dipilih, cabarannya terletak pada mencari sesuatu yang benar-benar mereka hargai. Atau lebih baik lagi, dapatkan penggunaan praktikal.

Dengan memfokuskan pada yang kedua, kami sekali lagi menyusun senarai ringkas lima idea hadiah Hari Bapa kegemaran kami untuk bapa yang gemar kopi. Sama ada merancang lebih awal atau berjalan dengan bahaya yang singkat pada masa, tetapkan pandangan anda pada mana-mana yang berikut dan ia pasti akan diterima dengan baik:

1) Pengembara Perjalanan Akhbar Perancis

Pertama sekali, pembancuh kopi mudah alih ialah hadiah yang sesuai untuk bapa semasa dalam perjalanan. Pembuat bir perjalanan French Press kecil yang cantik boleh menjadi satu-satunya perkara untuk membuat kopi berkualiti tinggi semasa keluar dan sekitar di jalan raya. Pembuat bir perjalanan French Press gaya termos sangat bagus, mengekalkan kopi panas dan segar untuk apa-apa sehingga 6 jam. Dipasangkan dengan beberapa biji kopi gourmet, anda sedang melihat pemenang yang dijamin pada Hari Bapa ini.

2) Pengisar Kopi Burr yang Baik

Begitu juga, sentiasa ada tempat untuk pengisar kopi burr yang baik di rumah penggemar kopi. Pengisar kopi manual yang berkualiti ialah alat penting untuk memanfaatkan sepenuhnya biji kopi kegemaran anda. Hari Bapa ini, mengapa tidak menjamu ayah anda dengan sebungkus biji kopi gunung biru Jamaica, bersama-sama dengan pengisar yang dia perlukan untuk menikmatinya sepenuhnya? Burr yang baik boleh mempunyai jangka hayat yang hampir tidak terhingga, menambah nilai tertunggak untuk wang.

3) Seni Kopi Peribadi

Untuk hadiah untuk bapa yang mengambil kopi mereka dengan serius, mengapa tidak memesan beberapa seni kopi yang diperibadikan? Daripada poster kepada cermin kepada perhiasan dan banyak lagi, terdapat seluruh dunia token dan pernak-pernik yang boleh disesuaikan untuk diterokai. Sebahagian daripadanya lebih kepada nilai kebaharuan daripada kecanggihan, tetapi masih – sentiasa menunjukkan pemikiran dan penghargaan untuk lelaki paling penting dalam hidup anda.

4) Bakul Hadiah Kopi Tersuai

Satu-satunya perkara yang lebih baik daripada hadiah Hari Bapa bertemakan kopi ialah sejumlah besar hadiah yang dibungkus bersama. Satu beg biji kopi Jamaican premium, pembancuh bir mudah alih, beberapa camilan untuk dinikmati bersama java kegemarannya – apa sahaja yang anda tahu dia akan mendapat manfaat daripadanya. Pod kopi gourmet juga merupakan tambahan yang bagus pada hamper kopi tersuai, begitu juga dengan cawan dan aksesori yang diperibadikan.

5) Kek dan Biskut Buatan Sendiri

Akhir sekali, tiada apa yang lebih menunjukkan sentimen dan penghargaan pada Hari Bapa daripada hadiah yang anda buat sendiri. Syukurlah, memasak jenis hadiah Hari Bapa yang dia akan nikmati sebenarnya tidak semestinya sukar. Kek berasaskan kopi, kuih-muih dan makanan bakar secara amnya sangat mudah untuk dibancuh. Walaupun anda tidak mengetahui satu hujung spatula dari yang lain, anda tidak akan menghadapi masalah untuk menghasilkan sesuatu yang agak lazat!

Anda kini boleh memesan kopi istimewa yang baru dipanggang, seperti kopi Jamaican Blue Mountain yang lazat dari kedai dalam talian Hayman. Ia tersedia dalam format yang berbeza, termasuk biji kopi hijau, kopi biji penuh panggang, kopi kisar, kapsul kopi yang serasi dengan mesin Nespresso* dan biji kopi yang serasi dengan pembuat kopi Keurig K Cup** – klik di sini untuk memesan sekarang, kami menawarkan percuma penghantaran ke seluruh dunia!

* Nespresso® ialah tanda dagangan berdaftar Société des Produits Nestlé SA, tidak berkaitan dengan Hayman ®. Pod espresso kami tidak dicipta atau dijual oleh Nespresso®.

** Keurig dan K-Cup ialah tanda dagangan berdaftar Keurig Green Mountain, Inc. yang tidak berkaitan dengan Hayman®. Pod kami tidak dicipta atau dijual oleh Keurig®

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *